Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierna sluchaczka

SZUKAM FACETA Z SAMOCHODEM ...

Polecane posty

Gość wierna sluchaczka

...z Warszawy, który zechce mi poświęcić dwie / trzy godziny dziennie na naukę jazdy :) Najlepiej w godzinach 12-17, ale niekoniecznie. Koszt do uzgodnienia. Jestem po kursie. Teoria zdana bezblędnie choć wiele już nie pamiętam. Jazda oblana jeden raz. Zanim podejdę ponownie chce dobrze swobodnie czuć się za kierownicą. Niestety nie ma kto mnie pouczyć.

to wykup sobie lekcje jazdy a nie szukaj faceta no chyba ze w innym celu szukasz

Gość wierna sluchaczka
lekcje kosztują 40-45zl za godz. Myślalam,że prywatnie będzie taniej. Taki jest mój cel a nie romans. Jasne ?

a po co wykupywac lekcje u instruktora, skoro ją uczył i nie nauczył. Polecam doswiadczoną osobe w jeździe po mieście. Ale co najwazniejsze kogoś kto Cię nuczy wyczuwać wymiary - gabaryty samochodu. Wszystko ważne nawet pozycja za kierownica itd.

wierna słuchaczka jak chcesz zarobić na lekcje jazdy u instruktora to wejdź na stronkę podaną w mojej stopce.

Gość taa pojeździj se po mieście
bez prawa jazdy :P jak zatrzyma cię policja a pewnie to zrobi, bo na pewno stworzysz jakieś zagrożenie dla ruchu, to zapomnij, że dostaniesz prawko. WYkup se lekcje u innego instruktora, chyba macie tam w warszawie więcej niż jedną szkołę jazdy?

Gość wierna sluchaczka
lekcje nic mi nie dają. Chce jeździć dużo w luźnej atmosferze bez nerwów a nie z tymi cymbałami którzy nic nie potrafia oprócz przysypiania na fotelu.

Gość taa pojeździj se po mieście
no skoro lekcje ci nic nie dają, to nie powinnaś wogóle mieć prawa jazdy, nie nadajesz się :P

Gość wierna sluchaczka
być może. Zamierzam jednak spróbować drugi i ostatni raz.

Gość chętnie doradzę
Chętnego do romansu pewnie tą drogą znajdziesz, ale do jazdy - raczej nie. Do takich próbnych jazd są potrzebne uprawnienia i odpowiednie wyposażenie- dodatkowy hamulec i lusterka. A także stosowne ubezpieczenie. Ryzyko jest zbyt duże, tzn wysoka grzywna i remont samochodu na własny koszt w wypadku stłuczki.

Gość wierna sluchaczka
No bez przesady. Potrafie jeździć na tyle żeby nie byly potrzebne dodatkowe hamulce itp. Jeździlam nie raz po Warszawie ze znajomymi.

Gość wierna sluchaczka
na dluższych trasach też jeździlam nocą i w dzień np do innych miast. Chcialabym tylko pojeździć, przypomnieć sobie, poduczyć się

Gość wierna sluchaczka
podupczyć się* miało być oczywiście ;)

Gość wierna sluchaczka
nudzi ci się ? ludzie są naprawde beznadziejni. Czlowiek chce pojeździć to robią od razu Ku****

Gość to znajomi nie mogą
ci pomóc????

Nie uważasz ze jedno podejście do egzaminu to trochę za mało, dlaczego chcesz próbować tylko dwa razy, tyle kasy wydałaś na kurs to zapisz sie na dodatkowe jazdy do jakiejś innej auto szkoły a nie normalnym samochodem po ulicach... Skoro nie zdałaś to znaczy ze było coś nie tak, że nie jeździsz dobrze. Ale poddawać się po jednej nieudanej próbie, nie masz ambicji żadnych? Nie udało się za pierwszym razem to uda się za drugim czy trzecim albo nawet czwartym. Nie ma co się unosić honorem bo to czysta głupota... Próbuj zdawać do skutku

Gość a dlaczego nie szukasz kobiety
z samochodem ? :p mam prawko 9 lat , mialam tylko 1 stluczke ze swojej winy i wiem ze POTRAFIE JEZDZIC... Rocznie robie kolo 35-40 tys. wiec tak srednio , ale wiekszosc wlasnie po Wawie... No ale ty sie uparlas ze chcesz faceta ... moze liczysz na to ze jak mu sie oddasz ,to nie bedziesz musiala placic ? :P:P:P

Gość windom earle
wierna sluchaczka No bez przesady. Potrafie jeździć na tyle żeby nie byly potrzebne dodatkowe hamulce itp. Jeździlam nie raz po Warszawie ze znajomymi. to też był podszyw, czy Ty tak na serio??? uważasz, że instruktirzy nie umieją Ciebie nauczyć a wozisz sie po mieście? a kto w razie xczego bedzie odpowiadał? z własnej kieszeni zapłącisz?

Gość wierna sluchaczka
jesteście nienormalni. Rzeczywiście to forum to byl glupi pomysl. Nie szukam kobiety bo nie podoba mi się jak jeżdżą. I wcale już nic tu nie szukam. Pa

Gość wierna sluchaczka
windom earle to nie byl podszyw. jeżdżę po warszawie i do innych miast. Tzn jeździlam. Pa

Gość chętnie doradzę
Nie podważam Twoich umiejętności ani talentu, ale pamiętaj, że wypadki przytrafiają się nawet tym, którzy prawo jazdy mają już od lat. Niestety, naprawa uszkodzonego samochodu jest okropnie droga. A właściwie w grę może wchodzić naprawa dwóch samochodów, słupa, leczenie poszkodowanych... Ubezpieczenie tego nie pokryje, gdy kierujący nie ma uprawnień.

Gość noo babo nie wiesz co mówisz
nie podoba ci się jak jeżdżą kobiety??? W takim razie ty też nie powinnaś miec uprawnień i szczerze ci życzę oblania każdego egzaminu :P:P:P:P:P:P tfu tfu tfu :P

Gość zboczeniec z lubuska
ty babo glupia ty cipo gdzie sie pchasz, czego jej nauczysz. Do garów sie weź pindo przemądrzala !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie nadajesz sie do niczego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość windom earle
:o ciekawych masz znajomych czy tez rodzinę, ze tak sobie lekką ręką wpuszczają do auta osobę bez prawka :o chyba, ze w razie wypadku (nawet bardzo poważnego) bez mrugnięcia okiem wezmą na siebie odpowiedzialność i w razie czego pójdą siedzieć, bo księżniczce nie podoba się jak uczą instruktorzy :P skrajna nieodpowiedzialność i totalna głupota - jeszcze raz ponawiam pytanie - w razie czego jesteś w stanie pokryć wszelkie szkody ze swojej kieszeni?

jesteś baba ?

jak baba to morda w kubel. Tu sie gada o samochodach a nie o zupce dla bachora.

Gość zboczeniec nie podskakuj
bo skończysz jako kastrat

zabronilem ci sie pokazywać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i myślisz, że Cię posłucham i sobie stąd pójdę ;)? Nic bardziej mylnego, taka złośliwa ze mnie bestia ;)