Gość Karamijaxx Napisano Wrzesień 30, 2014 Dlatego ja zazwyczaj takie rzeczy zamawiam na http://wgalerii.pl gdzie mam pewność, że dostanę produkt warty swojej ceny i dobrej jakości. Kupiłam tam już torebkę i kilka gadżetów do kuchni i jestem z nich zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2014 W pepco sprzedają toksyczną chińszczyznę. Jak można tam kupować coś dla dziecka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilka37 0 Napisano Wrzesień 30, 2014 Ja osobiście lubię PEPCO, kupuję tam ozdoby do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2014 Chińszczyzna piszesz - owszem , zacznij też zwracać uwagę na wszywki w ubraniach z innych sklepów tzw markowych oraz sprawdzaj producentów artykułów przemysłowych . Zdziwisz się jak i wiele osób przed tobą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2014 Nie zdziwię się, bo w każdym sklepie z ciuchami czy gospodarstwem domowym czytam metki, żeby nie kupić chińszczyzny. Tylko, że w innym sklepie znajdę egzemplarze z innych krajów, a w pepco nie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2014 Oni powinni się nazywać " Tanio z Chin" ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2014 masz rację nie kupuj bo w chińczyka się zamienisz królewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2014 1. Ta chińszczyzna jest toksyczna. 2. W niektórych rzeczach mogą być okultystyczne znaki czy inne naleciałości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2014 To jest forum dla pracowników pepco więc żalcie się gdzie indziej na temat chińskich produktów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2014 Ależ moja droga koleżanko. Właśnie 99% chińskich, badziewnych produktów sprzedaje sklep Pepco. Sam smród jak wchodzi się do tego sklepu mówi sam za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal2186 Napisano Październik 2, 2014 Polecam fajne naklejki/ramki na włączniki i kontakty http://allegro.pl/naklejki-na-wlacznik-kontakt-dekoracja-dekor-i4652590694.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2014 Rejon6 KR już dobrała sobie pupili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2014 Nawet wiem kogo. Nikt jak owa osoba do du.. y nie włazi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2014 http://j.gs/4X8y ale to tylko moje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2014 hej pochwal się koleżanki kogo KR6 sobie upodobala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2014 No to to akurat było widać. I kto za nią chodził jak piesek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2014 hmmm czuje ze to był jakiś przystojny mężczyzna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2014 żal komuś d**e ściska:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2014 No tak to powód do dumy! :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2014 może lepiej patrzeć na siebie bo co?! pewnie pisze to zdesperowana osoba pozostawiona sama sobie bo nikt na nią nie zwracał uwagi???Trochę kultury moje drogie panie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2014 Oj ale ktoś się nam tu zdenerwował :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2014 jak się tak to czyta to czemu nie, ktoś się kogoś czepia, odsmarowywuje, nazywa jakims pupilkiem, a nie wiadomo czy ta osobą (pan/pani) jaka jest... no chyba ze pisze to ktos kto ją zna i wie ze taki/taka jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2014 Popieram trochę kultury ....a pupilki zazwyczaj fajne są :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2014 Chyba śmieszni ;-) w specyficzny sposób...... Czasami to mi wstyd za naszą kiero.... Dorośli tak się nie zachowują albo normalni. No cóż ale widać niektórym to zwyczajnie pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2014 Co masz na myśli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2014 A która to kiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2014 Zrób porządne zakupy biorąc pozyczkę http://www.telefonkontakt.pl/kredyt-gotowkowy.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2014 No chyba nie myślicie że napiszę która to :-P ale dalej jesteśmy w rejonie 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2014 O matko! Doświadczyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2014 Śledzę z ciekawości ten wątek i włosy mi się na głowie jeżą. Wcale bym się nie zdziwiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach