Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana nana

Co z psem?

Polecane posty

Gość niezdecydowana nana

Czy osoba mieszkająca sama w bloku, pracująca i ucząca się powinna zdecydować się na psa? Jak to wygląda u Was?

Gość no ciekawe
może lepiej kota? jest mniej absorbujący, aczkolwiek przez pierwsze dni lepiej czuwać przy maluchu :-)

Gość niezdecydowana nana
Chodzi o konkretnego psa.

Gość nie zartuj sobie
zwariwoalas kobieto???? jak sobie to wyobrazasz?? pojdziesz na caly dzien do pracy i pies bedzie uwieziony w 4 scianach...??? odpusc sobie psa bo zrobisz mu tylko ogromna krzywde,,,

Moi zdaniem zawsze piesek w domu daje dużo radości. Tylko często się o tym zapomina kiedy trzeba z nim wyjść o świcie ;) pomyśl o tym czy dasz rade go wyprowadzać na spacer, czy masz na to czas....

Gość Kowal3
W żadnym wypadku!!! Zamęczysz siebie, zwierzę i sąsiadów. Lepiej papużki sobie kup jak już naprawdę musisz. A co będzie, jak wyjedziesz? Masz komu zrobić ze zwierzaka "podrzutka"?

Gość niezdecydowana nana
Z podrzutkiem nie ma w ogóle problemu.

Gość nie zartuj sobie
wiesz co hukła bym ci w łeb za samo to ze masz takie wątpliwości ...przeciez logicznie myśląc skazujesz w ten sposob psa na cierpienie,....jak mozesz w ogole sie nad tym zastanawiac???? powiedz jeszcze co bys zrobila z psem jakbys wrocila po pracy do domu i zastala obsikane i obsrany dywan.............niech zgadne-wtłukłabyś psu!!!mam racje?????????????? tacy ludzie jak ty mnie dobijają

Gość niezdecydowana nana
Spokojnie dywanów nie mam i jestem opanowaną osobą. Ponieważ mam wątpliwości dlatego pytam.

Gość nie zartuj sobie
wy naprawde ludzie jestescie tacy durni niektorzy ze szok.....pomysl sobie czy sama wytrzymalabys wiele godzin bez zalatwiania swoich potrzeb fizjologicznych!!!!! poza tym pies to istota towarzyska wiec bardzie bardzo zle znosil samotny pobyt w 4 scianach

Gość fvsvsdfvsfd
zależy od psa... a co to za pies? potrzebuje szcególnych działań wychowawczych? w jakim jest wieku? ile czasu jesteś poza domem a ile MOŻESZ PSU POŚWIĘCIĆ?

Jak już chcesz mieć zwierzaka to kup sobie rybkę, chomika, papugę ewentualnie kota ... pies w Twojej sytuacji się nie nadaje :( gdyż wymaga wyprowadzania czyt. spacer nawet parę razy dziennie, jest bardzo towarzyski i źle znosi samotność... sama mam 2 psy w domu /nie mieszkam w bloku/ i wiem ile jest z nimi roboty ... wybacz ale w blokach psy się meczą :/ nawet te najmniejsze.

Gość niezdecydowana nana
Powiedziałam, że chodzi o konkretnego psa, który w tej chwili też nie powinien być tam gdzie jest. Chcę mu pomóc, nie zrobić krzywdę.

Gość nie zartuj sobie
jestes niezdecydowna i dlatego pytasz??????????????? naprawde sama nie zdajesz sobie sprawy o co ty pytasz?????? raczej myslisz tu tylko o sobie panno egoistko a nie o zwierzeciu! naprawde nic bys nie zrobila????????raczej myslke ze w koncu zaczely by ci puszczac nerwy jakbys na powitanie musiala zbierac sie do sprztania kupska

Gość nie zartuj sobie
chcesz mu pomoc???????????? hehehehe a to dobre!!! ty myslisz ze w ten sposob bedzie u ciebie szczesliwy?????????????????????? co za egoistka bezmyslna

Jak mieszkałam sama w bloku, to też miałam psa, potem żałowałam :o Dom jak po bojowisku (jak wracałam z pracy), on miał 6 miesięcy, gdy go oddałam na wieś koleżance. Odradzam szczerze, bo nie wiesz jaki charakter może mieć Twój przyszły psiak. Pozdro🖐️

Gość nie zartuj sobie
wiesz ja mialam wiele psow... one bardzo tesknia jak sa same w domu, potrafia wtedy narobic szkody w domu ze zlosci albo wyć w niebogłosy za wlasciciellem

Gość kserokopiarka
nie zartuj sobie - masz racje, ale czemu w Tobie tyle agresji?

Gość niezdecydowana nana
do nie żartuj sobie Posłuchaj znosze te twoje uwagi spokojnie, ale już mnie zaczynasz drażnić. Takie wyzwiska to do kolegów pod sklepem nie do mnie. Miałam już psa i ....powiem w twoim języku: wiem, że bywa chory, że ma sraczkę jak sie struje i wymaga czestych spacerów. Dotarło? Ja mam wybrać mniejsze zlo, rozumiesz?

Gość nie zartuj sobie
w twoim przypadku to jedynie kot

Gość nie zartuj sobie
najlepiej jak sobie odpuscisz albo znaljdziesz temu psu kogos kto bedzie mu w stanie poswiecic traoche czasu.... przepraszam ze tak naskoczylam ale kocham psy i jak widze ze ktos tak jak ty chce im zrobic krzywde (choc chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy) to mnie nerwy biora

Gość niezdecydowana nana
Zapytam inaczej. Co jest waznie4jsze mając 2 mozliwości do wyboru: dom z ogrodem i brak miłości czy blok i okazywanie miłości?

Gość nie zartuj sobie
skoro ten pies wymaga pomocy to lepiej bedzie jesli pomozesz mu znalezc lepszy dom....twoj pomysl jest beznadziejny dla niego

Gość niezdecydowana nana
Patowa sytuacja :-(

Gość w bloku to tylko maly pies

Gość nie zartuj sobie
niezdecydowana tu chodzi o to ze nie pies nie bedzie sie czul kochany jesli bedzie cale dnie sam, rozumiesz to????Trzeba psu poswiecic troche czasu a nie traktowac jak maskotke i skazywac go na cierpienie ( bo chyba rozumiesz ze trzymanie caly dzien jest dla psa ogromnym cierpieniem)

Gość niezdecydowana nana
Chyba macie rację.

Gość nie zartuj sobie
moze byc i blok ale na Boga nie jesli jestes sama i do tego nie ma cie cale dni w domu!!!!ja tez mailam psy w bloku ale zawsze ktos w tym domu byl i mogl w tym czasie sie zaopiekowac psem