Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylK

antykoncepcja bez recepty

Polecane posty

Gość motylK

witam . mieszkam w stosunkowo małym mieście, dlatego unikam pojscia do ginekologa po tableki. Wiadomości tu szybko sie rozchodza, zwłaszcza tego typu. Ja i mój chłopak mieszkamy oddzielnie ( kazde ze swoimi rodzicami) stąd ta tajemnica. najbardziej interesowałyby mnie tabletki lub plastry. Prosze o rade. pozdrawiam.

nie ma antykoncepcji hormonalnej bez recepty, tak czy siak musisz odwiedzić ginekologa bo gdyby jakims cudem udało ci sie bez recepty zdobyc pigułki (choc nie wiem jak to raczej nie mozliwe) to moze sie okazac ze w ogole nie mozesz ich brac

dziwne ze macie ginekologa ktory rozpowiada co kto u niego bierze i na co sie leczy paranoja :O a bez recepty to jedz do Angl;i tam wszystko za darmo dodatkowo

poza tym ani ginekolog ani aptekarz nie wylecą od razu na ulice i nie wytrąbią o tym każdemu ;/

Gość w ciszy...
antykoncepcja bez recepty, to globulki dopochwowe, ale nie polecam, bo to ani nie jest jakies super zabezpieczenie, a po drugie sprawiaja dziwne uczucie wewnatrz. Bez recepty mozesz stosowac kondomy. Plastry i pigulki anty wrecz powinnas skonsultowac z ginekologiem dla wlasnego dobra, a dla recepty przy okazji.

Gość motylK
tu na prawe nie chodzi o to, ze lekarz da ogloszenie w prasie ze poszlam po tabletki. klimat mojego miasta jest taki ze ten zobaczyl powiedzial dalej itd. nawet jesli ktos nie zna cie osobiscie to i tak gada ze taka i taka byla tu po tabletki!!!! i tak powstaje skandal. oczywiscie ze nie chce kupowac czegos co jest niedostepne. planowalismy nawet pojechac do stolicy bo mamy nie daleko do gin na prywatna wizyte bo z pieniedzmi nie mamy problemu. ale sek w tym ze nie mamy na to czasu. oboje jestesmy zabiegani. dlatego pytalam czy istnieje taka mozliwosc ale skoro nie to trzeba bedzie zorganizowac kilka godzin w trakcie tygodnia. dzieki za rady.do apteki mozemy pojechac nawet na drugi koniec Polski bo sa czynne i nocami i w niedziele tylko ten lekarz... po prostu trzeba bedzie podteperowac troszke temperamencik;) serdeczne dzieki za rady. wszystkiego dobrego

Gość ja tego nie rozumiem
jak to branie tabletek to skandal i powód do plotek na całe miasto??? dziewczyno gdzie ty mieszkasz??? aha pamiętaj - znudzony moher to groźny moher więc zrób dobry uczynek i daj bliźniemu zajęcie w postaci plotek w ten sposób oddajesz przysługę ojczyźnie