Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwia 25 lat

moj facet nie chce dziecka

Polecane posty

Gość oliwia 25 lat

witam, czy mieliscie tak ze swoimi facetami ze ni chcieli miec dziecka?? jestem z moim mezem juz 3 lata po slubie chcialabym miec dzecko ale on narazie nie chce, bo mowi ze nie jest gotowy ze jescze mamy czas, nie jest nastwaiony na zmiany w trybie zycia, zmiany w moim ciele, stres zwiazany z porodem itp itd. ma juz 26 lat, kiedy bedzie gotowy?. pwnie nigdy,... dziecko mowi ze chcialby gdyby mi ktos przyniosl , tak od razu, nie wiem czego boi sie, miliony kobiet w zwiazkach rodzily i przezyly jakos. nie rozumiem go :(

Gość madry facet
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość madry facet
chuj z sylwetka , 20 lat niewolnictwa :o

to w moim małżeństwie jest odwrotnie bo to ja nie chcę dziecka a mój mąż chce

Gość ddfcvfvgvbgb
przeciez ten twoj kolo nie rodzi tylko ty wiec czego on sie boi wez go na siłe zmus bo powiedz ze inaczej z nim nie bedziesz bo muszisz miec dla kogos zyc postaw sie i nie boj sie miej swoje zdanie

Gość ojejujeju
jacku zdziwilbys sie jak niektore kobiety po ciazy wygladaja!a malo chodzi kobiet zaniedbanych,otylych,niechlujnych itd...ktore dzieci nie maja?!

ale przeciez jeszcze jestescie bardzo młodzi, wiec nic na siłe i poczekaj moze z rok lub dwa na jego chęć posiadanie dziecka, on musi dojrzec:)

Gość ojejujeju
madry facet ciesz sie ze twoi rodzice ie mysleli tak jak ty bo teraz bys takich madrosci nie pisal palancie jeden!

Gość madry facet
zadna NAGO po ciazy nie wyglada lepiej niz przed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ojejujeju
a teraz do OLIWII......kochana ja mam 24 lata,jestesmy 2 lata po slubie,moj maz namawia mnie na dziecko...ale to ja narazie nie chce....mysle ze zmuszanie kogos na sile jest niepotrzebne,bo moze to przyniesc odwrotny efekt....nie jestes jeszcze stara!wiec te 2,3lata masz czas...ale powiem ci ze co innego mnie martwi...jakim cudem z nim jestes?nie rozmawialiscie przedtem o tym,tzn przed slubem?skoro on ma takie poglady i o zgrozo martwi si o twoje cialo po porodzie to oznacza ze on jest z toba bo jestes fajna babka a dzieci nie chce bo bedziesz brzydka z obwislymi cyckami?!!!tak mozna to zrozumiec!!!popraw mnie jesli sie myle!

Gość ojejujeju
madry facet...po pierwsze nie chcialam cie urazic...sory za tego palanta!!!!

Gość olivia 25 lat
on chce zebym byla na zawsze "jego piękną ksiezniczką "

Gość ojejujeju
po drugie chyba nie widziales jakie matki z zdziecmi czasem widuje!!!takie laski ze az trudno uwierzyc!!!powaznie1mam pare kolezanek ktore maja dzieci i tylko jedna z nich wyglada tak jak to napisales a reszta...uwierz mi ze bys sie slinil na ich widok...kwestia dbania o siebie i tyle....

Gość ojejujeju
Olivia no a powiedz mu ze ty tez chcesz zeby on byl dla ciebie na zawsze pieknym ksieciem,wiec jak zacznie lysiec i miec prostate to bedziesz zmuszona go zostawic,bo po pieknym ksieciu sladu nie bedzie...

Gość biedna ty
Olivia współczuję ci takiego męza ktory jest tylko z Tobą ze względu na Twój wygląd :O

Moj facet tez nie chce. ma 2 wlasnych,ktore wychowujemy razem.Ja chce wspolne- on nie chce o tym slyszec. Co wy na to?

Gość Do beti_______
Twój facet to egoista i tyle. Wg mnie związek bez przyszłości....

Gość deszczowo.........
Ja mam pelno kolezanek ktore maja dzieci i wygladaja swietnie. jak ktos lubi dbac o siebie i nie robi to tylko dla faceta ale przede wszystkim zeby czuc sie dobrze w swoim ciele to dziecko nic nie zmieni. ja np teraz nie wyjde bez pomalowanych rzes z domu i nie sadze ze to sie kiedys zmieni bo po prostu juz tak mam:) duze tez ma znaczenie czy kobieta dlugo siedzie z dzieckiem po porodzie w domu bo im szybciej wroci do pracy i ludzi tym szybciej tez zacznie dbac o siebie.

Mój mąż jeszcze do niedawna nie chciał dziecka, ale w końcu się przekonał. On też stosował takie same argumenty, ale Ja do tego podeszłam taktycznie ;) Trułam mu cały czas, że wszędzie widzę małe dzieci, kobiety w ciąży i że będzie świetnym ojcem. Ale my już nie mamy za dużo czasu (Ja-28, On- 30). Staramy się już od 2 miesięcy i d... Dlatego Oliwio 25 twoja głowa w tym aby przedstawić mu takie argumenty co by nie mógł ich obalić. ;)

"przeciez ten twoj kolo nie rodzi tylko ty wiec czego on sie boi wez go na siłe zmus bo powiedz ze inaczej z nim nie bedziesz bo muszisz miec dla kogos zyc postaw sie i nie boj sie miej swoje zdanie" No ba. I zacznij się już zastanawiać ile chcesz dostawać alimentów, bo po czymś takim jak nic konąłby Cię w pupę. 26 lat to mało. Ja mam 25 i też mi się do rodzenia nie spieszy. Trzeba się nacieszyć życiem póki czas :)

Gość zassskoczona
facet nie chce, babka nie chce...żadne nie chce...tylko kurwa skąd wszędzie tyle ciężarówek????

Gość skad wziac takiego faceta
jak Twoj??? ja zawsze spotykam takich, co chca dzieci i slub jak najszybciej... No i od nich uciekam, bo ja nie czuje tego w ogole. Juz sie balam, ze w ogole nie ma mezczyzn, ktorzy nie chca dzieci. Dalas mi nadzieje!

Gość on chce być Twoim dzieckiem
dobrze, ze chociaż mówi, że nie chce, szczery, to sie liczy

Gość lolopopa
spokojnie, facet ma dopiero 26 lat i rzeczywiście może nie być gotowy. Chyba nie chcesz tkwić w sytuacji, że facet nie chce opiekować się własnym dzieckiem bo np. się boi? pewnie jak przekroczy magiczną 30-tkę to się mu odmieni:) poza tym możecie jeszcze korzystać z życia, jesteście jeszcze oboje młodzi. Dziecko przewraca swiat do góry nogami

Gość kiedyś RER
Wróć do tematu za 4 lata.