Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratunku....

Do Milej niedzieli

Polecane posty

Gość ja tez...Marika
ej dziewczyny czemu juz sie u nas nie udzielacie?juz wiadomo skad te pustki:O

Gość ja tez...Marika
jeju dziewczyny nie moze tak byc ze przez jedna osobe opusszczacie nasz temat!!!

Hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co się dzieje????????? Weszłam na ten topik zupełnie przypadkiem a widzę, że Wy tu jesteście!!! Opuszczacie tamten topik czy co?

U Anulki rozumiem, że się nie chce tam odzywać, ale nie wiem czemu Ratunku??? Nie wiem naprawdę o co chodzi. E laski nie macie się po co gniewać. Kurcze dziewczyny a ja pisałam wczoraj o swych problemach i żadna z Was, oprócz Mariki nawet nie pomogła :(

Gość ja tez...Marika
weronika no wlasnie:O topik nam sie sypie:( szkoda,przeciez nie mozna tak robic z powodu jednej osoby:O

🖐️ Co wam sie sypie to moze pomogę w pracach ;)

Marika - kurcze no a było tak fajnie. Ja naprawdę nie wiem o co chodzi. Każdy ma prawo powiedzieć swoje zdanie a tu już obrażanie się. Dziewczyny wróćcie na tamten topik !!!!

Gość ja tez...Marika
ja tam bym nie dala nikomu takiej satysfakcji zeby wiedzial ze przez niego rezygnuje z czegos,w tym wypadku topik na ktorym naprawde byla super atmosferka

Ratunku Mój mail jest pod nickiem, więc jak chcesz, to mi też prześlij, no ale kurde dziewczyny wróćcie tam!!!

heh dzisiaj mojemu chłopu dokopałam... poprosiłam o pomoc kolege zamiast niego, ale mam dośc już tego proszenia się go o czas wolny i czekanie jak łaskawy pan znajdzie czas. A kolega proszę, nie dośc ze przyjechał, pomógł, ot jeszcze obiecał coś posprawdzac, doradził mi co i jak. A ten... nawet nie wsparł mnie słowem - dupa blada 😠

przystojny ale niestety zajęty... ale o tym fakcie mój nie wie i w ogóle go nie zna :) zastanawiam sie czy w ogóle go to ruszy... moze na reke mu to było - nie musi przyjeżdżac do mnie :(