Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliaaaa

pozytywna odkrywcza mysl

Polecane posty

Gość liliaaaa

doszlam dzis do odkrywczego wniosku -jedna z kafeteriuszek napisala ze juz sie nigdy nie zakocha - ma 20 lat i tak se pomyslalam ze to wcale nie jest tak ze im ktos wiecej ma rozczarowan w milosci tym gorzej - dzis mysle ze to lepiej bo czlowiek wie ze wszystko mu przejdzie i ze wszystkiego sie wyleczy. ja mam 25 lat i mase rozczarowan - mniej istotnych i naprawde dramatycznych i dopiero co rozstanie z facetem za soba ale nie chce mi sie juz biadolic jakiego to mam pecha itd.Sama mam dosc - mysle ze trzeba sie cieszyc tym co niesie zycie- wiem ze to nielatwe bo sama teraz przechodze ciezkie chwile ale ja tam wierze wciaz w milosc i ile razy upadne tyle razy sie podniose.I wszystkim zycze tego samego:)

Gość stokrotka mała
I to mi się podoba, że mimo wielu porażek potrafisz pozytywnie mysleć i nie tracisz nadzei :) Bo co nas nie zabije, to nas wzmocni!

Gość Punoo
ja tam nie wierze w milosc, ale nie z powodu porazek. Raczej dlatego, ze tych porazek nie bylo. Nie bylem nigdy zakochany i zadna dziewczyna nie byla zakochana we mnie. A poniewaz zyje juz troche na tym swiecie, moge spokojnie twierdzic, ze milosc nie istnieje, przynajmniej dla mnie.

Gość liliaaaa
Punoo:nic straconego- moze kiedys sie zakochasz a to czy ciebie nikt nie kochal to tego nie wiesz napewno:P a tak wogole to nie jest przeznaczeniem kazdego czlowieka stworzyc rodzine -ot co

Gość Punoo
"a tak wogole to nie jest przeznaczeniem kazdego czlowieka stworzyc rodzine -ot co" dokladnie, dlatego napisalem 'milosc nie istnieje, przynajmniej dla mnie.' ;-)

Gość jhgg
Ja narazie mialam tylko jedną porazkę, po ktorej do tej pory nie mogę dojśc do siebie. nigdy bym nie przypuszczala, ze ten chlopak, ktory byl dla mnie wszystkim tak mnie potraktuje... :(

Gość liliaaaa
to zalezy jakie kto ma podejscie- ja chcialabym miec kogos bliskiego bo todla mnie wazne i potrzebne,komus moze mniej istotne:) jhgg :kiedys dojdziesz do siebie,zobaczysz ale sama sie o tym musisz przekonac bo niczyje gadanie ci nie pomoze, ale bedzie lepiej:)