Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stała bywalczyni

a ja ogłaszm konkurs na najpiękniejszą na erotycznym

Polecane posty

Gość czyli fajni czy nie
no jasne na pierwszej fotce tamta panna ma mniejsze cycki i krótsze włosy to nie czarna na tych ostatnich

Gość macie i podziwiajcie
i tak oto debilka poderwała faceta :):):)::P:P:P:P

Gość Tu dopiero widać jakie są...
...kobiety z Kafeterii :D Ja pierdzielę, już różne przykłady zazdrości widziałem, ale takiego czegoś to jeszcze nie... Pogódźcie się, że Czarniejsza czy jak jej tam jest wybitnie piękną dziewczyną (przynajmniej jeśli idzie o figurę, co do twarzy się nie wypowiadam, bo nie widziałem) - to, że będziecie ją wyzywać i obrażać niczego nie zmieni. Co więcej, skoro faceci z forum skopiowali jej zdjęcia na dysk i teraz wklejają, to chyba musi być niezła, prawda? ;-) Przykro mi, że jesteście brzydkie, że patrząc na te zdjęcia dostajecie trzęsawki, że płaczecie z żalu i z zazdrości. Ale to nie jest wina tej laski. Trzeba było ćwiczyć, nie wpierdalać jak świnie i dbać o siebie, a może też byście tak wyglądały. No, ale jak się wolało żreć w McDonald's i KFC, to są i efekty. Zwyzywanie pięknej dziewczyny niczego tu nie zmieni, kochane dziewczątka ze słusznymi kompleksami :P

i tak zaraz będzie,że to ona sama to napisała.a jej to tu od dłuższego czasu nie ma,pewnie opala się gdzieś i o niczym nie wie:D:D:D

no i macie bużkę teraz możecie sobie pogadać http://voila.pl/k3ele/?1 a tu podobno jest jej buźka

Gość Na 100 procent ta fotka jest
prawdziwa - Czarniejsza sama ją wklejała dawno temu na forum, jak tu jeszcze pisała: http://tnij.org/6yb Co do reszty, nie mam pojęcia skąd się wzięły, ale część na pewno jest fałszywa - Czarniejsza, choć śliczna, na pewno dużymi piersiami poszczycić się nie może ;-) Ma cycki w rozmiarze mniej więcej 2, a więc te fotki na fotelu obrotowym to fake.

Gość to już się naprawde
zrobiło żałosne. Czarna, lepiej już nic nie pisz....plisss Każdy posiadający IQ wyższe od dżdżownicy i tak sie zorientuje że to sama ona sobie pisze i wkleja zdjecia.:O:O:O Nie wiem ile masz lat, ale jestes zalosna i zachowujesz się niczym nastolateczka . Absolutnie nie jestem zazdrosna o piekne ciało-gdyż z cala pewnoscia moge powiedziec ze jestem niezła dupencja(czego dowody widze kazdego dnia)Ale jak już wczoraj napisałam nie jestem na tyle pusta istotką by zależało mi na podziwianiu mojego ciała za pośrednictwem neta. Sposob w jaki celebrujesz swoje puste ego jest naprawde żenujący:O Bardziej ceniłabym Cie jako osobe, gdybyś sobie załozyla sama topik pod wlasnym nickiem . Powodzenia w życiu Ci życze🖐️

No dosyć już tego dobrego!Przyglądam się temu wszystkiemu co z nią robicie i jak w żenujący sposób szkalujecie,a ona przecież nic złego nikomu nie zrobiła.Co się dzieje do cholery na tym forum!!!Jeżeli ktoś ma coś jej do powiedzenia piszcie na maila,jeżeli ktoś ma bo jako jej mężczyzna mam prawo się wkurwić,nie?

A co mam jej wybaczyć?A to czy ją kocham czy nie to tylko moja sprawa:P:P:Pa tobie wara od niej!

