Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejeny

KOGO lubicie na forum? -

Polecane posty

Gość czasem tak
swoich ZALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a nie zalów paulinko

Gabi teraz zajeta ale ja mam czas :) Czego można nauczyś się od Paulki123 ? -szczerości i odpowiedzialności za własne słowa i decyzje -serdeczności i opanowania (tego opanowania często Jej zazdroszczę ) -organizacji czasu i życia jako piastunki domowego ogniska -kontynuwania nauki przy maluszku -chęci niesienia pomocy radą na forum -miłości jaką otacza bliższą i dalszą rodzinę (wnoszę po czytaniu blooga) -bycia mamą zakochaną do szalenstwa w swojej córeczce i pragnacej wszystkiego co najlepsze i najważniejsze - ZDROWIE -zaradności życiowej mimo młodego wieku wystarczy ci ? ( celowo z małej litery)

acha :) nic dodac nic ująć ja tez sie podpisuje pod tym , Paulka nie przejmuj sie nie którymi postami :)

Kiedys czytałam posty Paulki o tym jak zle znosiła ciąże o jej rodzinie i powiem wam ze jedyne co o niej pomyslałam to było to ze ta kobieta ma w sobie ogromną siłę.Czytając o niej płakac się chciało,a teraz jak opowiada o małej to tez się płakac chce ze wzruszenia. Paulka ty jestes herod baba i nawet mur głową przebijesz zeby tylko dojsc do celu (pozytywne znaczenie ma to co napisałam) Bloga tez czytałam suuuuuuuper.A Marysienka istna słodycz.

Gość a ja lubie acha
chocby za to co napisala o paulce i ze w ogole jej sie chcialo !! i uwazam ja za najbardziej szczera osobe tego dzialu

Gość PODBIJANKO

Gość to ja tez podbije
:-P :-D

Własnie obejrzałam zdjęcia i napiszę Ci Paulko , że Mancia jest git dziewczynka!!Urocza i ciut do mojej niuni podobna, choc moja oczywiście bije wszystkie dzieci na głowę(bo moja:) ). śliczna jest Twoja malutka!!:)

Lubie dziewczyny które sensownie odpowiadaja na pytania.Nielubie tych które są złośliwe i docinają!

Gość lubie duzo osob
:D

Gość plolo
intima jest szczera , acha,paulka,net-ar noe,ike i pewnie masa innych osob ale nie mam z nimi styku na ogolnym macierzynskim a sa w swoich tematach

Gość a czemu paulka123 odeszła
to prawda?

ja już tyle razy wymieniałam ....,że te osoby już wiedzą :) a z nowych ..hm..? lubie ostry jęzor kolorowej ....jak diabli......gabi27 i ok babeczką wydaje mi się chemical.....fajnie piszę i zazwyczaj sie z Nią zgadzam. najbardziej i tak z wszystkich lubie sobie z net ...na gg pogadac. Uwielbiam tę babkę :)

Jest kilka osob, które naprawde mądrze odpowiadały, były przyjazne i umiały pomóc.