Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidkaa

Jejku cały świat mi sie wali czy jetsem w ciąży??

Polecane posty

Gość lidkaa

Nie wiem czy nie jestem w ciąży. Jakieś trzy tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem sex on wchodził we mnie ale nie spuścił się ani w środku ani poza nią.. miałam wtedy dni płodne i teraz miesiączka spóźnia mi się już 2 dzień i mam bule brzucha i bolą mnie troszkę sutki. Jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży?? czy musze sie strasznie bać:( prosze o odpowiedź.

Gość następna taka
jak sie wyrażasz "spuscil" to się bój i to bardzo dziewczyno zacznij sie szanowac i to prędko

Gość prawdopodobieństwo
zawsze istnieje...przed wytryskiem pojawia sie taki płyn w którym jest wystarczająca ilość plemników zeby zapłodnić....

Gość głupia jesteś...
Ból brzucha i sutków to prawdopodobnie oznaki zbliżającej się miesiaczki, co nie znaczy, że jestes cholernie głupia i nieodpowiedzialna, nie zabezpieczajac się. twoj 'facet' także. myslenie nie boli, naprawde

Gość ile ty masz lat
pewnie jesteś głupią gówniarą która się puszcza a ma zielone pojęcie o seksie i antykoncepcji....tak to jest,dzieciary się za seks biorąż a potem panikują :O

Gość następna taka
tak to jest "uprawia sex, face sie w niej spuszcza" a nie lepiej poznac najpierw czlowieka, przekonac sie ze to ten, hajtnac sie i wtedy cieszyc sie z ciazy miast pisac "jejku swiat mi sie zawalil, moze jestem w ciazy" i co moze jeszcze myslisz by ta bezbronna kruszyne usunac?

Gość następna taka
ale ja dobra jestem i napisze moje zdanie: pewnie w ciazy nie jestes, ale wez przemysl swoje zycie i konsekwencje swoich czynow, te moralne tez

Gość następna taka
jestem wrogiem pisania jestes glupi

a własnie ,że bół piersi to objaw równiez ciazy anie tylko @ nie wiem jakie szanse są na ciąże ....ale to \"spuszczanie\" brzmi okrutnie zrób test

Gość aloha..
nie ma objawów ciaży tak wcześnie... wszyscy jesteściie wybitnie mądrzy.

Gość następna mąrda
a właśnie aha że mnie piersi bolały przed spodziewaną miesiączką już, a w ciąży jestem :)

no to włąsnie napisałam ..... ze ból piersi jest objawem ciąży nie tylko okresu !!!

Gość następna mądra
acha, to nie było do Ciebie tylko do alohy ;)

Gość w ciszy...
mozliwe ze w ciazy nie jestes, ale sie nie nakrecaj za bardzo, bo ci sie jeszcze ten okres bedzie bardziej spoznial. Polecam zpoznac sie z terminem antykoncepcja i z metodami antykoncepcji. Mnie akurat nie ciebie by bylo szkoda, tylko tego dziecka :(

Gość następna mądra
zadająca pytanie chyba jest tutaj już nieobecna, mam nadzieję że nie zrobiła w panice jakiegos głupstwa

Gość doradzamm
bule masz bule bule bule WRRRRRRRR 3 TYG TEMU MIALAS dni plodne?to ilu dniowy masz cykl? ile Ty masz lat? idz dziecinko po tescik do apteczki i do lekarza porozmawiac o antykoncepcji a najlepiej pomimo iz sa wakacje zajmij sie ortografia