Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krpoeczka

MAM NADWAGE I....MAM CHLOPAKA KTORY...

Polecane posty

Gość to smutne ale bywa
wlasnie tak,ze grube dziewczyny nie znosza szczuplych -to nie wina szczuplych ze fiorella gruba jest

Gość krpoeczka
ale mnie zdolowalyscie ale tez zmotywowaly,,, nie wiem czy dam raede schudnac probowalam pare razy ale po 3dniach zamawialam 2pizze i zjadalam mega duzo kalorii:(jestem gup[ia szmata ktora nie potrafi nawet schudnac:(wlasnie bylam na spacerze z moim chlopakiem i sie poklocilismy bo stalismy z taka kolezanka sliczna zgrabna i on sie tak bezzczelnie patrzal na jej nozki:( ranyyy czemu akurat ja tak mam:(

Gość poooodnoszeee

Gość wow a jak zrzuciels te 25kilo

Gość Brutalna prawda
Co to znaczy" ma cię kochać taką, jaka jesteś"- jak się jest w związku, to można sobie pozwolić na wzsystkie zaniedbania dotyczace wygladu zew. Moim zdaniem taka nadwaga, jaką posiada autorka topiku świadczy o jej lenistwie i lekceważeniu estetycznych uczuć chłopaka i otoczenia.

Gość oho zaczyna się

Kropeczka chcesz schudnąć?Zacznij liczyc kalorie, przerazisz sie ile tego jesz, to motywuje.Kup zgrzewka wody mineralnej niegazowanej i pij , przed kazdym posilkiem, jak bedziesz miala ochote cos pochrupac to wez marchewke.Pozbadz sie z domu lakoci.To i troche ruchu na poczatek wystarczy.Trzymam kciuki

Gość a co dokładnie chodzi
poszedłem do dietetyk, normalnego lekarza ustalił dietę nie żadne cudowne diety itd. bo trzeba jeś regularnie, w określonych godzinach, i przestawić swój wewenętrzny zegar, ponieważ przybieranie na wadze najczęściej kojarzone jest ze złymi nawykami żywieniowymi i nie pisze tu tulko otym co jemy, lecz kiedy i jak. Dieta nie powinna polegać na odrzuceniu całkowitym danych produktów. bo po prostu jak jesteśmy do czegoś przyzwyczajeni to nam się chce i są napady... U mnie odpadło wszystko co smażone na tłuszczu, cukier z zodziennych posiłków jak kawa, herbat, isat, słodycze. Przy okazji rodzina ze mną pocierpiała za co jestem i wdzięczny i tyle. Nie uprawiaełm sportu ani innych zajęć wysokowysiłkowych, wieczorem ,zamiast żreć, na długi spacer, powrót, jabłko żeby zapchać wątrobę i papalulu. Po miesiącu żołądek przyzwyczaja się do nowych racji żywnościowych, z czym wiąże się mniejsze łaknienie ale także mniejsza efektywność diety włacznie z mniejszym spadkiem wagi... napoisałem tak jak powyżej, bo po prostu sam siebie nie widziałem. dupa rosła, kupowao się większe spodnie iżyło się dalej, więc trudno mi powiedziec ,że odchudzałem się dla samego siebie. i co nie powiedziałem nic odkrywczego:P tylko własnie to co najbardziej zdroworozsądkowe jest często najtrudniejsze do przyjęcia, cóż jedni lubią liczyć sobie każdą kalorię i nalezy to uszanować, ale chyba nie tędy droga pozdrawiam

