Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarysaaa

DZIŚ SĄSIADAKA ZWRÓCILA MI UWAGE ZE NIE ZAJDE W CIĄŻE BO JESTEM ZA CHUDA!!

Polecane posty

Gość klarysaaa

co za stara torba.... przeciez nie jestem taka chuda co najwyżej szczupła bardzo ale nie jakaś chuda zeby miALA problemyz ciążą :(NO PORAZKA..

Gość klarysaaa
stara idiotka..powiedziala mi ze musze przytyć bo ciezko będzie i dziwi sie ze jeszcze nie mam dziecka po poltora roku małżenstwa..no ja pierdole.. a mam 24 lata zaznacze:(

co sie przejmujesz glupia baba zazdroszczaca Ci figury?

Gość moze jestes chuda
no jakie masz wymiary i wage oraz wzrost.moze nie oceniaj pochopnie je i moze miala racje...kto wie..

Gość klarysaaa
nie przejmuje sie ale ta babsztylica pewno plotkuje o tym naokolo .co za ludzie:( mam dość tych ludzi co tylko gadaja o cudzych rzeczach a o sobie nic:(

Gość blazejcvc
paranoja

może coś w tym jest? Wiele szczuołych kobiet nie zauważa,że uch waga spada do pozimou który powoduje kłopoty hormonalne a w konsekwencji problemy z ciążą.

Gość klarysaaa
Kochana moze i tak jest ale ja ma wymiary okey chyba.. waże 59 kilo mierze :169 cm biust :98 cm talia:75 cm biodra:95 cm no co jest ze mną nie tak ?:(

Gość heł
jej przeciez to w sam raz ani za chuda ani za gruba gdzie ta baba miala oczy mowiac ze jestes za chuda :-o

Gość klarysaaa
zgodze sie ze mam za chude nogi i moze tyłek z amaly bo mam w nim tylko 95 cm a uda zalewdie 55 cm pod posladkiem i w łydce 35 wiec tylko nogi mam za chude jak już coś jesli wdawać sie ma w szczególy więc czemu mi ta franca stara tak wmawia ze w ciazy nie bede przez swą chudosć..ja piotole ..ani sienei odchudzam ani nic jem jak koń ..nikt tyle nie je co ja..ja potrafie zjesc trzy duze obiady w ciagu dnia i 10 kanapek duzych na kolacje .uwierzcie ..co za idiotka z niej ..jestem zła jak cholera.mojej matce tez mowila kiedys :"czemu ta wasza Klara taka chudzinka?"tragedia..

Gość noimiaracj
Powiedziała ci prawdę klaryso Do wytworzenia hormonów i zdrowego jajeczka potrzebe lipidy w wiec waga ma znaczenie.wiele moich pcjentek odczulo to na wlasnej skorze,wg mnie ty jestes za chuda i mozesz miec kłopoty ale czasmi wystarczy ,że bedziesz jadła tlusto i juz.Pozdrawiam

Gość autorko idiotke zgrywasz
no ale z wymiarów wunika ze jestes bardzo chuda więc o co masz pretensje idiotko??????????/

Gość a co to
ją obchodzi? Niech pilnuje własnych spraw. ja bym jej powiedziała, żeby lepiej sprawdziiła, czy mąż jej nie zdradza albo dzieciak nie ćpa. Może w ogóle nie chcesz mieć dzieci? I to też tylko i wyłącznie Twoje sprawa.

Nie no wagę i wymiary w normie;-) mam prawie dintyczne a mowią.że jestem krągla%-) Heh:-) zdrowego dzidziusia kiedy będziecie chcieli z mężem;-)

Gość serduszko82
o kurwa jaka stara rura!! ja mam 164cm a waze 53kg

Gość autorko idiotke zgrywasz
Autorko troche to dziwne ze nie macie dziecka jeszcze o prawie wa lata po slubie.masz 24 lata wiec czas na bobasa jak najszybciej według mnie dziewczyno tu chyba jest moda na anoreksje bo ci wmawiaja te małolaty ze jestes normalna.a ty jesteś za chuda jak na swój wiek.gdybys miala 20 lat to co innego.

Gość klarysaaa
ech widze ze masz mentalność tej mej sąsiadki............szkoda słów. pewno jesteś stara :)

Gość sorry bardzo
kobieto, jak ja miałam 24 lata, to wlasnie kończyłąm studia - ze wg ciebie to czas na dziecko, to wg ciebie - wg mnie to ona jest spoooooooro za młoda na dziecko.

