Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokujące zdjęcia

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość 111111111
na tych zdjęciach faktycznie kot nie wygląda na zestresowanego ale mnie one mimo wszystko się nie podobają :o lepiej jak by dziewczynka trzymała sznurek i nim zabawiała kotka :)

Gość marna kuchareczka
kot ma cholernie grubą skórę, i fakt, małe kociaki tak matka nosi, ale duzy kot ma swoją masę.Dorosły wie jak kota w ten sposób podnieść, dziecko może to robić , szczypiąc. Ale to małe dziecko, raczej nie. Mimo wszystko, to jest brzydka zabawa, bo dziecko na pewno nie wie, ze takie chwyty są dozwolone, po prostu traktuje kota, jak zabawkę. Rodzice są nie w porządku.

Gość 111111111
dokładnie marna kuchareczko! dziecko nie trzyma kota bo wie,że tak się je nosi tylko dlatego,że nie dało rady inaczej,dużego misia tez by pewnie tak podniosła

Gość booszeee jaka ciemnota
to mały kotek, widać na zdjęciu. Jakby go zabolało to by się wyrwał prędzej niż myślicie!

a dziecko jest na tyle duże żeby zrozumieć że TAK WŁAŚNIE należy kota przenosić!

Gość mój mały
Kotek zadowolony z pewnością nie jest, odwraca głowę do tyłu i zastanawia się pewnie-dać w pierdol tej małej, czy jeszcze nie tym razem.

kotek się nie zastanawia, działa instynktownie. I jakby miał ochotę to by jej zwiał, wbiwszy uprzednio pazury gdzie popadnie...

Gość absystentka
Nooo, kotek tylko patrzy do tyłu i mysli jak się wywinąć.

Gość 111111111
toż nigdzie nie napisałam,że TEMU kociakowi dzieje się krzywda :o myślę,że autor zdjęcia chciał zauroczyć ogladających ale mnie sie zdjecia nie podobaja ot co !

Gość 111111111
booszeee jaka ciemnota - tak,dziecko ma ok roku i napewno właśnie dlatego tak nosi kociaka bo mu mama to wytłumaczyła i ono zrozumiało:D

Gość absystentka
Chyba nie wiesz, że kotki oswajaja sie z domownikami i nie chcą instynktownie robić im krzywdy, chyba, że miarka się przebierze. To chyba kot, bo moja kotka dawno by się ewakuowała, moze by nie podrapała, ale nie pozwoliłaby sobie na takie traktowanie. Chciaz uwielbia, gdy sie ją podrzuca do góry (i łapie ,oczywiście), jak się z nią tańczy, trzymajac na rękach, albo przewleczoną na karku, aż jej łepetyna podskakuje.

Gość przecież matka nosi koty
za skórę na karku - to akurat barddzo mało wrazliwe miejsce u kota, co innego, gdyby go tak za łapkę trzymala

Gość Melomaneczka
Bronicie dziecka? osz ku rwa Nie wiecie że tylko małe kocięta nie boli takie noszenie? A to wyraźnie dorosły kot. Dosłownie zamordowałabym tego bękarta , pierdolonego. Matkę sukinsyna też. Głupie gówno śmierdzące będzie sobie zabawę urządzać, ja bym je k urwa podniosła za te wstrętne włosiska i trzepała w dupę az by siniorów dostał!!!!!!!

\"bękarta\"- jak Wy pięknie te niewinne dzieci określacie. Tylko dorosłych stać na takie chamstwo.:( Kotu nic się nie stało- Acha pisała, że żyje, dziecko z czasem nauczy się szanować zwierzęta, a Wy dalej będziecie drążyć ten temat. Zajmijcie się lepiej bezdomnymi zwierzakami- tym, to naprawdę dzieje się krzywda.:(

Gość absystentka
toż się wyraża :p

Gość absystentka
się zajmuję, wszystkie zwierzęta, które mam -są przygarnięte z ulicy

czy ludzie mózgu nie mają. to jest okropne:( niestety świat jest zły:(:(:(

Gość absystentka
Właśnie zrobiłam eksperyment. na moment podniosłam nisko w ten sposób moją koteczkę, bardzo delikatnie, obiema rękami, za kark. Objrzała sie na mnie ,miałknęła, łypnęła złowrogo. Oczywiscie zaraz ją opuściłam, poszła obrazona z zadartym ogonem. No i co? Ten kotek tez chce powiedzieć smarkuli, że nie sprawia mu to przyjemności. Inaczej, patrzyłby uśmiechnięty w obiektyw.

Gość ten temat otwiera
SEZON OGÓRKOWY NA KAFE:D

ja też uważam, ze to rodziców powinno sie zdrowo trzasnąć - dziecko może nie rozumieć pewnych rzeczy, a rodzice nie dość, że nie wytłumaczą dziecku, ze zwierzęciu też się należy jakiś szacunek to jeszcze debilnie się cieszą i zdjęcia pykają - naprawdę niektórych ludzi powinno się sterylizować...

Sama bym tych rodziców za kołnierz podniosla.Uczą dzieci pastwienia sie.

do booszeee jaka ciemnota: od razu widac jaki z Ciebie ekspert - owszem kota nie boli podnoszenie za skórę na karku, bo rozluźnia on wtedy mięśnie, z tym że kota może tak nosić TYLKO kotka-matka, bo TYLKO ona wie jak dokładnie złapać, żeby NAPRAWDĘ nie zrobić krzywdy zanim następnym razem wytkniesz komuś ciemnotę może poczytaj wcześniej - polecam encyklopedię \"Koty\" Larousse albo np stronę www.miau.pl

Gość dorzucam oliwy do ognia
a co jeśłi rodzice byli tak mądrzy i ze względu na dziecko pozbyli kota pazurów:D

Gość dorzucam oliwy do ognia
pozbawili miało być

Na pewno go to bolało,nigdy nie pozwoliłabym dzieciom na taka durną zabawe.Zwierzę to nie zabawka,lecz żywa istota tyle że mniejsza od tego dzieciaka.