Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

Marilyn powiedz mi jak robisz kwiatki albo serduszka? Dziekuję za sokładke lodów :)

Dzisiaj niestety siedze w domu. Ale wieje tak zimny wiatr,ze nawet nie chce się wychodzić. Pogoda jak na październik, a nie na środek lata . Widze,że wcinasz same niskokaloryczne rzeczy ;) Czispy o jakim smaku masz?

Eeeee... tam nie przejmuj sie! Wakacje są! :) Mmm... masz czispy o najlepszym saku na świecie (ewntualnie mogą być jeszcze paprykowe :) )

Oj biedna Marylin! Jeśli przyjedzie we wrześniu to został Ci już tylko miesiąc :)

Masz rację! Facet powinien zabiegac o kobietę bo my lubimy byc zdobywane, a im romantyczniejszy sposób, tym lepiej :)

wrocilam ale na dal mi smutno😭 no ale nie moze byc za dobrze w zwiazku bo by bylo za nudno:P

Och jak fajnie !!!! Zazdroszczę Ci tego miłego uczucia, motyli w brzuchu itp. bo ja niestety tego z moim nie miałam i nie mam :( Nieśmiali faceci są słodcy :)

posiedzialam u psiapsioly ktora niedawno przyleciala z anglii ze swoja 3 - miesieczna coreczka i normalnie moj instynkt macierzynski chodzi teraz na wysokich obrotach taka slicznusia kochaniusia dziewusia:) odrazu mi sie humorek poprawil, po raz kolejny sie przekonalam ze jak cos nie tak idzie po naszej mysli i jest nam smutno trzeba uciekac do ludzi a nie siedziec w domu myslec i patzrec w sciane!!

a bo moj to taki pizdzielec, jak przychodzi do zalatwiania jakichkolwiek spraw urzedowychb wszystko na mojej glowie jak ja nie pojde nie zalatwie to nic nie bedziemy mieli zalatwione!!!

chyba palce mi schudly bo pierscionki mi z nich spadaja:P

i jeszce teraz spojrzalam na suwaczek i zobaczylam ze za 2 miechy stuknie nam rowno 5 lat boze kiedy to minelo:O

No widzisz Marilyn od początku nie miałam \"motyli w brzuchu\". Łudziłam sie,że może to przyjdzie z czasem... ale nie przysło :( I między innymi dlatego uważam,że mój związek jest bez sensu