Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakompleksionaAnna

Czy kobieta z garbatym noskiem może być ładna?

Polecane posty

Gość Waciokleta
Jasne, że może. Psuje profil i tyle

Kobieta z garbatym nosem może być ładna, tak samo jak ładna może być kobieta z małymi piersiami, wąskimi ustami, nadwagą itp. Brzydkie kobiety to te, które mają wiele mankamentów równocześnie, ale nawet w sytuacji gdy je mają, znajdzie się ktoś komu się spodobają i kto je pokocha.

Gość Siedemnastoletnia.
smutnataka=> Całkowicie się z Tobą zgadzam. :)

Gość CoRobięŹle
Jak najbardziej - może być atrakcyjna, nawet bardzo. :) Znam jedną taką. . . ❤️

Gość Konkurencyjny temat

Gość smutna_ bardzo_
mam okropny - olbrzymi, garbary nochal- który tak mi uprzykrza zycie ze czasami juz nie chce mi sie zyc czuje sie bardzo brzydka, nieatrakcyjna , czuje ze wszyscy sie na mnie gapią- przeklinam los za ten kinol paskudny i zazdroszcze innym kobietom prostych nisów dlaczego mnie to spotkało

Gość Gaerbata
smutna_ bardzo_ nie przejmuj się tak. Jeśli garbaty nos to Twoja jedyna wada to głowa do góry. Wiem co mówię. Sama mam garbaty,złamany nos. Miałam mieć operację, ale mój chłopak stanowczo mi zabronił, bo taką mnie właśnie kocha. Nie czuję się brzydka. Ludzie, to tylko NOS! Moglłybyśmy się tu nad sobą użalać, jakbyśmy nie miały jednej kończyny, czy trąbę zamiast nosa. Jeśli dziewczyny, które się tu wypowiadały, że garbate nosy sprawiaja, że kobiety są nieatrakcyjne, to na bank same mają kompleksy; pocieszając się innymi. Jesteś piękna i musisz w to uwierzyć!Ciepło pozdrawiam!:)

Gość gość
A ja wam powiem tak, mam garbek na nosie i go lubię, a co więcej mam z nim 6 tytułów miss, może nie wielkich ale są, Czuję się piękna i ani trochę mi to nie przeszkadza :) Pozdrawiam i dajcie sobie spokój z kompleksami, dziewczyny mają zgrabne noski i są brzydkie często więc czemu z garbatym wszystkie mają być brzydkie? :)