Gość Wazysz stanowczo za duzo...
... i nie mowie tego zeby Ci dogrysc, ale wybacz, ja mam 160 i waze 56 kilo i czuje sie okropnie:O Ile masz lat? I ile jestes ze swoim facetem? On moze Cie kochac ale zrozum ze faceci sa wzrokowcami i chyba zaden nie chce zakompleksionej, obzerajacej sie czekolada i pizza dziewczyny. Niec dziwnego ze sie patrzyl skoro mu sie podobala, skoro nie moze popatrzec na Ciebie to popatrzyl na inna Zacznij cwiczyc, jedz mniej i wyeliminuj z diety slodycze. Jak moglas doprowadzic sie do takiego stanu, ja rozumiem ze kochanego cialka nigdy za wiele itp ale bez przesady :O:O:O Pewnie zaraz sie posypia glupie komentarze ale wiem co mowie. Sama kiedys po swietach przytylam 6 kilo ale w 2 tygodnie je zrzucialm, wiec w miesiac mozesz dojsc do wagi 60 ki8lo i to spokojnie I to wcale nei jest tak ze ona sie musi odchudzac dla siebie. skoro sie z Ciebie smieja i twoj facet sie zaczyna Ciebie wstydzic to cos jest nie tak prawda?? Ty juz nei jestes przy kosci, ty jestes gruba, nie ma sie osukiwac

Curva, więc każdy się wkońcu rozwiedzie, bo każdy wkońcu zbrzydnie... Jak nie nadwaga to zęby wylecą albo zmarszczyki się porobią... Obyś nie zachorowałą i nie przytyła kiedyś... Bo się załamiesz.. ps: Gdy miałąm 50 kg wyglądałam jak szkieletor... Nie chce mieć tyle ile mam, ale napewno nie 50.Jak kto lubi.

Ona nie jest przy kości tylko gruba, bo ma 6 kg nadwagi? :D Więc przy kości to jest osoba która ma 1 kg nadwagi do dwóch tak? :D hahahahahha Boże :/

Nie chodzi o to ,zeby być wiecznie pięknym i młodym.Podstawa to dbanie o siebie.A to są ćwiczenia, dbanie o kondycje , o ładna postawe , figure..Jeśli teraz nie zadba o siebie to z każdym rokiem bedzie jej ciężej wyrobić zdrowe nawyki w żywieniu i ćwiczeniach. Wiadomo,ze każdy bedzie wolał nawet dziewczyne dbająca o siebie, uprawiająca sport niz grubą , która zamiast cos z tym zrobić siedzi w domu zapycha sie czekoladą i pizza ,bo sie sobie nie podoba.Przeciez te chude dziewczyny ciężko pracują na swoje sylwetki!(tylko niektóre moga sie cieszyc dobrymi genami)

Gość do curva
ty madrze dziewczyno piszesz

To jak sie wyglada świadczy tez o sile charakteru , jesli poddaje sie przy odchudzaniu po pierwszym dniu to ciezko jej bedzie w zyciu, jesli podejdzie tak do wszystkiego.Trzeba umieć walczyć.Moim zdaniem przy kości tzn.o BMI 24-26 , pozniej to juz sa grubasy.

6 kilo nadwagi? Chyba zartujesz:O Wcale nie mowie ze powinna wazyc 50 kilo, ale najpierw sie obzera a potem placze ze jest gruba. Moze miec nawet ta nadwage ale neich sie za siebie wezmie. Ladnym makijazem, ciuchami tuszujacymi mankamenty figury ... mozna odwrocic uwage od grubego tylka. Ale trzeba cos zrobic, bo takich komentarzy bedzie coraz wiecej :O

Gość a co dokładnie chodzi
aha i może jeszcze taka uwaga, jak już Twój facet zauwazył ,że jest według niego tak a nie inaczej to wciągnij go do gry.... Wyjdziecie gdzieś na miasto i co??? TY będziesz jeść kiełki a on zamówi żarcia na 2 talerze? oszlaeć można od takich widoków, niech on tez pomoże, wychodzi z Toba na spacery, może trochę pobiega z rana, nie prowokuje sytuacji ,gdzie ty się musisz powstrzymywac od jedzenia, no i niech wspomoże dobrym słowem, bo przecież z dnia na dzień kg nie zrzucisz w dodatku kboety mają trudniej w tej kwestii niż faceci.

