Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratunku....

Do Milej niedzieli

Polecane posty

kurde, zwykli koledzy rwa się do pomocy, sami proponują ze może to lub tamto zrobią, gotowi sa z pracy się zwolnić żeby cos załatwić a ten.... nawet mi nie doradzi co moge zrobić. jeszcze się nie odezwał po tym jak mu to powiedziałam...

Wiec..... Z Panem 3 , musze go przechrzcic...jakos ;) zaczynamy miec \"nasz jezyk\". Dzis \"ustalalismy\" kto z nas stoi na strazy rozsadku a kto moze zakochac sie bez pamieci i stracic glowe. On stwierdzil ze lepiej jak ja bede porzadku pilnowac :P a za chwile ze pewnie tak bedzie , ze zatrace sie zupelnie i tyle bedzie tego pilnowania :D

Mowi do mnie skarbie .... Dzis sobie zazartowalam z niego :P wyslalam mu obrazek na gg i spytalam czy wie jak to sie robi, a o ze nie , wiec ja go uczylam...ze musi zrobic \"\" hihihihihihi :D oczywiscie napisal :D a ja plakalam :D

Ratunku nono zapowiada sie nieźle. jak już rozmawiacie o zakochaniu się ;) Nie za szybko? :D Nawet nie zauważyłam tego muwisz bo też jakaś przymulona dzisiaj jestem :) Mój się chyba jednak nie przejął... hmm no jak tak mógł ;)

Ratunku jaa do czwartku tyle czasu jeszcze :D potem poprosimy o relacje oczywiście hehe :D

A CO TO ZA WĄTEK? Mój mail: Jowita222@interia.pl Ratunku prosze o maila :P I spadam spać :P 🌼 ps. jeszcze nie wiem co się tu dzieje ale dowiem się! jutro jak się wyśpię :O 🌼 :)

Witam wszystkie :) Wstałam rano, jakoś tak mam ostatnio. Muszę dziś pozałatwiać trochę spraw w związku z wyjazdem. A jutro idę do szpitala i będę tam prawdopodobnie do soboty :( Także znów mnie nie będzie. Któraś się mnie pytała, czy jak będę w USA, to czy będę się wpisywać. Będę, ale tylko czasem, jak będę miała czas i będę Was prosić o jakąś radę :) Poza tym jest różnica czasu - 7 godzin, to jak będę pisała wieczorem tam, bo w dzień będę w pracy, to tu będzie noc :( Pozdrawiam serdecznie.

jest nieciekawa osoba na tamtym forum.. czyli ca...... i kazdy wie co dalej i ktora sprawia tlyko porblmey i przez nia jest wiele klotni:). I powstalo drugie, wlasnie tuuuuuuu:) a tam poza tym to jest oki:)

reasumując mewik to ejst tak: co ona pisze to jest swiete i najwaznijesze i prawdziwe, hahahahahha a jak ktos inny ma inna opinie inaczej wyraza sie na jkais temat to zaraz atakuje:):):):). a i jak nie potrafi poradzic to wysyla ludzi do psychiatry, hihihiihihi dziewczyna porpstu jest \"smieszna:) \"

i niejaka dziewczyna twierdzi że kobiety których marzeniem nie jest posiadanie dzieci nie powinny stapać po tej \"swiętej\" ziemi bo marnują tylko powietrze. Zabrzmiało mi to jak gadanie moherów a nie przepadam za takim tonem... wystarczy mi w tv, na forum chce czegos normalnego :o

aha ... nie wiadomo czy się śmiać czy płakać ;-)