Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żona Kłapouszka

Mój książe myśli o innej !!!!

Polecane posty

Gość ksiaże imienny
aleś trafiła z tymi Gliwicami. No powaznie mam inaczej na imie......

Gość ble ble blerrr
niestety nie jestem:(

Gość ksiaże imienny
ignoruj mnie dalej zmienisz zdanie jak sie spotkamy.....

Gość ble ble blerrr
Moja sytuacja (w skrucie): Znamy sie 3 lata. Na początku byla to zwykla znajomość, ale od roku jestesmy razem.Miedzy czasie mial narzeczoną, ale ze mną codziennie rozmawiał.Teraz ma naloty, że nie chce mnie męczyć i siebie bo ta odległośc nam nie służy. Spytałam sie czy nie chce byc ze mną on powiedzial, że chce i wie ze jestem ta właściwa osoba. teraz nasz związek jest w zawieszeniu.. Nie wiem co mam robić bo drugi raz ma watpliwości, że to nie przetrwa.Tylko ja czuje inaczej i nie chce rezygnować z niego przez glupią odległość..

Hmmm to dość trudna sytuacja... Ale zastanów się czy na pewno jest to dla Ciebie dobre? Jesteś szczęśliwa mając faceta w słuchawce telefonu i na zdjęciu?? A bliskość, kontakt fizyczny... Przecież to też ważny element związku. Ja bym nie mogła tak jak Ty...

Gość wybij mu ja z glowy
tzn postaraj sie, sprawdz czy to w ogole sie uda:):) ale badzmy dobrej mysli... znajsz na pewno rozne kobiece spososby na to aby myslal tylko o tobie rpzez 24 h powodzenia a skoro pokazal ci jej smsy, to wiesz na czym stoisz;) ty pisz jeszcze lepsze !! badz lepsza;)

Gość ble ble blerrr
Jak tylko go poznalam, dawal mi do zrozumienia, że chce byc ze mną. Tylko ja nie widzialam sensu: odległość, rzadkie widywanie sie. Tylko nasze rozmowy przerodziły sie po jakims w cos wiecej.. zaczelam cos do niego czuc i postanowilam,że warto sprobowac. A teraz to on jakby zaczął postrzegac realne trudnosci zwiazku na odległośc, choć wiedzialam jak to bedzie wyglądać..

Gość ble ble blerrr
on wiedzial jak to bedzie wygladac* ;)