Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratunku....

Do Milej niedzieli

Polecane posty

taka jedna - he he he ostatnio słyszałam piosenke \"moherowy ninja\" do tej pory się śmiejemy z moim I... kurde ja tez chce mieć dzieci... ale flądra z niej!!!

Cze Mewik :):):) Cieszę się, że jesteś :) Cze Madasia :) Kurde dziewczyny tak głupio. To co mam teraz czytać 2 topiki i na 2 pisać? Beznadziejne...

ej, no właśnie bez sensu troche, bo nie wiadomo gdzie pisać :-(

ej laski, a kojarzycie może którąś taka świetną wypowiedz tamtej kolezanki, tzn na której stronie cos takiego było?? chciałam sobie poczytać ;-)

Mewik a Ty gdzie będziesz pisać? U mnie jest ok. Choć jutro idę do szpitala i będę do soboty prawdopodobnie. No i za 2 tygodnie jadę do mego :) Pomału się szykuję. Ostatnio były zgrzyty, ale już się pogodziliśmy.

Weronisia a czemu do szpitala idziesz??? (mnie jest wszystko jedno gdzie bedę pisać, ale fajnie by było na jednym forum pisać z Wami, bo tak to kurde nie wiem czy pisać dwa razy to samo??)

mewik czekaj czekaj źle zrozumiałaś. Ona chce mieć dzieci, pragnie i ok. normalna sprawa. Tylko nie potrafi zaakceptować tego że ktoś inny moze nie chcieć. I wszystkich tych którzy nie chcą uważą za wyrodków i innych paskudów. Już nawet nie chodzi o to że ja czy Ratunku nie wiemy czy chcemy mieć czy nie, ale chodzi o zwykły szacunek dla innych ludzi. O coś co się nazywa tolerancja dla ludzi którzy mają inne poglądy, inne spojrzenie na świat i na zycie. Nie życze sobie by ktoś mnie obrażał tylko dlatego ze nie zgadzam sie z jego poglądem.

Cześć Anulka Witałam wszystkie wcześniej. Mewik no właśnie ja też nie wiem jak mam robić. Madasia - poczytaj strony od 290, wcześniejsze nie pamiętam które. Tu chodzi o spór dotyczący posiadania dzieci, o Anulkę i o Ratunku. Musiałabyś poszukać. Jeśli chodzi o dzieci to chodzi o to, że powiedziała, że jeśli ktoś nie chce mieć dzieci, to nie powinien żyć. O Anulkę - o to, że ona powinna iść do psychologa i że jest rozpieszczona i to ona jest problemem w związku, bo jej facet jest super. O Ratunku - to przeczytaj od strony 290.

Aha Mewik Idę do szpitala bo okazało się, że nie mam wrośniętego 3 migdała i pojutrze mam zabieg i będą mi go usuwać :( TRoszkę się boję bo czeka mnie ogólna narkoza i tego bólu po zabiegu. No ale jakoś to będzie...

ja ze swoim wczoraj miło spedzilam wieczorek sobotni,;;;;):):) /az mi buska sie smieje/...i niedziele calą , dzisiejszy poranek tez byl .... slodziutki...

aha, no ale kultura musi być, ja mam swoje zdanie ale ktoś inny ma prawo mieć swoje całkiem inne i fakt faktem trzeba to umieć uszanować!!

a Weronika jak tam poszło na spotkaniu z rodzicami Twojego mena :-)

Wero 🌼 Ja miałam usuwanego trzeciego migdała czy tam narośl na nim jakoś tak , nic nie bolało :D (narkoza świetnie działa :P:P) Potem miałam zalecone dużo lodów spożywać, więc nie narzekam :P Bedzie dobrze 🌼 Ratunku 🌼 Aj zazdroszczę randki, tez bym się na jakąś przeszła Będe popołudniu :):) ps. Taka jedna 🌼 Nie zapomniałam :P:P Tak przeleciałąm tylko szyko parę stron (noo parenaście :P) i odpisałam, a reszty już nie mam siły eh.. Ale widzę że u Ciebie lepiej :D:D To dobzie dobzie :D:D Tylko tej kłótni nie rozumiem całej bu :( No ale będe musiałą poczytać popołudniu :( Całuje 🌼 :)

ej dziewuszki, a może będziemy jednak pisać na tamtym, tylko zaczniemy takie nieżyczliwe osoby totalnie ignorować??? jak nie będziemy się zwracać do takich ludzi, to się zamkną, bo cóż innego mogą zrobić... co Wy na to??

Lomonka no dobra wybacze 😤 :D 🌻 U mnie trochę lepiej bo pan częściej dzwoni do mnie. Wczoraj mu lekko dokopałam bo poprosiłam kolege o pomoc. Niestety na razie nie zauważyłam by się w związku z tym pchał z pomocą (tak jak wg ksiązki powinno być). Chyba sie ucieszył ze ktoś za niego zrobił 😠

kurde, bo to na prawde jest teoche kłopotliwe, bynajmniej ja nie wiem gdzie teraz pisać... summer napisała, że tam zaczeła pisać, to tam będzie pisała :-(

Ja sie wcale nie obraze jak tam bedziecie pisac i bede Was podczytywac , ale ja pisac tam nie bede , bo jak pisalam wczesniej kafè ma byc przyjemnoscia a nie powodem do wrzodow zoladka :o Poza tym toksycznych ludzi unikam jak diabel swieconej wody :P

nie będe nadrtabiać nie dam dziewczyny fizycznie rady, parę dni musialabym tam spędzić- ale powiem wam że smuci mnie ten powrót na forum