Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

czesc sdziewczyny 🖐️ przylacze sie do was jezlei pozwolicie:) tez troche ponarzekam na swojego:P

Nikola i ma 3 lata :) Własnie Mała przegląda płyty DVD bo szuka \"difiduf z kakami i z ficzeniami\" :D

Witaj Gregia! Oczywiście,że możesz się przyłączyć i możesz ponarzekać ile chcesz. Chwalić też możesz jak Marilyn i *22* :)

no wiec... tez jestem w zwiazku 5 letnim, nie pwoiem jestem szczesliwa ale... mam 25 lat, moj chlopak 27 i nic dalej sie nie rusza... wiekoszosc moich kolezanek ktora jest opolowe krocej z facetami jest albozareczona albo pochajtana a u mnie to nic nawet nie slychac:( smutno mi jest bo niby moj K mowi ze mysli o mnie powaznie to dlaczego tego jakos nie udowodoni???

Marilyn ma racje - musicie porozmawiać. Bo rzeczywiście po 5 latach wypadałoby sie juz na coś zdecydować.

gadalam niestety ale w kolko tylko slysze wszystko mam w planach a ja nie che czekac do 30 😭

podejrzewam ze on sobie cos postanowil i bedzie sie tego trzymal, powinien tez wziac twoje zdanie pod uwage

Może postaw sprawe jasno- że czas już cos z Waszym związkiem zrobić? Bo bo tylu latach czas już coś postanowić. Może postrasz go rozstaniem? :/

no wlasnie tak myslalam z etak zrobie a poitrafi buc taki slodki, wlasnie zadzwonil do mnie pzred chwila ze wygral dla mnie wukcje na allegro zmoimi perfumami light blue i ze sie bił jak oszalały o nie

no nic dziewczyny ja lece cos zmajstrowac:) milego dnia i do pozniej;) pap

ale pomimo wszystko nie narzekam, stara,m sie byc optymistka:) w sierpniu wyjedzamy do norwegii moze tam jakos sie nam ulozy

jednoczsenie pisze z wami i czytam popzrednie stronki wiec przepraszam ze tak pisze malo:) moze mu napisze zeby jescze powalczył na aukcji o jakis pierscionek:P

Masz racje, zrób tak!!! Niby żartem ale jednak coś mu zasugerujesz! :) Biedna Marilyn, ale pomyśl ile kalorii zaoszczędzisz nie wygrywając drugiego loda ;)

Poczułam sie jakbym czytała o sobie...Niby życie nie jest takie złe a jednak....

Witaj natkafe :) Niby nie jest takie złe ale troche w kość nam daje...

ja w atmtym roku to nazbieralam chyba z 7 takich patykow z big milka a jak wkoncu zdecydowalam sie je wymienic to sie skonczyla promocja normalnie jak 100% blondi:P