Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

a co do Diabeł ubiera się u Prady = oglądałam film, byłam zaskoczona. Pozytywnie oczywiście. A książkę...może, może przeczytam..kto wie..

marilyn konieczbie musisz nadorbic to co dziewczynki z tym mielnem:P?

a ide z piesem na spacer bo mnie ciagnie:) a moj K oglda discovery i zapomnial o mnie i o bozym sweicie pierdzielec;-)

Gregia kusząca propozycja z tym Mielnem ale trudna do zrealizowania :/ Jakiego masz pieska?

mieszaniec wyglada jakminiaturka wilczura:) to moje oczkow w glowie obok rudego kota i zółwia tyćka

ogldam tvn style jak dobzre wygladac nago a K mowi ze jestem zboczenica:P

Ładnie masz tych zwięrząt. Mnie też zawsze marzył się pies, ale moja mama bardzo się ich boi więc jak na razie nie mam, ale w przyszłości napewno sobie jakiegoś sprawie:) Póki co mam rybki i papuge.

mi sie marzy jakas jaszczura bo jestem fanka jaszcur gekon albo kameleon to by bylo to!!!

ale moja mamuska powiedziala ze mnoge sobie poamrzyc;-) moj K to sie nawet mojego zolwia boi wiec juz wogole nie ma o czym gadac

andzia ja wiem:P moja mama nie moze przezyc ze ma corke ktora interesuje sie gadami i płazami;-)

gdzie poszlyscie, ja chyba gofry walne na kolacje bo cos slodkiego mi sie chce:)

w takim razie uciekam troche poszalec w kuchni do napisania dziewczynki buziaki 👄

Prostowałam włosy bo jutro trzeba sie w pracy jakoś pokazać :), ale już jestem cała Wasza ;) Gregia lae masz doprą kolację. Czy znajdzie się dla mnie jeden mały goferek?

Tak prostuje już dzisiaj bo rano nie mam na to czasu, a nie zamierzam wstawać pół godziny wcześniej, bo każda minuta spania jest dla mnie cenna :) Nie zespsuja mi się włosy przez noc, a jesli tak to znajde chwilke na ich poprawienie rano. Co zamierasz sprzedac na Allegro?

No nie! Wszyscy mnie opuścili :(:(:( Idę zobaczyć co tam w tv. Zajrze tu jeszcze

nie wszyscy Andziu, ja wrocilam:) Marilyn gdzie sie wybierasz na pielgrzymke? ;)