Gość lklkl
24 LATA TO WIEK KIEDY MYSLI SIE JUZ NA BANK O DZIECKU I MALZENSTWIE. PO DRUGIE 24 LATA TO WIEK KIEDY KOBIETA POWINNA BYC JUZ KOBIECA I ZAOKRAGLIĆ SIE A TY MASZ WYMIARY CHŁOPCZYCY JESLI CHODZI OD PASA W DÓL:(

Gość sorry bardzo
Jak sie ma 24 lata to o malzeństwie i dziecku tak na bank myslą tylko ci udzie, ktrych zycie jest tak nudne, ze jedyne co ich moze czekać to wycieranie dziecięcych tyłków. A ona ma wsietne wymiary, idealne wręcz, i przeszkadza ci, znei jest taka gryba krowa jak wiele dziewczyn, które przed30 stka maja dwójkę dzieci, maja rozmair 44 i wymiary 100- 98-120 i wyja, ze mąż je zdradza i chcą zrzucać sadlo,

dziewczyny, co Wy piszecie? Przeciez Autorka nie jest chuda, nic a nic - oprocz nog oczywiscie. Wedlug podanych wymiarow: stanik 75F, mala pupa i chude nogi raczej nie robia wrazenia chudosci, wrecz przeciwnie: taka figura (zwlaszcza w spodniach) sprawia delikatnie piszac ciezkie wrazenie. Wiec Autorko nei przejmuj sie docinkami baby bo nie jestes chuda ani tym bardziej za chuda :)

Gość ktos taki jak ty
za chuda????? moje wymiary to talia 65cm biodra 94cm udo 57cm lydka 38 wzrost168 a waga 57kg i od 2 tyg jestem na diecie bo nie mogę patrzec w lustro autorka topicu ma bardzo podobne wymiary do moich i chyba jaja sobie robicie ze to jest malo. I ta sąsiadka tez chyba jest przekręcona!

Gość ciaza
Do sorry Chude sa idiotki!!! Grube krowy 44 rozmiar!!! Macie naprawde niezle porownania ,zdradzi Cie jak bedzie chcial nawet jak bedziesz miala po 3-ce dzieci figure Haidi Klum. Do autorki mojej mamie mama(babcia) po kazdym dziecku mowila po porodzie zgrubniesz nie zgrubla. Byla chuda urodzila 3-ke dzieci,nie sluchaj takich opini to glupota :)

Gość BUHHAAHAAA
TY OSTATNIA MASZ AŻ 38 W ŁYDZIE ??O MATKO I 57 W UDZIE??NO TO SORKI ALE AUTORKA MA TYLKO 35 CM W ŁYDZIE A NA ŁYDZIE 1CM TU JUZ DUZA RÓZNICA..WIDAC ZE MASZ SIE Z CZEGO ODCHUDZAC I JESZCZE JESTES NIZSZA..

Gość słownik mądrości
Nie ma po polsku takiego słowa jak ZGRUBNAC - jest slowo UTYĆ. A takie porównania sa bez sensu, miałam znajomą, która zachodząc w ciaze wazyła 55 kg, po porodzie wazyła 101:( Teraz wazy około 80 kg.

Gość klarysaaa
jednak je mam drobiusienkie kosci i twarz szczupłą (na pewno nie pociagłą bo raczej pyzate policzki ale owal ..)nie wiem moze twarz sprawia ze biorą mnie za chudzine?jestem dorobna ale nie za chuda..wiec sie dziwie ze takie rzeczu mi stara krowa mówi:) ręce mam tylko chude i nogi i tyle:)no i maly tylek ale wypięty (żeby nie bylo ze płaski)juz sama nie wiem co mam myslec o tym ../.

Gość klarysaaa
DZIEKI dziewczyny za pocieszenie ale ludzkiej mentalnosci nie zmienie:)

Gość marcysiankaaa
Ja zawsze byłam szczuplutka 164 i m52 kg. W ciążę zaszłam bez problemu, nawet niepodziewanie :p. Przytyłam 8kg, które po porodzie od razu zniknęły. Mam waskie biogra 89cm, w pasie 63cm. Urodziłam, jakbym wypluła pestkę. Nawet nie jeknęłam, ale za to duzo się w ciąży ruszałam, nawet rowerkiem jeździłam, no i nauczyłam się oddychania podczas porodu. Głowa do góry, dziewczyno, nie przejmuj się głupim gadaniem, bo stres gorszy od wmawianej "chudości" ;)

Gość klarysaaa
Odchudzała??no co ty??matko jakie skrajności:) z takim tyłkiem mały mam sie odchudzać ?:(jedne zarzucaja mi brak ciala a inne nadmiar :)ludzie.. jak sie zaczne odchudzac to MI ZNOWU SCHUDNĄ TE CHUDE NOGI I ŁAPKI:)a wtedy sąsiadka powie ze juz anoreksja :)hehe