Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zniesmaczona

Łatwa dziewczyna....

Polecane posty

Gość bardzo zniesmaczona

Czy wg was 5 partnerów sexualnych w wieku 20 lat to nie przesada ? 1- Były narzeczony (była z nim 2 lata ) 2- Chłopak u ktorego mieszkała 4 miesiace 3- Szybki numerek z kuzynem swej koleżanki 4- Chłopak z ktorym była 2 miesiace ( dupła się z nim w dzien poznania w aucie na dyskotece) 5-Wydarzenie miało miejsce wczoraj :O Byliśmy na piwie z byłymi kolegami z klasy, poszli na 10 min do obskurnej łazienki.... wiadomo po co :O Najdziwniejsze jest to ze dziewczyna nie pochodzi z zadnej patologicznej rodziny, wyglada normalnie ( nie jak jakas laka barbi), jest inteligetna, zmienna uczuciowo...egoistka Moj chłopak zabronił mi juz się z nia przyjaznic... mowi ze zniszcze sobie przez nia reputację. Po wczorajszym dni jestem w takim szoku, ze w głowie mi się to nie miesci:O jejku ona był po 2 piwach i poszła się z nim za przeproszeniem je**** w kiblu:O TO chyba nie jest normalnie:O

Gość ojejuuuu
to jej zycie i niech robi co chce :)

Gość masz racje
ona nie jest normalna. posłuchaj rady swego chłopaka i zerwij przyjazn z tą koleżaneczka lekkich obyczajów

Gość masz racje
mnie brzydza takie kobiety..ohyda

Gość ona pójdzie do piekła
a Ty nie, bo jesteś grzeczna i dużo się modlisz

Gość graatulacje dla tej pani
Twój chłopak ma racje - dziewczyna bez zasad moralnych

Gość bardzo zniesmaczona
naprawde .... wczoraj doszło do mnie to jaka jest naprawde... na dodatek fałszywa strasznie jest ... ochhh a ja głupia dawałam sie jej manipulowac... dlaczego teraaz to do mnie dotarło?

Gość krotka pilka................
bo wlasnie tak jest ,ze nie te laski jak barbi pusczaja sie tylko te ktore wygladaja na grzechne dziewczynki z dobrych domow .znam nawet takie ktore pijane na srodku dyskoteki potrafily facetowi zrobic laske.nie przyjazn sie z nia bo beda myslec ze tez sie lubisz pusczac .mialam kiedys koelzanke ktora ma teraz 23 lata a chyba z 150 facetow na koncie(oczywiscie mowie o sexie) co tydzien imprezka i nowy a zaczela w wieku 13 lat...i wyglada jak grzeczna niewinna dziewczynka eheh

Gość o jezu co ci interesuje
z kim ona spi :O ważne że ty jestes święta tereska

Gość Tomcio z Paluch
takie zycie. Robi co chce. Jak jej dobrze to co Ci do tego? Ze nikt Cie nie chce? to Twoj problem

Gość zastanów się raczej
nad tym czy w jakiś sposób nie w porządku zachowywała się w stosunku do Ciebie, a nie że reputacja najważniejsza :O

Gość zastanów się raczej
"takie zycie. Robi co chce. Jak jej dobrze to co Ci do tego? Ze nikt Cie nie chce? to Twoj problem" ty tomcio czytaj w całości temat. Ona ma swojego faceta.

Gość chetnie to cudo zobacze
to ze byla z kolega w toalecie nie znaczy ze sie jebala! Nie sadz ludzi po sobie!!!

Gość oj nie przesadzajcie
przeciez nie wiesz co wczoraj z tym gosciem robila - i czy wogole cos robila, poza tym nie siedz jej pod lozkiem i nie licz facetow, a to, ze facet dyktuje swojej dziewczynie z kim ma sie przyjaznic to porazka :-O chyba lubisz te dziewczyne za cos, inteligencja czy poczucie humoru nie maja nic wspolnego z iloscia parterow seksualnych

Gość jhfuiq
pewnie poszli zajarać

jhfuiq --> dobre , hehehe :-D:-D nie przesadzajcie, ja znam laski które miały po 20 facetów przed 21 rokiem zycia.... co prawda nie koleguje sie z nimi, ale uwazam ze Twoja kolezanka przy nich to anioł