Gość Tu dopiero widać jakie są...
michas74 - to naprawdę Twoja dziewczyna? Gratuluję, masz chyba największe szczęście ze wszystkich tutejszych forumowiczów. A opiniami tutejszych "lasek" się nie przejmuj, często robimy tutaj prowokacje polegające na wrzuceniu zdjęć z serwisu fotka.pl z najwyższymi ocenami - oczywiście natychmiast czytamy, że te dziewczyny są paskudne i beznadziejne, a wysokie oceny wynikają stąd, że ponad 99% facetów "nie ma gustu" ;):D

Dzięki:),naprawdę jesteśmy ze sobą już prawie rok,ona nawet nie wie,co się tu dzieje i pewnie nie byłaby zadowolona.Wbrew pozorom nie uważa się za jakąś super laskę,parę fotek jakiś czas temu wrzucaliśmy dla zabawy na innym topicku i zrobiło się głośno:D:D:DJa też dałem parę moich,nie widzę w tym nic złego,wręcz przeciwnie.Ona poza wspaniałym(moim zdaniem) ciałem ma też wielkie serce,za które poszedłbym nawet do samego piekła:):)pozdrawiam🖐️

Gość nie wie co sie dzieje
NA pewno już jej powiedziałeś, przyznaj:) Nie moja sprawa, lubię ją, uważam że ma sliczne ciało, ale wiadomo, że to ona założyła ten topik, tak jak i poprzedni ze swoim zdjęciem. Troche to dziecinne, a to że sie nie podpisuje tchórzliwe.

Gość suuuper tak trzymaj
mądry facet🖐️

Nie jestem dzieckiem,więc nie powiedziałem.Ona lubi to forum i byłoby jej przykro,że tak źle się o niej pisze.A do końca przyszłego tyg. nie ma jej w kraju więc się nie dowie:):)I zaręczam,że to nie ona założyła ten topic.Ona ma odwagę i nie boi się krytyki,więc pisałaby na czarno pod swoim własnym nickiem.

Gość nie wie co sie dzieje
Ok, wierze Ci, ale dziwnie to wygląda, wiec nie bądz zaskoczony, że jest tak agresywnie odbierane 🖐️

Gość jak już ktoś wyżej wspomniał
z tym IQ i dżdżownicą ,to każdy myślacy już sie słowem nie odezwie w temacie a tylko czytajac bedzie myśłał że nikt inny tylko ona założyla topik i jeszcze próbuje sie głupia tłumaczyć pod innymi nickami. Młodziutka jest

żartujesz,jesteśmy jak najbardziej dowartościowani:D:D:Dbył taki jeden topic REAKTYWACJA B...N i to były wygłupy,stali bywalcy i miła atmosfera.Nikt nie pokazywał twarzy i w sumie nawet moderatorzy go polubili i co niektórzy też wklejali swoje akty,ot zabawa nic więcej.

Gość oczywiste że sama założyla
:O:O:Omusicie , cialo super gorzej z umysłem:O:O:O

nie będę już nikogo na siłę przekonywał,nie ma sensu.Kto nas zna wie,jacy jesteśmy i na co nas stac.I to byłoby na tyle,pozdrawiam wszystkich,którzy mają mniej kompleksów, więcej oleju w głowie i wiedzą czym jest dobra zabawa.🖐️

Gość oczywiste że sama założyla
no więc właśnie przyznałes ze sie zabawiliście zakładajac topik pozdro, ale zdanie na jej temat już mam wyrobione.I tak niczego to nie zmieni, wiec luuuuz

Gość pamiętam ten topic
reaktywacji, a i ciebie michas74 pamiętam z innego topicu jak pocieszałeś że można pokochać pulchną kobietę bo sam taką masz, wiec jak to moga być zdjecia twojej ukochanej? chyba że to nowa dziewczyna

Gość dziecinada i ten topik
właśnie pokazuje poziom panny Czarnej:o

Gość do pamiętam ten topic
Pocieszał, bo nie chciał robić przykrości kaszalotom, a poza tym jako piszący na niebiesko musiał się bardziej liczyć ze słowami niż pomarańczki, jeśli nie chciał przy tym stać się równie znienawidzony, jak Idealista z Marsa. Ja jednak będę bardziej szczery: NIE, grube babska nie zasługują na miłość. Wieloryby mają w dupie swój wygląd i swoje zdrowie, a tym samym - swojego partnera. Świnie na nic dobrego nie zasługują! A Michaś po prostu chciał być uprzejmy i nie chciał im robić przykrości :classic_cool:🖐️

Gość pomlaskaj muszelke
Lu , co ztym obiadkiem !!! :-(

Gość pomlaskaj muszelke
no wlasnie co jest ? 😭