Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę przestać o nim myśleć

On ma dziewczynę, ja mam chłopaka a mimo to ciagnie nas do siebie jak cholera...

Polecane posty

:( I co zrobić?:(

Gość mamy wolny rynek
bo mama mi nie pozwala :(

bo on jest w 3-letnim związku, ja w 5-letnim... Jesteśmy oboje zaręczeni i to jest cholernie trudne :(

Moze to chwilowe zauroczenie? Teoretycznie moglibyscie zerwac zwiazki i byc razem ,ale co jesli po tym okaze sie ,ze juz was tak do siebie nie ciagnie? Zastanow sie przede wszystkim co czujesz co swojego narzeczonego,nie decyduj sie na slub jesli kochasz innego,bo bedziecie oboje cierpiec.

Gość frycia54
mam podobna sytuacje...ja z moim 4 lata, on ze swoja pseudo-zona 2 (zwiazek czysto formalny-w celu dostania obywatelstwa w usa) poznalismy sie miesiac temy,od 3 dni zyc nie mozemy bez siebie bo chemia za mocno zdzialala... feromony czy przeznaczenie-whatever... ale tez jest problem... nie wiem jak sie to skonczy ale wiem ze warto probowac,skoro w poprzzednich dlugich zwiazkach cos sie juz wypalilo... nie ma sensu ciagnac czegos co nie ma przyszlosci...

Gość tomuś17926
też tak mam...nie jesteśmy ze sobą...ona mma faceta ja niem am nikogo z włąsnej winy a jednak ciagnie nas do siebie zawsze spotykamy sie wzrokowo..nie weim co robić dalej...ale pewnie tak juz zostanie:(