Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bl

A znacie taką sieć sklepów PEPCO?

Polecane posty

Gość urlop
Otrzymasz ekwiwalent za urlop. A normę tygodniową należy liczyć w okresie rozliczeniowym, bo tak mówi kodeks pracy. Jeżeli nie pracujesz powyszej normy miesięcznej, np. w styczniu powyżej 168 godzin, to i normy nie tygodniowej nie przekraczasz przeciętnie w okresie rozliczniowym, bo i jak?

Gość ANIKA2222
czyli ekwiwalent otrzymam 10 w dniu razem z ostatnią wypłatą?

Gość szepułka
Nawet jeżeli w umowie mamy że pracodawca może przedłużyć prace do 12 godzin to i tak najwięcej tygodniowo można pracować 45g nie więcej i nie mówcie takich głupot bo w umowie nie jest też napisane że mamy pracować codziennie po 12g czy 11g,a pracując w sobotę i niedzielę to należy się 2 dni wolnego za weekend!!!

Gość nowy singiel dody!
NOWY SINGIEL DODY NA FLESIK PL DO FILMU KAC WAWA

Gość /////////////////////
A JAK KIEROWNICZKA NIE UMIE UKŁADAĆ GRAFIKU TO RĄBIE SIĘ PO 11GODZ.5 DNI W TYGODNIU POD RZĄD. TOCHYBA NIE FEER C?

Witam, Dostałam propozycję pracy na kasie w sklepie na północy Polski. Jak wygląda sprawa wynagrodzenia ? Czy są jakieś dodatki, bony, premie, urlopówki itp ?

Gość palić mosty <?>
pracowałam - niestety podniosłam poprzeczkę - pokazałam kierowniczce, że pracę można dobrze zorganizować i prowadzić sklep na wysokich standardach. To był błąd - nie można być lepszym od kierownika. I kto wypowiedział mi umowę bez powodu ? - oczywiście ta kierowniczka. Odeszłam bez słowa. Nie spaliłam mostu. Firma straciła kreatywnego pracownika, który każdego dnia przychodził do pracy z uśmiechem i motywacją. Lubiłam swoją pracę.

a gdzie tak z toba postapili wiesz powiem ci najlepiej nie pokazywac wszystkiego robic swoje i tyle bo pozniej wlasnie tak wychodzi jak kierownik czuł sie zagrozony

co to sie dzieje w rejonie 1 jedni kierownicy odchodza sami innych zwalniaja nie wiadomo za co coraz lepiej sie w tej firmie dzieje

co to sie dzieje w rejonie 1 jedni kierownicy odchodza sami innych zwalniaja nie wiadomo za co coraz lepiej sie w tej firmie dzieje

Gość szepułka
To ze w tej firmie zwalnia się pracowników nie wiadomo za co to chyba norma!!?? powinni zacząć od kierowników a nie od kasjerów!! ja też nie pracuje bo miałam inne zdanie!!??

Gość 1107
Czesc mam pytanie w zwiazku z urodzeniem dziecka czy sa z tego tytułu jakies wyprawki pytam bo w innych firmach jak najbardziej a jak jest u nas.

Gość !!!!!????
A W PEPCO NIE MA WYPRAWEK. TWOJE DZIECKO TWOJA SPRAWA.

Gość JA MOJE WASZE
JA TO MYŚLĘ ,ŻE CO JAKIŚ CZAS POWINNO ROZLICZAĆ SIĘ KIEROWNIKÓW Z ICH DZIAŁAŃ. RAZ DAJMY NA ROK PWINNO PODSUMOWYWAĆ SIĘ ICH PRACĘ. A DLACZGO TYLKO MAJĄ SIĘ PRZYGLĄDAC KASJEROM I JAK SIĘ KIEROWNICZCE ZACHCE TO KASJERA ZWOLNI I NIKT W TO NIE WNIKA A PRAWDA JEST TAKA ŻE KIEROWNICZKA CZUJE ŻE PALI JEJ SIĘ GRUNT POD NOGAMI BO KTOŚ KUMA WIĘCEJ OD NIEJ TO GADA TRZEBA USUNĄĆ. A SŁYSZY SIĘ TAKIE SŁOWA : JAK JESTEM KIEROWNIKIEM TO NIE MOGĄ MNIE JUŻ ZROBIĆ ZASTĘPCĄ CZY STARSZYM KASJEREM, A TO NIE PRAWDA MOI DRODZY KIEROWNICY OTOŻ MOŻNA. I MYŚLĘ ,ŻE CZAS ABY GORA TROCHE POPATRZYŁA NA TO WSZYSTKO TROCHĘ INACZEJ, BO TRZEBA DAĆ SZANSE INNYM A NIE ZWALNIAĆ TYCH KTÓZY MOGĄ DAC WIĘCEJ TEJ FIRMIE. JA PRACUJE W PEPCO I UWIELBIAM MOJĄ PRACE ALE KIEROWNICZKA TROCHE SIE POGUBIŁA.

