Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pomocy!!Moje wlosyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hej:) Drogie kobietki czy moglaby mi któraś pomoc:(?? Mam okropny problem,jestem na diecie i strasznie wypadaja mi wlosy :( zna ktoras jakies tabletki na ten problem??

Gość skrzyp polny oraz w ogole
jakies witaminy typu.centrum albo cuś.

Gość kjluyo
no wlasnie,musisz dostarczyc organizmowi witamin i mineralow.ja tez sie odchudzam i tez mi wypadaly ale teraz juz mniej-pomogl mi codzienny masaz skory glowy :)

Co to za dieta? Jeżeli jest w niej dużo białka jaj kurzego to natychmiast przestań to jesć!W tym białku jest antybiotyna (antywitamina H, ona niszczy ta witamine H) i to powoduje wypadanie włosów!Oprócz tego możeliwe inne niedobory witaminowe i mineralne

Gość kjluyo
nie,a co to?????????

to sa tabletki ale takie juz hardkorowe dla osob z duza nadwaga ponoc u nas zabronione ale w czechach dostepne(u nas chyba na zamowienie i to z recepta od lekarza)generalnie hamuja uczucie glodu i mozna na nich ladnie poleciec z wagi ale sa niebezpieczne dla zdrowia:(czytalam o nich troche na forach bo mnie temat zaciekawil...

Gość kjluyo
ja i bez tego jestem na głodówce i nie chce mi się już jeść :)

moze i meridia nie przykuwalam uwagi do nazwy,jest tez inny taki specyfik i na bazie amfy... generalnie zamierzam sie zabrac do zrzucenia paru kg i czasem rozne dziwne pomysly do glowy przychodza...dlatego spytalam!

Jeżeli ważysz ze 100kg to wtedy co innego...ale jak masz do zrzucenia 10 kg to dieta 1000-1200kcal i duzo ćwiczeń i po wakacjach bedziesz ok 10kg chudsza!

no tej stowy nie waze:)czasem czlowiek leniwy jest ale mucze sie zabrac za siebie...

Margo...nie warto ładować w siebie chemii:-( Nigdy nie wiadomo jak na Ciebie zadziała. Ten leka ma tyle przeciwskazań i efektów ubocznych, że szkoda gadać! Myślę, że dieta i ćwiczonka i bediz ok! :-)

Gość ja tez miewam
na wlosy to merz special, na paznokcie rowniez pomaga :)

sliwki...dzieki:) juz raz sie odchudzalam i elegancko wyszlo ale...jesc trzeba a za jedna rozpusta w menu idzie nastepna a na efekt dlugo nie czekac...