Chude dziewczyny są według mnie wcale nie atracyjne... I nie pisze dlatego, że mam nadwage, bo nie zawsze ją miałam... Wcale nie czułam się sexy będąc chudą... Pewnie, że dobrze jest zadbać o siebie... Dziewczyna nie będzie jadła kolacji, poćwiczy sobie godzinke dziennie i będzie git ;) Nie wmawiajcie jej, że ma wielką otyłość i umrze na zawał jak migiem nie schudnie tych 6 kilo nadwagi, bo to śmieszne... Dziewczyna jeszcze się rozchoruje, bo słucha fanów Kate Moss ... Schudnie i będzie dobrze... Ale niech się nie załamuje.. Ludzie mają po 100 kg do zrucenia... I co wtedy? A to zaledwie 6 kg... Jeśli przez miesiąc będzie robiłą tak jak pisałam to schudnie nawet więcej... Sądze, że z 10 kg.

Przy kosci to jestem JA .... wiec wybacz ale ona jest poprostu gruba

JAkie 6 kilo? Dziewczyno !!!!!! ona jest NISKA. ja przy jej wzroscie (mam 160) waze 56 !!

Nie żartuje, ma 6 kg nadwagi... Zapytaj się kogoś kto serio się zna i Ci wtedy to samo powie. Znam wielu dietetyków, wiem ile kto powinien ważyć.

56 kg to przy kości? Dziewczyno wybacz, ale mówisz śmieszne rzeczy...

Haha ty mowisz o prawidlowej wadze :D wedlug specjalistow ja takze mam prawidlowa wage, i mialabym ja nawet jakbym wazyla 60 kilo ... ale tu chodzi o estetyke a nie o prawidlowa wage pod wzgledem zdrowotnym :O

\"Warzysz stanowczo za dużo\" .. No widzisz... Prawda jest po mojej stronie... A o gustach się nie dyskutuje.. Jak lubisz wystające kości biodrowe to Twoja sprawa. Ale racja jest akurat po mojej stronie... Zależy też jaką budowe ma kropeczka... Jakie ma ciężkie kości... Może naprawde wygląda bardzo nie ciekawie... Ale my jej nie widzimy więc oceniać w sumie za bardzo nie można... Ja mam tyle co kropeczka... Nikt mi nie wierzy, że tyle mam... Bo mam taką budowe, że wyglądam na dużo szczuplejszą niż jestem.. Ale każdy inaczej.... Może Ty masz 56 a wyglądasz źle... I pod tym kontem oceniasz inych.

Hej tez mam 160 wzrostu i waze 55 kilo ... Niby prawidlowo, ale pracuje nad zrzuceniem brzuszka:) Mam 64 cm w talii. Nie ma sie co wyklocac, wiadomo ze dziewczyna ma nadwage i juz.Musi zaczac cwiczyc, mniej jesc i wyeliminowac slodycze:O Ja dla mojego mezczyzny pragne byc atrakcyjna i go zadziwiac. kiedy widze ze moj brzuch nie jest plaski pragne to zmienic, i dla niego i dla samej siebie. Nie jestem szkieletem ani fanka Kate Moss ... \"Gore\" mam w porzadku, mam kobieca figrure, szerokie biodra i wcale nie male uda (54 w najszerszym miejscu) Wiec autorka topiku powinna wziasc sie za siebie, cwiczenia cwiczenia i jeszcze raz cwiczenia bo przy zrzucaniu zbednych kilogramow skora robi sie wiotka i flakowata, dlatego trzeba ja ujedrnic

Właśnie... Krem przeciw rozstępom też warto kupic. I pomyśl sobie kropeczko, skarbie, że niedługo będziesz zgrabna ;)

Gość krpoeczka
dzieki dziewczyny wlasnie sie zmierzylam oto moje wymiary udo-62cm biodra-104 lydki-38 starszne???

Gość krpoeczka
82cm