Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona mamaa

PROSZE POMÓZCIE.SINCE NA NÓZKACH U NIEMOWLECIA-OBJAW CHOROBY?

Polecane posty

Gość przerazona mamaa

MÓJ 10 MIESIĘCZNY synek ma since na podudziach(drobnych ale jest ich kilka na kzadej nózce).zauwazyłam to tydzien temu .zacżał raczkowac niedawno ,fakt .ale chyba to nie jest normalny objaw by dzieciak siniaczył nózki poprzez raczkowanie ? :( boje sie ,ze to moze być objaw powaznej choroby :( bardzo proszę dajcie znać.dodam ,ze w innych miejscach sinców nie ma ,ale wiadomo,ze nózki ,podudzia sa najbardziej narazone na urazy (dziecko nie uderza sie o nic)a siniec spowodowany postawieniem nózki na zabawke czy klocek nie jest czymś normalnym .prosze pomózcie ,martwie sie strasznie :(

Gość Helena z Troji
prpopnuje zadac to samoo pytanie w gabinecie lekarskim:P

Gość przerazona mamaa
Heleno zadam ,na pewno zadam ale czasem warto też zapytać mam ,których dzieci miały podobny problem ,więc dlatego prosiłam o pomoc,ale widze ,ze odrazu na wstępie ktoś docina :(nie prosiłam Heleno o uszczypliwe komenty idź spac Heleno ,utull swojego dzieciaka i nie czepiaj sie innych ja niestety siedzę na necie i nic konnkretnego znaleźc nie mogę.ponawiam prosbę jesli któras z mamus miał apodobny problem ,prosze o odpis Helenie dziekuję pozdrawiam i spokojnej nocki :)

Powinnaś iść do lekarza i to szybko, gdyż szybko powstające siniaki \"z byle powodu\" powinny niepokoić. Lepiej na zimne dmuchać. Być może Twoje dziecko taka już ma urodę, ale być może coś się dzieje, więc idź, na pewno dostaniesz skierowanie na badania krwi (morfologia z rozmazem) i wszystko się wyjaśni. Nie panikuj przedwcześnie, tylko zbierz siły i działaj!

Gość przerazona mamaa
dziekuję Taka se gałazko dziewczyny dajcie znac ,moze któras maiłą takie przejscia ze swoim dzieciakiem ,pomózcie .

Gość lepiej szybko do lekarza
czytałam, że takie nagłe siniaki na nóżkach to może byc objaw białaczki