Gość arek arek arek
jej dupa jej sprawa

Gość hjhjh
No oki ale po jakiego pana przyszłaś się tym pochwalic na forum.. Nie masz własnego zycia ? Kazdy moze robic co chce i z kim chce.Zajmij się lepiej sobą i swoim zachowaniem bo moze Ona i jest egoistką ale ty jesteś zżędą :o

Znam kilka dziewczyn, które na sex są zawsze chętne, ale tak poza tym, że uchodzą za łatwe są też świetnymi kumpelkami. Nie skreślam kogoś tylko dlatego, że jest prostytutką, ma sponsora, czy mimo 20 lat ma na koncie 10 facetów. Jak możesz zerwać znajomość z kimś tylko dlatego, że facet Ci kazał? Ty też mu wybierasz kumpli? Gdybym ja miała przejmować się opinią innych, to przyjaźniłabym się z zakonnicami.

Gość bardzo zniesmaczona
ehh wiem napewno ze sie z nim dupła w kiblu.... sam kolega sie przyznał ze ja przeleciał.... ona zreszta też.... a teraz wielce nie pamieta:O

Gość bardzo zniesmaczona
katis- ona raz mi zrobiła swinstwo i jej wybaczyła....raz pokłocllismy się i poszła zaraz do mojego ex mi dupe obrobic , ktorego wielce nie lubiła.... wybaczyłam jej.... ale teraz patrzac z perspektywy czasu byłam poprostu przez nia manipulowana .... ehhh poprostu załuje tylko tego ze teraz do tego doszłam :O

Gość już czy jeszcze nie
Andrzej z Biłgorąja----> A dostałeś jakiegoś gratisa w postaci HIV?

Gość kompletna porazka
gratuluje. bez wzgledu na to ilu facetow ona juz miala - to jej sprawa, jak i bez wzgledu na to co robila z kumplem w kiblu - tez jej, to jednak: JAK FACET MOZE CI KAZAC NIE KUMPLOWAC SIE Z KIMS?!? mnie bardziej niz puszczajaca sie kolezanka wqrwialby facet, ktory ustalalby mi znajomych

bardzo zniesmaczona---> Wydawało mi się, że poza tym, że jest łatwa jest świetną kumpelą, a Ty masz dylematy natury moralnej, ale skoro ona rzeczywiście jest taka, jak to opisałaś, to może pora się z nią pożegnać? Albo traktować na luzie: wiesz jaka jest. Wiesz, że nie możesz na nią liczyć, ale spotykasz się z nią od czasu do czasu i nie palisz za sobą mostów? Mam kilka znajomych, z którymi spotykam się od czasu do czasu, bo w miarę dobrze czuję się w ich towarzystwie, ale wiem, że gdyby była taka możliwość, to sprzedaliby mnie Cyganom.:P

Gość do plotkary
nie wiem ile masz lat ale mentalność masz starej baby w moherowym bereciku o wszystkich swoichznajomych zbierasz info dotyczace ich życia seksualnego a później opisujesz to na forach? :o a na swoich rodziców tez masz już "teczkę" czy zostawiłas ich na póxniej 💤

Gość ewre
Gdybym miała styczność z taką sytuacją, zastanawiałabym się później czy nie jest tak że jej bohaterka jest rzeczywiście nienormalna. Posądzałabym ją o bycie nimfomanką czy jakąś osobą znerwicowaną która patologicznie potrzebuje czyjegoś zainteresowania, namiastki miłości (może też dlatego jest odbierana jako fałszywa, bo chce być dobra dla każdego?) czy coś w tym stylu. Byłoby mi jej żal, choć na pewno zbulwersowałoby mnie jej postępowanie. Jednak uważam że zajmowanie się osobami z odchyłami należy pozostawić psychiatrom, ewentualnie ich bliskim którzy nie mają wyboru a samemu trzymać się od nich jak najdalej. Skoro więc, "bardzo zniesmaczona", nie musisz mieć z tą dziewczyną kontaktu, trzymaj się od niej z dala, choćby dla własnego komfortu psychicznego.

Gość kompletna porazka
@andrzej: zaraz widac, ze fantazjujesz, bo mokra kobiete lubrykant / prezerwatywy z mietowym pokryciem po prostu pieka

Dziewczyna anonimowo założyła temat i poprosiła o radę. Czego Wy się czepiacie? Przecież nie zamieściła w sieci zdjęć tej koleżanki i nie dała linka na kafe.:(

Gość dorosnij wreszcie