Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia_a

Życie nie jest takie złe

Polecane posty

czesc dziewczyny!!! u mnie sie troche porobilo;-) K nie bedzie operowany lekarz stwierdzil ze nie ma takiej potzreby no a teraz chyba najlepsza 2 wiadomosc, mianowicie taka, ze razem z K ZOSTANIEMY RODZICAMI:D!!!! zrobilam wczoraj rano test i wyszly 2 krechy:) ale lekarz musi potwierdzic!!

dzieki dziewczyny:) troche sie boje jak to bedzie, ale jakos mysle ze damy rade najgorzej to bedzie mojemu tacie powiedziec ;-)

znajac zycie to przyszly dziadzius jak sie dzidzia urodzi bedzie wariowal na jej punkcie;]

moj K mowi ze mu sie tak marzy corunia ze nie moze byc inaczej:D tylko corunia i corunia

mamie powiem w sobote w jej urodziny, ale zrobi mine:D wczoraj z K sie smialimsy jak probowalismi przewidzeiec co kto powie i jaka mine zrobi:)

moja przyjaciolka kotra na 3 tg przyleciala z anglii ze swoja 3 miesieczna cora smiala sie ze moj K tak sie napatrzyl na jej mała Jessice ze mi taka zaraz ustrzelil a ze mnie sie smiala ze jak byla na swieta jescze z brzuszkiem to tak jej brzucha non stop dotykałam ze na mnie musialo wkoncu pzrejsc no bo ja bylam pod takim wrazxneiem jak czulam jak jej ta mala kopie w brzuzku ze nie moglam reki zabrac:P

Ja jeste, taka szczęśliwa. Ja i M. razem....nie mam słów by to opisac. Wczoraj się dowiedziała, że On od jakiegoś czasu coś do mnie ale nie chciał nic próbowac bo bał sie odległosci. Rozumiecie to ? KOSMOS ! Dopiero niedawno odnaleźliśmy sie...

no prosze gregia, na ogol faceci chca syna , a tu widze Twoj pragnie coreczki, tatusia:)

i to mnie ariane troche martwi czy pote tylko correczka bedzie sie liczyla i czy tylko poza nia nie bedzie swiata widzial:) co z ukochana zonka:P

Cześć dziewczyny! Gregia co za wiadomość!!!! Suuuuuuper!!!!Gratuluje i bardzo się ciesze Waszym szczęściem!!!! :):):):) Ariane to dobrze,że w Twoim związku wszystko gra :) Marylin to dobrze,że jesteś sczczęsliwa i że M. COŚ od dawna do Ciebie czuje! :) Ja też ma wiadomość, ale niestety nie tak dobrą - jestem samotną kobietą.

Andzia kobieto zobaczysz jak teraz odzyjesz!!!!!!!!!! wreszcie nie bedziesz tracila czasu na tego dupka!!! poznasz faceta ktory bedzie cie na rekach nosil i dziekowal ze ma taka laseczke kolo siebie!!!