Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imię

NAZWAŁAM SYNKA.............

Polecane posty

magdawiktoria_ mój synek miał być Juliuszem :) a że mamy córcię jest Julią :)

Gość znam to imię
to imię chłopca wybranego z Ludzi Lodu do walki z złem z Sagi o Ludziach Lodu Margid Sandemo. Nataniel- sympatycznie i oryginalnie

dla mnie jonasz jest przecudne, ale co z tego, jak sie nikomu nie podoba. i choć czuję, ze pod sercem noszę małego jonaszka, to wiem, ze nie dam tego imienia synkowi, wlasnie dlatego, ze dzieci sa okrutne i po co mu głupie ksywki. oliwier mi sie nie podoba, brrrrrrr , ale mojej mamie owszem. a co myślicie o ignacym? mały ignaś, cudnie, czy do bani? ostatecznie będzie kubuś, moze nie bedą na niego wołac: puchatek:)

Gość zwolenniczka imienia Jonasz
Podajmy sobie ręce :) też nie dam niestety, a szkoda ze nie sa te stare biblijne u nas popularne

Gość koosia
moj 70 letnie wój ma na imie NATALIUSZ i watpie zeby ktos sie z niego smial i od pedałów wyzywał :O

Gość drób
kurwa to jest tylko imie , nazwa, bo jakos trzeba człowieka wołać przestańcie sie podniecac i wypisywać te bzdury, żedzieci będa go wyśmiewac - a raczej zajmijcie się tym, zeby wasze dzieci nie wyśmiewały imion innych dzieci - tak jak wy to własnie robicie dlaczego niby nataniel jest be, a jakub cacy ? dlaczego karmen jest niedobrze, a julia dobrze ? a moze niedobrze, bo za popularne ? kto w ogóole ustala, co jest dobrze, a co nie ? gówno mnie obchodzi, jak kto nazywa swoje dziecko, jak mi się człowiek przedstawia, to mi jest obojetne, czy się nazywa gerwazy, czy michał , czy tomek, czy alfons, to jest jego imię i służy do wołania go i okreslania - żeby nie trzeba było móiwc "ten facet z rudymi włosami, w czarnej koszulce i zielonych gaciach"

Natan, Dorian, Igor, Marcel, Ksawier to naprawde ladne imiona ale niektorzy sie ich boja, ja żaluje ze nie mam synusia- chociaz to ponoć jeszcze nic straconego

zgadzam z \"drób\" to nie ma az takiego znaczenia, to od nas zalezy jak nasze dzieci bedą reagowaly na dziwne imiona innych

Gość lllllllllllllllllllllllll

mi Nataniel b sie podoba :) moze dlatego ze jeszcze nie jest takie oklepane...

Najbardziej będą miały przewalone dzieci wiśniewskich.. Fabienne, Xavier i najgorsze Etienette.. Ja do tych imion nic nie mam ale dzieci będą cierpieć.. :(

Za parę lat dziecko nie będzie zachwycone... Popatrzcie na naszego polityka z którego się śmieja publicznie, że ma słynne \"Edgar\";-)

Akurat Pan Roman...hm..no cóż...:-D :-D Ale perspektywicznie patrząc...Isaura, Pamela czy Dolores... Przykłądowo Dolores Ogórkowska lub Isaura Kopciuchowska? Nio nie brzmi to dobrze...:-(. Najgorsze jest to, że dzieci bywają bardzo okrutne :-( A i czasem nam dorosłym też lekko czasem odbija... Imię jest bardzo ważne...to nasza etykietka. Dlatego rodzice powinni dobrze sie zastanowić nad imieniem dziecka. Ja nie mówie, że Nataniel czy Pamela to brzydkie imiona, ale na naszym gruncie mogą być problemy w szkole a potem w pracy itd ;-)

Gość Huberta37
Kochane przemyślcie ta kwestię dawania dzieciom imionek... nie srzywdźcie ich... Ja swojego imienia nie cierpię... Mam na imię Huberta. Ale przynajmniej mam oparcie w mężu który również ma niespotykane imię którego nienawidzi. Jego imię to Bożydar. Nasze dzieci mają znacznie ładniejsze imiona od nas: Kornelia, Bartosz, Eliza i Sylwia.

Gość kim ona jest
prosci ludzie --własnie tacy jak wisniewscy daja wyszukane imiona dzieciom chca czyms zabłysnac nie maja czym wiec choc imieniem dziecka chca sie wyrozniac z durniów

Huberta....tak po prawdzie to wasze imiona należą do staropolskich :-) To nie są \"dziwolagi\" czy zapożyczenia anglojęzyczne.... I \"wole\" Bożydara niż Isaurę:-D

Gość kim ona jest
ja pierdykam ale imie nataniel bleeeeeeee kojarzy mi sie to imie z pedałem

Gość na szczescie
pisze sie oddzielnie zaoczna studentko od 7 bolesci ty chyba dałas łapowe ze cie taka tepizne na studia przyjęli

Gość nonie
ją na te studnia przyjęli z litości, bo szkoda bylo zapewnie profesorom dziecka, że będzie mialo matke już nie mówiąc, ze nie wykształconą ale przynajmniej mająca papierek, że ukończyła szkołe. Zamiast imienia to by dziecku dokuczali, że matka głąb, bo zajęła się sprawami łózkowymi od najmłodszych lat a nie nauką.

Gość na szczescie
nonie ---niekoniecznie bo nie wiadomo co to 'nonie 'oznacza

Gość nonie
to pseudonim i nie mogłam inaczej wysłać

Gość SanSan
jasne tylko winny sie tlumaczy zrobilas byka ort i teraz tlumaczysz sie ...

Gość bardzo ładne
gratulacje. Aniel na niego wołasz? Czy Natek? Nataniel. Ciekawe. A sama wymyśliłaś? Bo ja szukam imienia dla pieska i myślę, że Piotrek mu dam. Jak szaleć to szaleć.

Gość bedzie
nataniel skalski

Gość a co synek na to
no i rozszalała sie burza.....A nie mówiłam:pImie niestety kojarzy się z pedziem i tyle... A nazwisko...no fakt lepiej sobie droga auturko kilka razy wypowiedz imie i nazwisko syna i pomyśl czy nie brzmi dziwacznie. Nataniel Skalski...o bosz.Imię hebrajskie,nazwisko polskie.A może to Żyd?Ja nie jestem broń Boże antysemitką ale sama posłuchaj...

Gość a co synek na to
koosia to że twój wujo ma na imię Nataliusz pewnie już mu dynda...Dziesiatki lat temu było inaczej a geje nie latali ze swoimi kochankami publicznie .Co ty porównujesz...Moja ciotka ma na imie Serafina i do tej pory sie z tego śmieje,że miała mamusia kompleksy że ze wsi pochodzi to imię pańskie córce nadała,żeby pospolite nie było.I każe do siebie mówić Sabina,bo jej wstyd...a też młoda nie jest.

Gość ja tez chceeee
Fajne imie , przynajmniej nie takie nydne. Ja swojemu synkowi dam Fabian. Co wy na to ?

Gość a niech mnie tam i z powrotem
a co to moda na zydowskie imiona? o wize do stanow sie staracie czy co?...

Gość Fabian fajne
imie! ja lubie jeszcze MARCEL i chce tak nazwac swojego synka jak kiedys bede go miala..........