Gość 1107
Do !!!??? pytałam z ciekawosci i grzecznosci fakt to moja sprawa i moje szczescie zycze takiego wszystkim kobietom.

Gość były kasjer111188887777
ocenę pracowników w przypadku kierowników powinno się przeprowadzać raz na pół roku a jeszcze lepiej jak to się robi raz na kwartał. Wtedy firma pozna efektywność, predyspozycje do kierowania ludźmi i osiągania celów firmy, które posiada dany kierownik. Tak! cele są tutaj najważniejsze- a dokładniej "widełki", zysk.Nie zapominajmy jednak, że to ludzie to najlepsza inwestycja. Dobry kierownik potrafi poprowadzić zespół tak aby sklep osiągał wysoką sprzedaż. Musi mieć tylko do tego talent, specjalistyczną wiedzę, ludzi i narzędzia pracy. Od czego psuje się ryba? Kiedy nastąpi przełom i na stanowiskach kierowniczych będą zatrudniani specjaliści, ludzie wykształceni w danym kierunku, mający wiedzę teoretyczna a jeszcze lepiej jak też praktyczną, którzy nie tłumią kreatywności swoich pracowników oraz wiedzący co to szacunek, współpraca, rozwój, motywacja i pasja !

Gość jajajajajajajajajaja1
Ludzie łączcie się razem w bólu i się leczcie!!!

Gość zabolało$$$$$$
ten co jajajajajajaj to kierownik ? :))))

Gość była pracownica
a ja pracowałąm w pepco i sadze że wcale nie jest tak źle jak mówicie.. przerwy się ma normalnie bez żadnych problemów jak chce skorzystać z toalety w miedzyczasie to druga pracownica staje za mnie na kasie. wypłata zawsze w terminie kierowniczka super oczywiście jak się zrobiło coś źle to mówiła ale to chba normalne. na początku jest troche ciężko zaczym się wszystkiego nauczysz gdzie co leży itd. ale to jak w kazdej pracy. na początku jesteś głównie na kasie a to inne dziewczyny które dłużej pracuja robią na sklepi. czasem pracuje się 12h ale mi to nie przeszkadzało skoro czasem sie zdarzały 3 dni wolnego w tyg :-)

Gość stuletnia doda
zobaczcie jak będzie wyglądała jako staruszka, trzeba wejsc na flesik.pl linki tu nie wszystkie dzialaja :) jest też mega wpadka edyty górniak podczas premiery swojej płyty we wtorek wpisujcie flesik.pl duzo fajnych informacji takich, jakich nigdzie nie znajdziecie

Gość szepułka
Praca sama w sobie nie jest zła ale trzeba wszystkim pracować żeby była jakaś współpraca między ludżmi a nie pracuje tylko jedna na cały sklep bo kierownik usilnie zajęty???? a nikogo innego nie ma na sklepie bo pracują po dwie osoby!!!A póżnie firma się dziwi że żle remanent wychodzi!!!

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqq
tak masz racje jest 2 lub 1 osoba na sklepie. bo kierowniczka w biurze a drugi kasjer przygotowuje do inwentury a kasjer sam na sklepie a potem problem. DAJCIE KAMERY ALBO BRAMKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pepcowa
Wszyscy jak zwykle czarno wszystko widzą, taka mentalność Polaków. Każdy ma swoje zadania do wykonania. Zarówno kierownik jak i kasjer ;-) Znam sklepy Pepco, różne, i mam doświadczenie w pracy w nich, więc nikt mi nie powie, że jest źle. Wszystko zależy od ludzi. A jak się dobrze pracuje, to się premiuje - w zł ;-) Myślę więc, żę nie ma co narzekać, tylko brać się za pracę!!! Pozdrawiam wszystkie zadowolone Pepcowiczki ;-)

Gość randalfik
Ja właśnie jadę 27.02 na szkolenie do Wyszkowa, mam nadzieję że dam radę przeżyć za te pieniądze, chyba że premie będą :)

Gość ania@@
A gdzie bedziesz pracował?może Rzeszów?jak wyglądala rekrutacja u Ciebie?

Gość szepułka
Tak nie jest żle ???ale wszyscy muszą pracować nie tylko w biurze bo na sklepie też jest duzo pracy na pewno więcej niż w biurze ??!!!Nie we wszystkich sklepach tak jest że kierownik potrafi cały dzień w biurze przesiedzieć!!!

Gość randalfik
Ja będę pracował w nowym sklepie w Siedlcach

Gość randalfik
Rekrutacja wygląda najzwyczajniej w świecie. Złożyłem CV, potem zaprosili na rozmowę i po 2 dniach zadzwonili że mnie chcą. Trochę na rozmowie się zestresowałem bo różne rzeczy pytali ale luzik.

Gość ania@@
heh dzięki:) ale rozmowy były podzielone na 2 etapy? z tego co tutaj wyczytałam tak to wygląda chyba...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować