Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cala prawda o

A może topic oczekujących na oświadczyny??

Polecane posty

Witam Was .. przeglądam forum, alwe czegoś takiego nie widzialam.. bedziemy tu pisac o sprawach dnia codziennego.. zaloic sie na partnerów... ze są opieszali z oswiadczynami albo cieszyc sie wspolnie kiedy już nastąpia.. wymieniac opinie.. a potem planować slub;) Co Wy na to??

Gość frk-09
Taaaaaaaaak jest! Bo przecież każda z WAS pragnie przeżyć ten NAJWAŻNIEJSZY DZIEŃ W ŻYCIU :D :p

Gość ja chyba też nie....
:( to już 4 lata i nic... :(

Gość frk-09
Z innej beczki ale stojącej obok: zaloic sie na partnerów... ze są opieszali z oswiadczynami A kto wam powiedział, ze wam sie należą te zasrane oświadczyny??? Co to jest? XIX wiek? Teraz jest partnerstwo i nie ma miejsca na relikt przeszłości :p

Gość Agata.....
HEJ:) ja byłam w związku 6 lat i się nie doczekałam....teraz jestem w nowym związku od roku i ...ciekawa jestem jak to się skończy:) Trzymam za Nas kciuki:)

O..hehs.. az takiego odezwu sie nie spodziewałąm:D no.. ja jestem w zwiazku 3 lata.. :O ale z pewnych przyczyn.. na oświadczyny musze poczekac... :O jEDNAKZE SĄ W PLANACH.. PODOBNO:P

no ale coz... byly by oswiadczyny i po frytkach.. a tak... czekamy .. czekamy.. czekamy... i nadal ta piekna chwila.. stoi przed nami otworem:D :P hehs... NO co.. jakos tzreba sie pocieszac...;)

Jeszcze poczekam na tą chwilę, jeżeli w ciągu roku nie wyjaśni się to, będe musiała odejść.

hehe dziwny topic ale musze swoje 5 gr,dodac:) tak jak ktos wyzej napisal,ze nie mamy XIX w, tlyko XXI jest wiec laski moze podpowiecie swoim facetom o tych zaslubinach a nie czekac tak w nieskonczonosc? Teraz czesto panny biora sprawy w swoje rece wiec zycze powodzenia a nie czekania nie wiadomo ile bo to nie ma sensu:):):) pooozdrawiam :)

Gość xxcbds
A może ktoś daje do zrozumienia a ta druga osoba nic.

oj nie przwsadzajcioe... przeciez my nikogoo do niczego nie zmuszamy... czy napisalam, ze to ma byc teraz zaraz?? Po prostu oczekiwanie... spokojne.... a nie w desperacji...;)

Gość fzaręczyny = zadręczyny
:p

Gość mój miły
powiedział mi wczoraj że możemy iść do USC choćby jutro :) ja chcę kościelnego - on nie :o no i mamy problem :o

Gość Ona o pomarańczowym nicku
Po co Ci kościół żeby frajerowi w czarnej sukience zapłacić 1000zł? Daj spokój!!!