Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mata dla kota

dziewczyny, które wyglądają na młodsze niż są w rzeczywistości

Polecane posty

Gość Mata dla kota

ja mam z tym problem. mam nieco powyżej 20 lat, a wyglądam... hmm.. na 17. W pszyszłości napewno będzie to moim atutem, ale jak na razie, to tylko mi przeszkadza... a Wam?

Gość ze tak powiem
a ja mam 27 i daja mi w przedziale 21-25 :) z reguly mam ponoc 21 :) mnie to nie przeszkadza :) dodam, ze mam dziecko i czesto starsze panie patrza czy mam obraczke na palcu :D tak...mam meza :)

Gość liryggggaaa
mam to samo...w sklepach nie chcą mi nawet sprzedać alkoholu :) poznaję fajnego faceta...a on nie wierzy,że mam te 22 lata ....ostatnio jeden dał mi również 17 .Denerwujące ale cóz ,tak już mamy.

Gość Mata dla kota
ja też mam 22 lata. Mam wrażenie, że od jakiś 5 lat mój wygląd się nie zmienia...

Gość bąbeczka
ja mam 23 a czasem jest tak że pytaja mnie o dowód;) teraz zrobiłam sobie balejaż no i ojciec stwierdził ze mnie postarzył wiec może bede dawać mi te 18:D a tak ogólnie to ciesze sie ze majac 23 nie wygladam na 30!! pomysl o tych :pannach" 16tkach, które wygladaja (i stylizuja sie) na 20paro latki , co bedzie z nich w przyszłości...:D takze mysle ze to jest bardziej atutem niż problemem:) jak pokazuje dowód to widze wtedy te owielkie oczy zdziwnienia to całkiem mi przyjemnie:D

Gość Karolinkaaaaaa
Ja mam 31 lat a ludzie dają mi średnio 23 lata. Bardzo 'odmłodził mnie' wizualnie aparat ortodontyczny :)

ja mam 30. Dają mi ok. 20-22. To jest zabawne prywatnie. Ale w pracy przeszkadza. Ale cóż - takie geny. Moja mama też tak miała i ma :)

Gość Mata dla kota
a ja mam wrażenie, że przez to jestem mniej poważnie traktowana przez ludzi... szkoda,że mam taką jasną karnację... zrobiłabym się na brunetkę:P może byłoby troszkę lepiej

Gość Mata dla kota
a moja mama znów w młodości wyglądała dośc poważnie. oglądałam jej zdjęcia i nie mogłam uwierzyc, gdy mi powiedziała, że wtedy miała 16 lat

Gość Zizuuuu
www.antygona1980.sympatia.onet.pl ona młodo wygląda,jak na 27 lat.

Gość mam 27
mam 27 (i dziecko) zapytali mnie ostatnio o dowód..... po jakims czasie robi się to nawet zabawne :)

:D tez mam taki \"problem\" bez dowodu nawet sie nie ruszam, bo nic nigdzie nie moge kupic. Ale powiem Wam ze paierosy 7zl. ale zobaczyc niedowierzajacy wzrok sprzedawczyni spogladajacej na dowod - BEZCENNE ;) Ostatnio w pracy pewna pani zapytala \"dziecinko a kto ciebie tu zatrudnil? To zgodne z prawem zeby malotni pracowali?\" podziekowalam tej Pani i poszlam sobie :D pozdrawiam wszystki niewygladajace na swoj wiek kobitki :D

Gość Mata dla kota
właściwie kształt twarzy i oczu jest bardzo podobny, ale mam długie ciemne rzęsy. ta okrągła buzia i wzrost 161 cm tak mnie "odmładzają"

Gość moiiii
Byl juz tekst o dowodzie przy kupowaniu papierosow przez 30latke czy jeszcze nie, bo nie wiem czy juz sie smiac?

Gość 24 latka
oj, bardzo mnie to wkurzalo.. jak mialam 16 i mi mowili ze gora 14.. przykre ..czulam sie jak gowniara!! a przeciez mialam te 16 !! hahahah, teraz mam 24, ksonczylam studia, a ostatnio uslyszalam tekst : o tacy tu teraz przyjezdzaja , ledwo mature zdadzą i juz, stąd te mlode pokolenie tutaj" - mieszkam teraz za granica, i bardzo glupio sie poczulam... jak ktos kto wyjezdza z kraju i leci za granice "ledwo po maturze" - czyli wg mnie ktos kto nie probowal nawet pracowac w Polsce tylko poszedl na latwizne.. ja mimo studiow nie znalazlam pracy, ale to juz inny temat, a to inna sytuacja niz gdybym tak niewiedzac nic o zyciu zabrala sie i wyjechala tu gdzie teraz jestem , bez umiejetnosci, wyksztalcenia.. no mniejsza z tym

Gość 24 latka
i jak mi mowia "dziewczyna" w sytuacjach kiedy mozna by bylo uzyc "kobieta" ale w sumie.. do jakiegos czasu juz nie przeszkadza mi az tak jak kiedys.. tzn mam to gdzies.. tylko w sytuacjach ktore uderzaja w moje kompetencje czy mozliwosci ( bo przeciez mloda jestem, mam dopiero 18 lat.. ) wtedy jest mi przykro a jelsi chodzi o sam wyglad to trudno.. mam subtelna urode i nie bede tego zmeiniac na sile.. haha te 16 , 17 latki, nawet 18, 19 sa zalosne robiac z siebie 20kilku latki.. makijazem i zachownaiem.........