Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liga24

siedze i rycze

Polecane posty

wiesz Myszka ja Cie w sumie troszkę rozumiem. Byłam kiedyś w takim związku można powiedzieć toksycznym, facet wykorzystywał moja niewinność (czyt. naiwność) i wiare, że wszyscy ludzie są z natury dobrzy. Zranił mnie raz, potem drugi, pozwoliłam, wybaczyłam, traktował mnie jak worek treningowy do wyładowywania swoich frustracji( nie bił mnie). A ja go i tak kochałam, miałam nadzieję, że się zmieni...niestety...ciężko mi było odejść i on mi na to też nie pozwalał bo mu było dobrze mieć kogoś takiego jak ja...zostawiłam go i odżyłam, zrozumiałam że są mężczyźni którzy szanują swoje kobiety, Tobie też radzę, uwolnij się a odetchniesz. On się niestety nie zmieni, zawsze będzie oszukiwał, Ciebie, inne kobiety. Wiem że to trudne bo uczucia nie da się ot tak pozbyć, ale po co masz cierpieć... Każda z nas niestety musi się nauczyć na własnych błędach...:(

Gość monisia84
tiffy tak wlasnie zamierzam dzis zrobic. Sama tez zrobie ten krok

Tiffy no wlasnie ... musze sobie to wszystko poukladac bo inaczej oszaleje... monia napisz na maila

Gość monisia84
myszka ale nie podalas meila

Gość monisia84
nic nie dostalam niestety

cześć dziewczyny! Jak tam dziś u WAS? Coś się zmieniło?

oj ja mam dzis super humor... Bo wczoraj B zrobił kolacyjke, ogladalismy film , potem zasnelismy przytuleni , dzis sniadanko zrobil ... odwiozl do pracy ... szok ... i tak spoznilam sie 1,5 godz do pracy:)

Gość CZARNA242
Preczytałam cały topik od dechy do dechy mimo iż mam kupe roboty i chce Wam powiedziec ze po kazdym deszczu wychodzi słońce. Jestecie silne i bardzodojrzałe emocjonalnie, podziwiam Was. do myszki - Kochana nie marnuj sobie życia, jestes za młoda na takie piekło, daj szanse sobie, odpocznij ,odetnij sie od nich i zaczynij zyc swoim zyciem a napewno satnie na Twojej drodze ktos wspanialy ( to tak z wlasnego doświadczenia ) brzozka - Rybka dasz rade bo po tym co przecztałam jestes zaje... laska i tak trzymaj w zyciu nie zawsze słońce świeci dla nas ale to nie powod aby nigdy nie mialo zaświecic. Dziewczyny reasumując bo sie rozpisalam Fajne baby jestescie, szanujcei sie bo jak nie wy nie bedziecie sie szanowaly to nikt Was nei bedzie. A zołzą choc chcialabyscie byc i tak nie bedziecie bo ja tez probowalam byc i co pipka :))))))))) BUZIACZKI

no coś Ty Myszka?! Zmiękłaś? On Cię ogłupi i znów skrzywdzi...masz pewność, że jest taki tylko dla Ciebie?

Myszka ja Cie absolutnie nie potępiam bo to przecież Twoje życie, ale ja bym na Twoim miejscu z dystansu tą całą sytuację oceniła obiektywniei przemyślała to wszystko...

teraz jest pieknie bo mu wybaczylas i sie pogodziliscie, jednak tacy faceci sie nie zmieniaja, wiele widzialam i wiem co mowie, mam nadzieje ze w koncu sie przekonasz jaki on jest naprawde i na co zasluguje

znowu zaczynaja sie kłotnie ... jakos nie chce mi sie wkurzac ... juz mnie to meczy chyba koncze to

Myszka chyba czeka Cie tzw MĘSKA DECYZJA, trudna, ale jakże potrzebna. Dziewczyno gwarantuję Ci, że odzyskasz równowagę, wróci komfort psychiczny i już nie będzie się zamartwiać i cierpieć. Znam to z autopsji, najpierw jest smutek i żal, ale po krótkim czasie(serio) poczujesz się jak nowo narodzona:) buźka monisia a co u Ciebie?

