Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fistaszka

najgorsze imiona swiata!!!- biedne dzieci

Polecane posty

Gość Zajefajne imionka to
: Wszebor, Makryn, Jason, Wszechwład, Pertynax, Brzetysław, Ichabod, Trzypimir, Kommodus, Wyrwidąb, Joshua, Sartak, Ośmiomysł, Trevor, Jotapian, Świętopełk, Alistair, Regalian, Quincy, Temudżin, Birchard, Olibriusz, Elbridge, Awitus, Waligóra, Grover, Hostylian, Ogedej, Chester, Swarożyc, Chlorus, Woodrow, Gamaliel, Andronik, Fitzgerald, Lyndon, Artakserxes, Milhouse, Varasdates, Ronald, Danforth, Światosław

Gość ankarra
moj kuzynka nazwała synów Denis i Robin...

Gość nigdy więcej nie mów do mnie
Nikol to faktycznie trochę obciach. Ale Nikola też mi sie nie podoba. To już lepiej zostawiliby zagraniczne Nicole. Rozumiem że rodzice chcieli oryginalnie imię dla dziecka i żeby brzmiało zagranicznie, ale jak taka "Nikol" wyjedzie gdzieś do krajów anglosaskich to i tak będą się dziwić i wymawiać jej imię jakoś tak - /najkel/.

Gość a dla mnie Bernadetta
córka mojej koleżanki ma tak na imię...

Gość mi się podoba imię
Bernadetta, nie wiem czemu Tobie ono nie pasuje?

Gość basie kasie asie
to cioty i sieroty!

Gość ona123456789
mój kolega Skarbimir masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mam 40
ostatnio w radiu mowili ze jacys ludzie nazwali swoje dziecko Supermen, a najdziwniejsze imie na swiecie to Wersja 2.0 :P

A ja słyszałam o dziewczynach, które się nazywają: - Oktawia (jak Skoda Oktawia) :D - Dżesika :D

Mój kolega ma na imię Kordian. Fajne nawet. Znalam koleżankę Apollinę. Tez spoko. Moim zdaniem masakra, jak chlopak lub dziewczyna są brzydcy. to juz wogole tragedia mieć jskies nieziemskie imie. Niepodoba mi sie mikołaj, żaneta .

Gość mojej kolezanki mama ma
na imie Gryzelda to jest dopiero obciach

Gość martusiadorotka
Ja wybrałam imiona dla moich dzieci, które mam zamiar mieć w przyszłości... Dla dziewczynki: Kornelia, dla chłopca: Adrian

Gość martusiadorotka
Mi osobiście nie podoba się imię Katarzyna (Kasia, Kaśka) - stare, zbyt popularne i osłuchane.

Gość . sekret .
ja np. nienawidzę imienia Kamila.. dla mnie jest jakieś hmm.. wiejskie..? nie podobają mi się również: Adolf Alfons Alfred Dionizy Eleonora i wiele innych.....

Gość Aczu
Mody przychodzą i odchodzą. Najpierw era Marii, potem Kasiek a teraz... Moja mama jest położną i mówiła, że od parę lat jest prawdziwy wysyp Julii, Oliwii i Tosiek. To co oryginalne stanie się codzienne ;)

Gość ty gnomie
ja znam LIZYSTRADĘ

Gość EmmaChosen
Xawier, to naprawdę piękne imię i nie wiem co do niego macie! Mnie się bardzo podoba. Ale obciachowe jest dopiero imię Gryzelda :)

Gość mam na imię Nikola i wiecie co
Odczepcie się z łaski swojej od moich rodziców i mojego "traumatycznego dzieciństwa w patologicznej rodzinie", a zajmijcie się swoimi dziećmi i ich imionami. Dość mam wyczytywania o tym, jak to moi rodzice są głupi, patologiczni, pijani (tak, to też można wywnioskować z mojego imienia) i oglądają seriale. Jakoś w realu nikt mi tego nie powie, ciekawe czemu? Kocham mamę za to jaką jest osobą i jak mnie wychowuje - nawet gdyby dała mi na imię Kupagówna to i tak bym ją kochała, bo są ważniejsze rzeczy niż imię. Kocham tatę, choć nie ma wyższego wykształcenia (to się zapewne domyśliliście po moim imieniu), ale za nic bym go nie zamieniła.

Gość grecikk..
a ja mam na imie GRETA moja sis MARIKO a mala SOFII

Gość gość
Gertruda,Gryzelda,Konstancja,Scholastyka,Genowefa itp.

Gość gość
Moja koleżanka ma bliźniaki o imieniu Czarls i Dżoł. I córeczkę Brjel.

Gość gość
Jest jeden polski zawodnik w jeździe konnej - ma na imię MŚCIWOJ, a na nazwisko Kiecoń. :D

Gość Farciara123
Jak chodziłam do podstawówki to tylko prababcie miewaly na imie Weronika. Boom na to imie przyszedl jak bylam nastolatka i chyba juz nikogo nie dziwi. Jak tak czasmi komus mowie, jakie mam imiona w rodzinie to mysla, ze koloryzuje a tymczsem sa to: Regina, Teofil, Edmund, Teodor, Lucjan, Helmut, Wioletta- os powyzez czterdziestki. Moj kuzyn ok. 30 ma na imie Dezyderiusz (i nadal mnie to bawi). Te dzieactwa chyba sie u nas nie zmienia, bo teraz z kolei pojwili sie mali Bogumił i Antonina. Takze jak wybierałam imie dla syna to bardzo sie balam, zeby go nie skrzywdzic... Teraz to juz sama nie wiem ;)

Daj dziecku na imię jak Tobie się podoba, nie sugeruj się durnymi wpisami. Nie wszystkim dogodzisz i z tym liczyć się musisz, natomiast kto każe Ci się przejmować :)

Mam znajomego, który nazywa się Jordan. I powiem wam, że bardzo mu się podoba to imię. Jest oryginalne i pasuje do jego bardzo ekscentrycznej osobowości. Osobiście mam takie same odczucia co farciara123- byle by nie skrzywdzić dziecka;) Odpadają imiona takie jak: Bożydar, Pafnucy, Adolf, Józef, Krzesimir, Sławek, Jurek, Krzysiek, Bolesław. Jeśli chodzi o dziewczynki nie lubię imion: Greta, Scholastyka, Wiesława, Kunegunda, Gabriela, Marzena, Izabella, Donata.

Gość Anakarina
Dlamnie najgorsze jest weronika