Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epifani

słabe krwawienie...

Polecane posty

Gość epifani

Dobry wieczór. Właśnie mam miesiączkę, tylko tak słabą, jakby wcale jej nie było... Zastanawiam się czy to może byc spodowoane długotrwałym stresem? Ostatni miesiąc miałąm mocno nerwowy- wyniki matury, rekrutacja na studia. Zastanawiam się czy to możliwie, żeby to wplynęło na mentsruację? Czy to napewno jakaś choroba albo poprostu jestem w ciąży? Z góry dzieki za pomoc

A masz powód ,że myślisz że to ciążą? Jakies niezabezpieczone stosunki lub coś podobnego?

Gość Aniusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tez tak mam niestety od ponad roku :O Miesiaczke mam niby regularną, ale trwa ona niecale 2 dni i w czasie jednego dnia to chyba by mi jedne wkladka starczyla- DOSŁOWNIE pare kropelek wylatuje.... Ale sie przyzwyczailam juz. A po za tym to nie musi byc choroba tylko taka moja natura.

Aniusiaaaaaaaaa a byłaś u lekarza czy założyłaś \"ze taka Twoja natura\"?

Gość epifani
No właśnie nie mam, w tym miesiącu bardzo żadko widziałam się ze swoim facetem, a jeśli już sie kochaliśmy, to zawsze z zabezpieczenim. Ale jakieś ryzyko jest zawsze.. Ja też miałam dotąd bardzo krótkie i dośc skąpe miesiączki, ale ta to jest jakiś rekord pod tym względem- pare kropelek i to tylko podczas robienia siku... Dziwne..

Gość epifani
No ja też myśle, że z tą naturą to nie dokońca.. Z samej "teorii" menstruacji wynika, że tej krwi musi byc troche więcej, i powinna byc troche gęstsza, w końcu tam łuszczy się błona, którą wyłożona jest cała macica... Umówiłam się do ginekologa, ale wizyte mam dopiero w przyszlym tygodniu, i chciałam sie czegoś dowiedziec żeby się nie denerwowac. W każdym razie dzieki za odpowiedzi :)

Gość epifani
up