Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 23

Poradżcie

Polecane posty

Gość Monika 23

Dziewczyny poradżcie mi coś, bo sama nie wiem co o tym myslec. Biorę tabletki od 2 lat Logest, skończyłam opakowanie w niedzielę , zawsze dostaję okres 2 dni po zażyciu ostatniej tabletki, czyli wypadał wtorek, ale dzisiaj jest piątek a ja nadal nie mam okresu. Dwa razy zapomniałam wziąsc tabletkę, wzięłam dopiero po 2 dniach :( Wczoraj robiłam test i wyszedł negatywnie. Jak myślicie czy powinnam powtórzyc go np. jutro ??

A nie miałaś ostatnio żadnych stresów, nie byłaś przeziębiona? Moim zdaniem małe jest prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży. Ale test możesz powtórzyć, najlepiej rano.

jAK NIE WZIELAS DWA RAZY TABLETKI TO LEPIEJ POWTORZ TEST

nie mozna brac dwoch tabletek na raz ani robic przerwy 24 godzinnej

Jeśli zapomniała wziąć jednej, powinna wziąć później 2 na raz. Teraz będzie się stresować i to znowu może opóźnić okres... będzie dobrze :)

Gość Monika 23
No właśnie zapomniałam wziąsc nie jednej a dwóch :( i wzięłam potem 2 naraz razno i jedną wieczorem, czyli w sumie wyszły 3 dziennie. Wiem ze głupio postapiłam, że zapomniałam, sama nie wiem jak mogło dojsc do tego ze zapomniałam przez 2 dni ! . A w poniedziałak mam zacząc nowe opakowanie i nie wiem własnie co zrobic.

Jeśli do poniedziałku się nic ie pojawi to idź do gina, a swoją drogą możesz powtórzyć test jutro rano

Gość Monika 23
Dzięki dziewczyny :) poczekam do poniedziałku i zrobię test w poniedziałek rano. I zobaczymy :) W sumie chyba ucieszyłabym się :)

Gość mikusiaL
Monika a nie dostalas po tym plamienia z odstawienia? ja kiedys tez tak zrobilam, nie wzielam 3 tabletek w te pedy polecialam do gina, ktora powiedziala ze jak wzielam 16 latbletek juz to i tak w ciaze juz nie zajde, nawet pomijajac te 3 tabletki\i miala racje w ciaze nie zaszlam rok pozniej na wyjezdzie tez zapomnialam tabsow :-/ i w ciaze trez nie zaszlam musisz teraz poczekac az dostaniesz okres i od nowa zaczac brac tabletki

Prz\\eczytaj ulotke. Nigdy w zyciu nie mozesz wziac dwoch naraz. Ludzie i wy bierzecie tabletki dwa lata bez przeczytania ulotki. Jka zapomnisz jednej tabletki, nalezy ja wziac jak najszybciej, ale tak zeby roznica miedzy tabletkami byla co najmniej 12 godzinna, w innym przypadku pomin zapomniana tabletke i stosuj do konca cyklu dodatkowe zabezpieczenia./ Tak jest tam napisane!!!!