Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purblanca

nie wiem co myslec

Polecane posty

Gość purblanca

mam taki problem 13 czerwca uprawialam seks z chlopakiem ale potem 17.06 mialam normalnie okres teraz spoznia mi sie juz ponad 2 tygodnie zrobilam 3 testy i wszystkie wyszly negatywnie zaczely mnie bolec piersi i od tygodnia boli mnie troche brzuch na okres mowie sobie ze nie jestem w ciazy w sumie 3 testy chyba nie klamia no i ten poprzedni okres zawsze mialam regularne miesiaczki w prawdzie mialam ostatnio troche stresow no i teraz wyjezdzam takze to tez moze miec wplyw na opoznienie (podswiadomie sie boje)nie wiem co myslec kolejny test?chcialam isc do ginekologa nie moglam sie dostac bo trzeba sie wczesniej umawiac a ja zaraz wyjezdzam i nie wiem co robic chyba juz sobie sama wmawiam i to jeszcze mi opoznia co o tym myslicie dziekuje za odpowiedz

Gość PRZESTAŃCIE JUŻ BO TO NUDNE
Jeżli naprawde któraś ma problem taki jakich wiele na tym forum to poprostu niech siegnie do archiwum...bosz.

Gość purblanca
dzieki za odpowiedz dziewczyny chyba juz popadam w jakas paranoje:))pozdrawiam

Gość purblanca
no i zrobila 4 test:)pokazalo ze nie jestem w ciazy ale powiem ze mnie to nie uspokoilo hehe juz wariuje moze wkoncu dostane tego okresu bo zwariuje i jeszcze w psychiatryku wyladuje:))kurcze teraz przestal mnie brzuch bolec piersi mnie bola wiec moze dostane pozdrawiam dziewczyny

Gość klara 82
jak już to dostanę ten okres a nie tego okresu

Gość purblanca
jakie wy madre jestescie wow po pierwsze to nie jest forum o poprawnej pisowni zeby komus bledy wytykac haha a po drugie do"kolorowa jak diabli" jak taka madra jestes i wszystko wiesz to po co wogole czytasz?nie napisalam tego zeby mnie ktos krytykowal tylko zeby sie wygadac bo mnie to meczy i moze zeby ktos mnie podtrzymal na duchu wiec jezeli nie masz takiego zamiaru to nie odpisuj pozdrawiam

po 1 - otworzylam ten temat z nadzieja ze nie jest to kolejne debilne zapytanie nieodpowiedzialnej malolaty - tak niestety to brzmi... po 2 - w czym niby Cie podtrzymywac na duchu maja? idziesz z facetem do lozka to chyba musisz sie liczyc z tym ze z sexu sie dzieci biora! czy dopiero po fakcie sie o tym dowiedzialas????

Gość purblanca
po 1 nie masz doczynienia z malolata ale to szczegol a po 2 w tym ze nie chce byc w ciazy a sie boje.a wiesz co ja myslalam ze dzieci biora sie z kapusty haha nie rob juz z ludzi idiotow takze powstrzymaj sie od komentarzy

Gość takajedena
ja jak nie chce być w ciązy to żyję w celibacie

do purblanca mi kiedys okres spoznial sie trzy tygodnie wiec wiem w jakim jestes stresie. Bark okresy moze byc sopwodowany roznymi czynnikami np . stres, zle odzywianie sie. zmeczenie nie koniecznie musi to byc ciaza. Mozesz isc przeciez rowniez prywatnie do ginekologa wtedy dostaniesz sie bardzo szybko

Gość purblanca
do malutka3 dzieki wkoncu jakas normalna osobka ktora mnie rozumie dzieki za odpisanie pozdrawiam