Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dca

Niedomykalność zastawki trójdzielnej w 23 tc ???

Polecane posty

Gość dca

Proszę napiszcie czy Waszemu dzidziusiowi podczas USG w 23 tc. lekarz powiedział, że zastawka trójdzielna serduszka niedomyka się do końca. Powiedział, że jest to średnia niedomykalność, ani mała ani duża. Napiszcie czy podczas Waszej ciąży ok. 23tc serduszko Waszego dzidziusia też miało taką niedomykalność. Czy to się jeszcze domnknie. Czy to jest wynik tego że serduszko cały czas rośnie i do końca ciąży wszytsko będzie OK? Czy to jest coś poważnego jeśli by się te zastaweczki niedomykały? Proszę napiszcie?

Gość a lekarza spytać nie mogłaś
??????

Gość dca
chcę się dowiedzieć czy taka nidomykalność zdarzyła się podczas Waszej ciąży anie co powiedział lekarz?

Gość twoje pytania na to nie
wskazują że się pytałaś :O "Czy to się jeszcze domnknie. Czy to jest wynik tego że serduszko cały czas rośnie i do końca ciąży wszytsko będzie OK? Czy to jest coś poważnego jeśli by się te zastaweczki niedomykały?"

Gość dca
gratuluję spostrzegawczości ale wydaje mi się że chyba piszę w obcym języku. Jeśli ktoś nie potrafi napisać odpowiedzi na moje pytania to lepiej niech nie wchodzi w ten temat i nie cytuje moich słów sto razy

Gość SanSan
mi gin nic takiego nie mowil, badal serduszko b dokladnuie i wszystko bylo ok mojej kolezanki syn urodzil sie z niedomyklana zastawka, ale na usg gin tego nie zauwazyl... do tego mial jeszcze dziurke w sercu, niedlugo czeka go operacja jezeli gin powiedzial ze moze sie zamknac jescze to tak moze byc, nie ma co sie stresowac, napewno zrobi jeszcze kontrolne usg glowa do gory!

Ja mam tą wadę serca i nic szczególne mi nie dolega no może jak jest pogoda deszczoea to czaaasami gorzej się poczuje , mi się nie domyka 3 mm - nie biorę żadnych leków , skończyłam AWF - pozdrawiam.