Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flamasterr

pytanie do dziewczyn porzuconych przez faceta dla innej

Polecane posty

Gość flamasterr

czy nie czulyscie sie gorsze od tej drugiej? czy wasze poczucie wartosci nie zmalalo? czy nadal czulyscie sie kobietami w pelnym tego slowa znaczeniu?jak traktowalyscie swoje cialo... nie czulyscie obrzydzenia do niego? nie zaczelyscie sobie wmawiac ze wy jestescie gorsze, brzydsze od tej drugiej..?

Przeżyłam kiedyś coś takiego i na każde z Twoich pytań zdecydowanie mogę odpowiedzieć \"NIE!!\"... Znam swoją wartość i nie czułam się gorsza od tamtej... Co więcej, gdy ON na ulicy spotykał mnie i widział mnie uśmiechniętą, zadbaną z podniesionym czołem, wierz mi, że szlag go trafiał:) A potem wrócił niemal na kolanach... Trzeba umieć zachować klasę, nawet gdy w środku wszystko Ci pęka, nie pokazuj swojej słabości.

Gość helawoplach
zgadzam sie z poprzedniczka!! mialam to samo jednak aby poczuc swoja wartosc pomogly mi przyjaciolki i obecny facet ktory wowczas byl tylko kumplem. Do tamtej bede miala zasze inny stosunek lecz teraz gdy ja widze czuje sie sto razy lepsza...bo ja nie weszlam nikomu z butami jak ona. Ona jest dla mnie zerem..i wstyd ze reprezentuje nas kobiety.

Gość no wiesz hmmmmm
weszla nie weszla, z butami czy nie, ale twój byly facet jej chyba w tym bardzo pomógl no nie ??? na sile go przecież nie zabrala ??? do niej masz pretensje a powinnaś mieć do niego , to on przecież cie zostawil