Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mna

Niesmiała..za to w lozku...

Polecane posty

Gość co ze mna

jestem z reguly osoba niesmiala, bardzo wstydliwa..krepowaly mnie nawet rozmowy na temat seksu. Odkrylam jednak rzecz smiertelnie zaskakujaca mnie sama!!!! w lozku jestem jak K**wa!!! a potem znowu taka niesmial i niewinna Co jest?? Czuje sie z tym jakos dziwnie!!!

Gość co ze mna
jak dwie rozne osoby. zaskoczyla sama siebie

Gość dfshbfg
:D

Gość natalka 345
ja mam tak samo, wogole pierwsza do chlopaka nie podejde, a jak juz z nim rozmawiam to udaje cnotke, ale jak juz przyjdzie co do czego to sama nie moge sie opanowac i poprostu szaleje, nie ma dla mnie zadnych hamulcow, szczegolnie po alkoholu mam 25 lat a zaczelo sie to u mnie od jakiegos roku i wiecie co mam mniejsze wyrzuty sumienia niz sie spodziewalam

Gość 1111111111111111
ja tez ;) Dlatego myślę ze " cicha woda brzegi rwie "

Gość damgm
Jak dla mnie żałosne. Normalnie z ludźmi nie potraficie porozmawiać, ale puszczać się po alkoholu - i owszem.

Gość nieśmiała 2
do --> damgm co ty qrwa możesz wiedzieć czy ktoś umie z kimś rozmawiać czy nie?!...może to ty nie umiesz rozmawiać z ludźmi o seksie nie wspomnę ...bo ty przecież taki popierdzielony jakiś jesteś... Boszeee gdzie się tacy lęgną...

Gość Marcelik spod wierzby
Mmmm uwielbiam takie kobitki jak ty podnieca mnie to cholernie :D niby tu niesmiala w ciagu dnia a na wieczor budzi sie w niej lwica i dobiera mi sie do rozporka bez wachania. Podaj mi swoj numer telefonu przedzwonie do Ciebie i umowimy sie na pozadne ruchansko bedziesz zadowolona

Gość natalka 345
no widzisz ale ja jestem niesmiala i z jednej strony mam zajebista ochote sie z tona spotkac po tym poscie a z drugiej wstydze sie podac ci moj nr i kolko sie zamyka chyba ze walne sobie teraz ze 3 lufki;)

Gość tiolka
kobiety tak maja im blizej 30

Gość cicha woda z brudnej rzeki
mam podobnie :-p zwykle jestem nieśmiała i małomówna, ale na samo słowo "seks" mi odbija :-o Mam na swoim koncie wiele przygód których żałuje. Nawet moi na codzień otwarci faceci byli szczerze zdziwieni tym co wyprawiam w łóżku. Tak już mam, w jakiejś dziedzinie życia muszę się w końcu wyszaleć :-p

alkohol wszystko niszczy :) fałszuje doznania :) pic nalezy tylko w samotności ewentualnie z przyjaciółką ;);) a pewnie po alkoholu masz więcej odwagi by zrealizowac wszystko to o czym marzysz na trzeźwo :)

Gość jasss
takie dziewczyny są nieludzko podniecające ;]