Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia132

czesc czy w 6 miesiacu mozna przez caly dzien nie czuc rochow dzidziusia

Polecane posty

Gość ewcia132

Gość ewcia132
prosze odpiszcie bo sie martwie

Moze dzidzia spi?;) ale ja bym na Twoim miejscu zadzwonila do lekarza albo chociaz poloznej. Nie martw sie, bo Twoj nastrój udziela sie dziecku. Twoj strach dzidzia odczuwa po stokroc mocniej niz Ty. Pozdrawiam cieplutko:)

a jak jest wieczorem? moje malenstwo tez czasem calymi dniami bylo spokojne, ozywialo sie dopiero poznym wieczorem, gdy zasypialam...

Jesli duzo chodzisz, spacerujesz albo jesteś na nogach cały dzien to nie masz powodów do zmartwień...dziecko spi wtedy gdy ty chodzisz, bo je to kołysze:) Ja jak chodzę to zazwyczaj maleństwo śpi...chociaż ostatnio buszuje nawet podczas spaceru...ogólnie to moja dzidzia jest bardzo ruchliwa, potrafi dokazywać w brzuszku cały dzień...ale niektóre dzieci są spokojniejsze....ja bym radziła dla świętego spokoju i dla siebie zgłosić się do lekarza...:) A ile dni to już trwa??Moja ostatnio 2 dni miała takie senne...dokazywała tylko wieczorem i to słabo...zmartwiłam się, ale postanowiłam poczekać...no i po dwóch dniach wróciło do normy:)

Gość ruchy
w 6 miesiacu nie ma powodów do zmartwien, ze nie czujesz ja w 8 miesiacu nawet nieraz nie czuje bo maluch śpi

Gość ewcia132
wczoraj wieczorem sie ruszala a dzisiaj to od rana na nogach i moze dla tego spi

Gość bziczek
też tak sądzę, ze moze maluch ma senniejsze dni. Moja mała ostatnio też jednego dnia skakała jak oszalala, a innego dała lekkiego kuksańca dopiero wieczorem. Czasami jak sie martwie to pukam i zartuje, by dała znać mamusi, ze tam jest :) I potwierdzam, ja tez jak wiecej chodze, mam zajęty dzień to mała śpi, a jak dzień leniwy i mogę poleżeć, to kilka razy dziennie są mocniejsze harce.