Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejeny

KOGO lubicie na forum? -

Polecane posty

Gość z lipcówe zielone
zieloneszkieło tak ? jak tak to wiem taka młodziutka mama dosyć , fajna ma synka ?

lo jo joj a co ty sobie myslisz???????? nie ma to jak towarzystwo wzajemnej adoracji :D :P

Gość podnooosimyy

Gość założyłyście
ten topic , żeby się nawzajem chwalić i sobie pochlebiać. śMIESZNE I NIEPOWAŻNE!!!!!!!!

to zdjęcie w sumie fajne - kto ci wydał zgode na pokazanie tego zdjęcia bo napewno nie Asia :O

Gość halszka .
najlepszy jest " yagon " , bezsprzecznie ! Nikt tak nie potrafi rozbawić jak ten zagorzały zwolennik o. Dyrektora .

Gość przeciez asia tylko po to
je tam zamiescila zeby ja wszyscy podziwiali. tylko zapomniala zalozyc sobie torebke na glowe, bo te okulary nie do konca sprytnie zaslonily jej mankament. widze ze ona czuje straszliwa presje i tak starannie dobiera zdjecie byle tylko zaslonic swoje strefy kompleksow. jest normalna. ja jestem duzo piekniejsza a sie tym nie chwale

Gość bałwanice

nie chcę być podziwiana ...... ale faktycznie lepiej darować sobie zamieszczanie swoich zdjęć .......

Gość a anoreksji
A anoreksji to ona nie ma?

Gość FancIubik Asi
To nasza forumowa Nicole Richie :-)

Nie,nie mam - dziekuje za troskę ;) a ja lubię : Lucky , net ar , paulkę ,rafinkę , stare dobre czerwcówki i lipcówki tez , majówki są super - ike - co nie lubi cebuli , elinova, evi ,intime i duzo duzo innych osób

Gość -P -P
tez mi siÄ zdaje ze ona cos za chuderlawa jest. Nogi jak patyki :-P beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Alez ja nie muszę się Wam podobać ... i mam w nosie kim dla Was jestem 🖐️

Dziewczyna z tego zdjęcia ma najzgrabniejsze nogi na świecie. Gadanie i zazdrosne docinki tego nie zmienią :)

Gość hmmm............
mnie się to zdjęcie bardzo podoba. Szczuplutka, zgrabna , młoda kobieta na fajnym tle :-) I tyle. Po co sobie dorabiać teorie, że celowo zamieściła, że pozuje. Przecież nikt nie lubi zgarbionych zdjęć z wypiętym brzuchem. Spuśćcie kobity troszkę powietrza ;-) bo z wrażenia odlecicie ;-)

Gość chemikalna
zgadzam sie - tez jestem kobieta i potrafie przyznac drugiej kobiecie ze jest ladna czy zgrabna a w tym przypadky - zdjecia acha jest to ewidentne ;)

Asia znowu się zaczyna chyba... :D, A zdjęcie śliczne, grantulacje figurki, ja już się chyba takiej nigdy nie dorobię :D:D:D I to co masz w stopce z Julką też rewelacyjne. Ładna z Ciebie dzewucha kurde :) Ja lubię wszystkich właściwie, ale najbardziej achę, net-ar, paulkę 123 , pszczołę 5, słonko 1335, ktośkę z w-wy, mamę trójeczki i wiele innych, z którymi nie rozmawiałam co prawda, ale których lubię czytać. To, że ktoś ma inne zdanie niż ja nie jest przeciwskazaniem do sympatii :)

Gość każdy wie że
zamieszczanie zdjęć na forum to głupota. Ale próżność każe ? :)

A i jeszcze Agulę-kruszynę i Atridę i Rusałkę :D długo by wymieniać tutaj dużo jest fajnych babeczek :)

Gość powaznie ona urodzila
dziecko ? Wow ! Rafinka pozdro ja ciebie bardzo lubie czytac

Ja uwielbiam Magdusię :D - moje słonko w pochmurny dzionek... A na poważnie - paulka jest w porzo, często zgadzam się z Net-ar(kobita jest po prostu dorzeczna), Rafinka ( jak tam młodzież :D ) i Acha (twarda kobitka z niej, a ludzie to chyba jacyś pogrzani O_o) ... Dajcie spokój zdjęciom... Nawet jakby była półnaga na fotce to wam chuj do tego... Nie macie co robić? Niedziela jest, idźcie na spacer albo do kościoła... Ehh, o tempora, o mores ...

a tu kolorowo :) pewnie zostane posądzona o kółko wzajemnej ADORACJI ale musze się odnieść do powyższego skoro już \"jestem na tapecie\";) chamical,rafinka,atrida i justaaa🌻i przyjazne pomaranczki 😘 dzięki za miłę słowo w moją stronę .... rzekomo się \"afiszuje\" i pokazuję foty aby budzić podziw ... no cóz takich jak ja tysiące lasek wtłumie ulicznym .wiec nie mam problemu z pokazaniem \"twarzy\" tym bardziej ,że fotka została wyciągnieta z konta na fotosiku po tym jak zamieściłam ją na innym forum gdzie przebywamy z dziewczynkami , które znam od 2 lat ...więc żadna nowość,że zdjęcia wklejamy .... nie mam kompleksów więc pokazuję się :) a ktoś koniecznie zawsze chcę mnie ich nabawić :);) justaaa - mam 24 lata ..... 🖐️

aha ! ;) Agulę-Kruszynę i Magdusię:) artidę i teorię chociaż są tutaj rzadko , jest jeszcze noe i znajoma i pewnie jeszcze kogoś pominęłam ...:( l 🌻 a pod pojeciem czerwówki i lipcówki tez całą masa nicków.... ;) m.in Hanuś 😘 Rusi , zieloneszkiełko , koralik *** 🌻

he, czadzik... aż se chyba umieszczę swoją fotę w stopce, bo sie dosłownie można skichać ze śmiechu... matko, żebym chociaż w połowie wyglądała jak acha... swoją drogą, osoby które zbyt często się udzielają na tym forum mają często \"przechlapane\" ;-)... acha, mama3(teraz już chyba 4), rafinka, ike i jeszcze mnóstwo innych miłych pań :-) może założymy towarzystwo wzajemnej adoracji? ;-)

ano żesz zapomniałam o noe i znajomej oczywiście :D ale one rzadko jakoś bywają ostatnio fajnie że ktoś mnie lubi czytać - pozdro dla nieujawnionej :D

Gość fajna jest noe