Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krpoeczka

MAM NADWAGE I....MAM CHLOPAKA KTORY...

Polecane posty

a ja wlasnie mialam isc spac bo taka jestem dzisiaj slaba,ale zamiast isc spac poszlam pocwiczyc na stepperku 65minut:) teraz mam energie do wieczora:)WARTO kalorie spalone i dobre samopoczucie:)

Do kropeczki----> Spisz sobie na kartce to co wczoraj zjadłaś,w internecie znajdziesz tabelę kalorii,zobaczysz ile zjadłaś,sama tabliczka czekolady ma 500 kalorii.Pij dużo wody mineralnej i w razy dziennie herbate czerwoną.JA pije po śniadaniu i po kolacji.JA codziennie robie 12 km na rowerku.jak jest brzydka pogoda to wsiadam na rowerek stacjonarny.Na początku wykonywałam ćwiczenia startowałam od 10 min i codziennie dokłdałam po 1 min ,żeby mój organizm polubił ćwiczenia,bo jak bym pierwszego dnia spociłabym sie jak świnia to na drugi dzień nie chciało by mi sie juz.Nie mów nic chłopakowi ,po co ma wiedzieć,zobaczysz jak Ci będzie miło jak zrzucisz coś a on zauważy.Wiem moze ze to nie pocieszy Cie ale efekty odchudzania przy nadwadze(bynajmnije u tych osób które znam)widoczne są po miesiacu.Jak juz napisałam mi wystarczy tylko nie jeść słodyczy i po 18.00 i cwiczyć.U mnie czerwona herbata gasi pragnienie na słodycze.Teraz mogą leżeć i jakoś nie działają na mnie.Zbierz sie w sobie i do dzieła.

Gość kolacjamoja
ERZOSKA kurde link sie zle wkleil do zdjecia twqojej pupy a chcialabym z obaczyc bpo mam identyczna wage i wzrost jak ty... zamiast zdjecia wyskakuje zaba

Gość fiorella1
Kropeczka napisala, ze jest nieszczesliwa?? To wy napisalyscie jej, ze jest gruba i powinna schudnac. A ja sie pytam DLACZEGO?? Dla aprobaty znajomych?? Bo jak schudnie, to napiszecie jej, ze wreszcie ze soba cos zrobila?? Co z tego, ze ona ma nadwage? Jedni maja nadwage, inni sa brzydcy, wredni, zarozumiali i jakos nikt nie mowi takim osobom: zmien swoj charakter. Kropeczka powinna zaczac sie odchudzac tylko wtedy kiedy faktycznia sama bedzie tego chciala. Naczytalas sie chyba za duzo gazet, w ktorym miedzy wierszami jest napisane: grube jest be, a chude piekne.

a mnie chlopak tez powiedzial ze powinnam zgubic pare kilo..mysle ze nie powinnas sie tym przejmowac tylko wziac sie za siebie a nie uzalac...wiem wiem, mnie tez bylo torszke przykro..no ale coz...pocwicz troche zobaczys od razu zrobi ci sie troche lepiej....awarto!

Gość
ja skopiowałam link do notatnika, usunęłam spację i dopiero wtedy wkleiłam do przeglądarki :P

Gość aniaa..
ja waze 57 przy wzroscie 164 czy to za duzo??

Cześć dziewczyny, co już się uporałyście z linkiem? :D Pewnie kropeczka już cwiczy :) Ja dziś ćwiczyłam.. Teraz bolą mnie uda, ale to słodki ból ;) A teraz coś dziwnie się czuje... Chyba będę mieć grype.. ehhh

Gość aniaa..
wszyscy mi tak mowia, ale mi sie wydaje ze mam za duzy brzuch... chyba tez zaczne cwiczyc..

Poszukaj jakichś ćwiczeń na brzuch i nie jedz kolacji... I zanim zdąrzysz powiedzieć \"a\" będziesz miała płaski brzuch :D 3maj się!