Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deborahh

jasnewłoski prawie na całym ciele/czy to normalne?? piszcie kobitki

Polecane posty

Gość deborahh

wczesniej nie zwracałam na to uwagi, myslalam ze tak kazdy ma ale przeczytalam pare topiców i juz sama nie wiem... tez tak macie?? gdzie niegdzie wiecej gdzieniegdzie mniej, ale sa jasne krótkie lub dłuzsze włoski na ciele, brzuszek, biust, ramiona...jasne i krótkie, ale są... czy to normalne?? myslalam ze tak, ale sama juz nie wiem, moze mam jakies zaburzenia hormonalne, napiszcie czy tez tak macie??

Gość deborahh
upupupupupupupupup

Gość markotkaa
tez tak mam i wydaje mi sie ze to normalne taki lekki meszek na ciele chyba kazdy ma.. tzn kazda kobitka, bo faceci to jak małpki czasem;) ale u nich to się chwali:P

Gość raz kozie śmierć
nie masz sie czym martwić, jeśli byś dostrzegła owlosienie w nietypowych miejscach dla kobiety, ale byloby to owlosienie ciemne, geste i twrade to wtedy mozesz sie zacząć martwic, a jak piszesz masz jasne i cieńkie to jest normalne

Gość właśnie.....
ja ma wlaoski prakwie na całym ciele jasne ale czasem dosc dlugie cale cialo taki meszek czy to normalne,?? dodam ze chyba po tabletkach hormonalnych mi ich przybyło ale nie jestem pewna:/

Gość deborahh
i mam jeszcze pytanko.....czy jak zaczne stosować pilling do ciałą to to troszke pomoze moze sie troszke zetrą??

Gość deborahh
moze tez pomogą jakieś ziółka czy coś...odpiszcie plis.......:(

Gość Prawie_A
a ja myslslam,ze cos jest ze mna nie tak, mialam wlosy na biuscie, jasne ale taki 1 cm i bylo dla mnie krepujace , wiec zaczelam sobie je wyrywac... wosk co 3 tyg i jest super :) wyrywam sobie wlosy tylko miedzy piersiami, bo w bluzkach z glebokim dekoltem bylo je widac a teraz wreszcie nie mam kompleksu :)

Gość deborahh
j mam króciutki, takie na 1-2 mm