Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katyska

swiadkowa pomocy!!!!

Polecane posty

Gość katyska

Witajcie! Mam problem, gdyz nie wiem ktora dziewczyne wybrac na moja swiadkowa! Mianowicie chodzi mi o moja przyjaciółke i siostre narzeczonego, obydwie bardzo lubie i mam z kazda swietny kontakt ale musze wybrac tylko 1 i ne wiem ktora:( Mój narzeczony juz ma dawno swiadka wybranego tylko ja nie moge zdecydowac sie, doradzcie dziewczyny!!

Gość nie nie schudniesz
a która bardziej znasz, bardziej lubisz, która Ci bardziej pomagała, na kim mogłaś zawsze polegać? Przyjaciółka

Gość mozna miesc 4 swiadkow
wg prawa polskiego i koscielnego, ja bede tak miala

Gość katyska
moja narzeczony ma 1 swiadfka wiec ja tez bede miec 1 swiadkowa nie che robic ze slubu cyrku z 10 druhnami bo to nie dla mnie.

Gość no tak tak
może tą która lepiej zna świadka :)

Gość wg mnie...
siostrę.

Gość katyska
wlasnie o to chodzi dziewczyny ze obydwie to moje dobre kolezanki na kazda moge zawsze liczyc one obydiwe tez sie znaja bo nie raz sie chodzilko czy na piwko do pubu czy na dyskoteke i teraz mam problem nie chcialabym zadnej urazic ale musze wybrac 1

a w g mnie przyjaciolke, z regoly jest tak ze pan mlody bierze kogos od siebie a pani mloda od siebie wiec dlaczego obydwoje swiadkow maja byc ze strony pana mlodego???

Gość katyska
moj narzeczony wzial mojego brata ale nie mysle zeby jego siostre brac tlyko dlatego ze moj brat swiadkuje

Gość martaa k
troche macie namieszane;) może lepiej by było jakby Twój narzeczony wziął za swiadką swoją siostrę a Ty swojego brata;)

Gość katyska
marta wyszlo jak wyszlo;-)

Gość martaa k
to w tej sytuacji bym wzieła siostrę Twojego narzeczonego,myśle ze przyjaciółka nie bedzie miała nic przeciwko;)będziecie mieć bardziej rodzinnie;)

Gość katyska
myslzisz?

Gość martaa k
noo; myśle że Twojemu narzeczonemu też bedzię miło mieć jako drugiego swiadka siostrę;)a Twoja przyjaciółka napewno zrozumie ze macie oboje rodzeństwo na świadków;)ale jak masz watpliwości jeszcze to może wspolnie z chłopakiem zadecydujcie;)