Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

big city boy

Jak sobie znajdujecie nowych partnerów, partnerki w wieku 25 i więcej lat skoro

Polecane posty

23 l. i wolna : Piszemy głównie o kobietach. Ps: to facet startuje do kobiety , nie na odwrót. A ja ostatnio bardzo rzadko startowałem. (ps: wcześniej przez 3 lat5a byłem w związku) Choć można było się z kimś związać w moim mieście. Przysłowiowo na wyciągniecie ręki. Ale one były tragiczne. :O Te fajne są pozajmowane

Gość 23 l. i wolna
Facet "Piszemy głównie o kobietach. Ps: to facet startuje do kobiety , nie na odwrót (...)" --> Nie bądź taki pewien. :) A nie przyszło Ci do głowy, że te wolne i fajne same wybierają sobie facetów? To nie jest tylko Wasz przywilej. :)

Gość sculptor
WItam, nie zgodzę się, że fajne laski są zajęte.. Mam 2 kumpele, długo je znam, fajne po 27 lat. Wykształcenie spoko (licencjat, mgr), praca spoko (ubezpieczenia, reklama), sytuacja finansowa w miarę (mieszkanie, samochód) Jedna jest zupełnie wolna od zawsze, druga , jak to mówicie rynek wtórny, rozstała się rok temu z facetem. Miasto duże, pow 500 tys.

sculptor JESTEŚ KOBIETĄ - mimo iż o tym nie wspomniałaś. \"Wykształcenie spoko (licencjat, mgr), praca spoko (ubezpieczenia, reklama), sytuacja finansowa w miarę (mieszkanie, samochód)\" - A KOGO TO OBCHODZI ? ? ? A ja jestem urządnikiem, studiowałem na 2 wydziałach. I najbardziej podoba mi się ekspedientka w okolicznym sklepie spożywczym. Dla kobiet status finansowy i zawodowy jest ważniejszy od urody. Dla facetów to piersze to banał. Uroda znacznie ważnioejsza.

Gość mam pytanie...zzzxxxzzz
nie oszukujcie sie jesli nikt nie zwrocil na was uwagi do 25 roku zycia to teraz tym bardziej NIE...nie mlodniejecie tylko starzejecie sie,a jak nigdy nie mialyscie powodzenia to teraz i pozniej tez nie bedziecie miec...liczy sie TO COS....moja sasiadka ma 46 lat,rozwodka ,a faceci za nia :"sikaja"...ma cos w sobie i tyle ,zadbana,uprawia sport,figurka super,ladna i ma wieksze powodzenie niz niejedna nastolatka,po prostu powodzenie albo sie ma albo nie i nic na sile,bo mozecie sie malowac,pindrzyc a i tak nikt nie zwroci na was uwagi brutalne ale prawdziwe

dam przyklad jednej dziewczyny,ma wszystko procz urody,super dom,prace,co roku wczasy za granica,samochod,doslownie WSZYSTKO,ciagle biega od kosmetyczki do fryzjerki upieksza sie ...ma 28 lat i nigdy nie miala nikogo....:(

Gość sculptor
Facet... była mowa o fajnych kobietach, każdy myśląc "fajna" ma coś na myśli... Jeden - "Dla facetów to piersze to banał. Uroda znacznie ważnioejsza" twierdzi, że fajna babka musi być tylko ładna" :-P no cóż, o gustach się nie dyskutuje Dla innego fajna - znaczy: przedsiębiorcza, zorganizowana, wykształcona :-) Spokojna kobitka o wielkim sercu bez katalogowej urody i studiów też jest fajna, też znajdzie miłość :-) Mój przykład jest taki, ponieważ te dwie laski przyszły mi do głowy, moim zdaniem są fajne i tyle. Po co dorabiać sobie jakieś teorie. Jedna z nich ma obłędne nogi :-) Ale nogę można złamać, a to co w nas zostaje...

jedne mnie podrywają a inne, jak ja z nimi flirtuje są cale w skowronkach i widzę ze chcialyby zeby bylo cos wiecej:)

big city boy---dokladnie ,pewne rzeczy wyczuwa sie 7 zmyslem,trzeba umiec czytac miedzy wierszami:)

Gość odkurzacz okruchów
hej, do faceta 1978 napisalam CI maila :D mam 23 lata i sama ciekawi mnie to czy mam to coś ....hmmm jak to zdefiniować?

a trzeba od razu brac slub jak ma sie powodzenie???mozna poflirtowac,milo spedzic czas,pogadac...moze pozwolic sobie na cos wiecej;) uroda pomaga

wczesniej, myslalam ze nie bede miala nic do powiedzenia... ale ktos obnizyl granice wiekowa:P wiec na temat sie wypowiem : ja raczej wesze w samotnikach :D rozbijanie zwiazkow to zbyt skomplikowane a poza tym mialabym przekonanie, ze to sie na mnie zemsci, a ze ciezko o kogos fajnego samego to tak czekam az mi spadnie z nieba :P:P

qvq--z Twoich wypowiedzi bije zazdrosc,coz nie kazdego natura obdarzyla powodzeniem

sculptor \"Dla innego fajna - znaczy: przedsiębiorcza, zorganizowana, wykształcona\" - PRZYPISUJESZ FACETOM KOBIECE CECHY. Czyli nie do końca rozumiesz różnice naszych płci. Dla ogromnej większości facetów liczy się charakter i uroda. Nie status finansowo-zawodowych. Inaczej wygląda kobiecy system wartości. Inaczej męski. ps: jak na na Uniwersytecie Wrocławskim dziennie studiowałem na 2 wydziałach to moja była uczyła się w liceum wieczorowym (była po zawodówce). A byłem z nią bo podobał mi się jej charakter i uroda (przez urodę ją poznałem bo sam ją zaczepiłem) ps: piszesz do faceta, nie do kobiety. :P :-D

Gość czas przemija
uroda szybko przemija. co po niej jak brakuje czegoś innego co zachwyca?

bcb - kazda ma swoja hierarchie, a jak ktos Ci odpisze to balwan :P

odpisalam ale nie napisalam co sie liczy na ktorym miejscu :P:P:P o balwanie pomyslalam i od razu powialo chlodem :P sory bawcie sie w schematy.