Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham zycie

Naprawde warto zyc!!! - dla pesymistow

Polecane posty

Gość pliniusz...
Tomciu dajże już dziecku spokój...

Gość ****ellie
zgadzam sie z pliniuszem....

Gość Trzecia świnka
16 z 30latkiem? mnie to wygląda na pedofilie:O

A ja idę dzisiaj na imprezę, bo moja bratowa ma urodzinki. La la la la... :p Dobrze, że będę znała parę osób, bo inaczej byłoby ciężko. :p Dam Wam jutro znać jak było. :p Aha i uprzedzam, że nie mam zamiaru startować do jakiegokolwiek osobnika płci przeciwnej. :p Pozdrawiam Was. 🌼 😘

Wczoraj poszliśmy całą klasą do centrum miasta, żeby nakręcić tekedysk na prezentację klas... jest sens o tym pisać? te wszystkie historyjki w gruncie rzeczy płytkie i nieważne stanowiły sens mojego życia. Marzyłam o kimś zupełnie nierealnym, a teraz już wiem, że ktoś taki jest gdzieś W POLSCE! Na zmianę nie mogę oddychać ze szczęścia, albo mi się nie chce, bo to jest taaakie beznadziejne. Przepraszam, to już się więcej nie powtórzy. Już zawsze będę grzecznym elementem krajobrazu i będę pisać tylko banały.

ejjj! gdzie są wszyscy?! słyszę eeechooo! nie miałam pojęcia, że można tak nas olać! Kocham życie już niema. Osiągnął wyższy poziom i nie wróci. Słyszeliście tą nową piosenkę, że niby każdy jest dla kogoś VIPem? To prawda!

Gość Bosana
Czy to prawda że jak ktoś jest wychowywany przez tylko mame(którą kocham nad życie) a ojca przy tym nie ma to że gdy bede starsza(mam 15 i pół lat) moge sie oglądać za starszymi facetami?

Nom, możliwe. Martwisz się tym? Ale to nie jest reguła. Mam pomysł: zacznij sie martwić dopiero jak już będziesz miała problem. Mi się właśnie podoba ktoś sporo starszy, ale to skomplikowana historia.

Gość ****ellie
wez sie w garsc, zrob liste celów i dąż do nich (dąż a, a nie czekaj az same sie zrealizują ) pozdrawiam :)

Gość od zera do bohatera
przeczytałem ten topic w 2 dni i naprawdę przemiana jest tak ogromna że aż niewiarygodna. w ciągu 3 miesięcy człowiek który od lat nie był w stanie poradzić sobie z życiem zmienia się niemalże w playboya. cos mi to grubymi nićmi szyte.

Gość ****ellie
nie mam zielonego pojecia gdzie wyczytales w moim poscie bys zapomnial o dziewczynach ???przeciez to moze byc jeden z celów ! no zesz...:)

Gość ****ellie
sam wyznaczasz sobie co jest dla ciebie celem ,a co nie, a jednym z twoich celów moze stac sie zdobycie dziewczyny takiej jaka bedzie cie sie podobala :)

A ja nie chciałam mieć chłopaka i się bez przerwy wykręcałam, że chcę wyjechać, albo że jestem aseksualna, a jak ktoś mi się wreszcie spodobał, to i tak nie mam szans, hehe. Ogólnie to musiałam rozciąć rękawiczkę, bo mi się Edgar Allan zaklinował w środkowym palcu.

Gość ****ellie
bezsennsu takie uogolnianie, strasznie to irytujące

Pfff! Buhahahaha! Nie, no, co za ironia losu! A dziewczyny wcale nie chcą wchodzić w związek na gotowe. A jak któraś chce to należy ją olać. Nie miałam pojęcia, że tu jeszcze ludzie piszą.

1000 post dedykuję moim kochanym Przyjaciołom (tak, nie boję się używać tych słów) z tego topiku. :) Kocham Was i bardzo żałuję, że już tutaj nie bywacie... :( Buziaki dla Was... 😘 🌼

Gość ****ellie
czesc angolek milo znow cie " widziec" ;)

Witaj ****ellie. :) Wzajemnie. 🌼 Co tam u Ciebie? Faith Hope Glory nie skomentuję tego... :o

w sumie troche sie zmienilo, spotykam sie zkims heh...no w sumie spotykalam, bo nie odzywa sie juz jakis tydzien :D ale mimo wszystko humor mam super :)a co uciebie? FHG - no i co zazdroscisz mu czy jak? ;)