Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awa83

jak przechodziłyscie ciążę?? długo źle sie czułyście??

Polecane posty

Gość Awa83

nie wiem czy ja mam juz urojenia, ale jestem w ciąży góra 4 tyg(chciałam dzis zbadac krew, ale się nie udało), a już od 2 mam powiekszone piersi, bóle brzucha, nadwrażliwość na zapachy (dzis niemało zwymiotowałam jak powąchałam kawę), straszna senność, dziś rano wymioty (może z przejecia) i wystąpił z tydzien temu ból krzyża. kochane jak długo odczuwałyscie przerózne przykre dolegliwości, typu wymioty?

Kazda kobietka przechodzi ciaze inaczej. Ja w czasie ciazy wymiotowalam w sumie moze 3-4 razy, tyle samo mdlosci;) Ale za to po 3 tyg. powiekszone piersi.... NO I STRASZNE ZACHCIEWAJKI!!!!!!!!!!!!:) na wszystko dco slone, kwasne...zero slodyczy, jak ja tesknie za tym czasem jak bylam w ciazy:)

Gość Gonia1987
Ja w ogóle nie miałam mdłości a wymiotowałam tylko raz , jak się czymś zatrułam.Plecki zaczynają mnie boleć dopiero teraz a jestem w 7 miesiącu. Miałam i mam jedynie większy apetyt i często muszę robić siusiu. Mogłabym chodzić w ciąży non stop , bo nie mam żadnych przykrych dolegliwości na razie. Tylko cera mi się zepsuła i wyglądam jakoś tak...marnie:(

Gość Gonia1987
ale moja szwagierka znosi ciąże zupełnie inaczej. do końca 3 miesiąca non stop wymiotowała i leżała, bo nie miała siły nawet wstać. Czuła się fatalnie. Za to od początku 4 dostała takiej energii do życia, że mogła by góry przenosić:) wszystkie przykre dolegliwości jej minęł dosłownie z dnia na dzień. Teraz też jest w 7 m. i ma mnóstwo energii:>

ja cała ciąże czułam sie super nic mi nie było żadnych mdłości ani bóli tylko kręgosłup mi wysiadł :(a teraz to już ledwo chodze

Gość farmaceuta
Moją zmorą były mdłości.I nie żadne tam poranne ,góra przez 3 m-ce. Dokuczały mi przez 7 m-cy,zaczynały się ok godz.17 i tak dopóki nie zasnęłam.

Gość Wiśniowa
Ja lada moment rozpoczne 9 miesiąc i moim jedynym objawem ciązy jest czestsze oddawanie moczu.. Poza tym śmialo moglabym powiedziec ze ciążę przechodze bezobjawowo.. :) Zadnych mdłości wymiotow , zqchcianek... sklonna jestem powiedziec, ze mam przyplyw energii.. :) Takze sprawa indywidualna;)

Ja lada moment rozpoczne 9 miesiąc i moim jedynym objawem ciązy jest czestsze oddawanie moczu.. Poza tym śmialo moglabym powiedziec ze ciążę przechodze bezobjawowo.. :) Zadnych mdłości wymiotow , zqchcianek... sklonna jestem powiedziec, ze mam przyplyw energii.. :) Takze sprawa indywidualna;)

ja obie ciąże przechodziłam zasadniczo prawie bezobjawowo- wszelkie trudności bole i inne cuda zaczynały sie dopiero pod koniec- w ostatniej ciąży na tyle zmęczył mnie właśnie 9 i 10 miesiąc , że do dziś mnie odrzyca- ale może właśnie dlatego , że przenosiłam