Gość brzozka001
Witam Was moje kochane!!! Ostatnio nie mialam czasu aby sledzic ten topic, ale obiecuje, ze jutro nadrobie zaleglosci i troszke wiecej sie wypowiem...napisze tez co tam u mnie, a na razie zycze Wam dobrej nocki

Witam no coz ja tez swiezo po zerwaniu. Moj juz eks zrezygnowal ze mnie bo przyjechal jego kolega i pomimo naszego kryzysu i mozliwosci pogadania wybral weekend mocno imprezowy z kolega i niewiadomo z kim jeszcze. Jak dla mnie ten fakt ze tak po prostu mnie olal bo przyjechal kolega plus jego wczesniejsze traktowanie jakbym byla tylko naiwnym dodatkiem do jego zycia wystarczyl do zerwania.Nie wiem co bedzie bo on tak jak sobie to wymyslil chce gadac po weekendzie ale musialby stanac na rzesach zeby mnie do siebie przekonac. Nie wiem jak mozna niby kochac a zrobic sobie przerwe w zwiazku i robic co sie chce, zostawic kogos z pekajacym sercem nie reagujac na to. ehh Prosze wyslijcie mi ta ksiazeczke o zolzach na maila miniami@wp.pl Najgorsze pierwsze dni, tygodnie i ten bol ze ktos \"pluje\" mimo ze tak kochamy i tyle dalysmy z siebie najgorszy ten brak szacunku Zycze sily i pamietajcie ze to Wy macie byc szczesliwe i najwazniejsze

nie chce mi sie nawet komentowac jak z moim \'kochaniem\" smieszny jest. impreozwalam caly weekend... mam nawet zaproszenie na randke od bardzo przystojnego pana :)

Hej dziewczyny! co ta mu Was? Myszka cieszę się że umówiłaś się z jakimś fajnym facetem:) Kiedy ta randka? foczka przesłałam Ci e-booka i trzymaj się, takie sytuacje na pewno nie są przyjemne, ale to z czasem przechodzi, a ten \"Twój\" były już facet na pewno na ciebie nie zasługiwał skoro tak się zachowuje, jak to mówi moja dobra koleżanka na drzewo z nim ;)

dziekuje za ksiazeczke. Juz przeczytana. Wszystko sie potwierdza bo gdy bylam wlasnie taka jak zolza faceci byli zakochani. Najgorsze, ze teraz wlasnie chcialam inaczej, chcialam sie otworzyc naprawde kochac... Nie warto A on zero odzewu \"przyjal moje zerwanie\" zero ptan, zero walki, ratowania Nie wiem dlaczego wczesniej nie urwal sie z tego zwiazku jak bylo mu wszystko jedno Tchorz

Tiffy ❤️ wybawilam sie , potem pan ochroniarz mnie odwiozl do domku :) było miło ... poza tym to z panem od dziecka totalna lipa... od wczoraj mam kontakt z ta laska w ciazy ... szkoda słow jaki huj z niego

Myszka, cieszę się, że wszystko dobrze:) Co do tego hmm...brak mi \"ładnego\" określenia, tak myślałam, że on ogólnie to taki jest, szkoda mi tylko tej dziewczyny....jeszcze się okaże, że biedaczka zostanie z tym dzieckiem sama:( Foczka Ty się nie przejmuj tym facetem, skoro nie stać go na to by walczył o Ciebie to nie jest Ciebie wart ;) Ja postanowiłam się za siebie troszkę wziąć, mam plan zakupić dziś paseczki wybielające do zębów a w poniedziałek idę do fryzjera. Mam jakąś taką dziwną potrzebę upiększenia się. Wiecie same, my kobitki to tak czasem mamy:)