Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fistaszka

najgorsze imiona swiata!!!- biedne dzieci

Polecane posty

Gość kanapka z serem
bardzo mi sie niepodoba stwierdzenie jednej z kafeteriuszek, ze typowe polskie imiona (Maria, Antonina, Jurek itp) to "wieś" gusta są różne, ale takie paskudne wyśmiewanie się z imion powszechnych, typowo polskich jest paskudne na każdym kroku możesz spotkać osobę o takim imieniu i parskniesz jej smiechem w twarz kiedy się przedstawi?

Gość kanapka z serem
wybaczcie mi powtórzenie sie;)

Gość teraz czas na mnie
Samanta, Kevin, Aleks, Ryan, Nicola, Denis (to to juz przegiecie) i inne takie Nataniel tez dziwne I Nikodem A ponadto: Anastazja, Amelia, Andżelika. Kiedys mi sie podobaly, ale teraz to juz przesyt Wszystkie z podwojnym t- ArletTa, WioletTa (z jednym T są normalne, ale z dwoma to juz brzmi z deka dziwacznie) Szczegolnie jesli nadawane polskim dzieciom Pamela to mi sie nawet zaczelampodobac. To chyba jedyny wyjatek bo ogolnie nie lubie tych amerykanskich imion Aaaaa, sa takie dwa ktore mi sie szczegolnie nie podobaja, chodzi tu tylko i wylacznie o brzmienie: Sonia i Dorota Nie chcialabym miec tak na imie Stare imiona to mi sie czasem podobaja Maryśki to w porządku imiona;) I Stefanki też Stasie już mniej Franie kojarzą mi się z pralkami Eryka jest dziwne Anzelm jest ciekawe

Gość nataniel nie piszę
się Nataniel tylko Natanael....bardzo ładne imię :)

Gość co Wy z tymi imionami
ciągle? nie znudziło Wam się jeszcze? :o

Gość mój syn ma na imię
Alex i mam w nosie czy się to komus podoba czy nie, ja się nie wtrącam do cudzego życia 🖐️

Gość mada12lena
a ja miaam babcie która miałam na imie Alojza....

A np. Adelgunda i Edeltrau :/ dodam, że to matka i córka.

wiele ludzi pisze ze to ich sprawa jak nazywają swoje dzieci, a mnie sie wydaje że to wcale nie ich sprawa ale przedewszyskim tych dzieci, które noszą czasami dziwadła zamiast imion... może matce sie podoba imie Dolores, SAmantha, Czy Kevin, ale powinna pamiętac że takie \"odstępstwa\" czy tez imienne \"oryginały\" mogą skrzywdzić ich pociechy... Moze nikol czy Kevin fajnie brzmią ale w mowie anglojęzycznej czy innej...ale u nas czasami wywołują po prostu smiech i to nie z braku poszanowania a dlatego ze dziwnie brzmią np Aron Pudełko Dolores Miednica Amadeusz Kopeć czy Kevin Pikuś

fakt, imię powinno pasować do nazwiska, bo czasmi ten zestaw brzmi ... groteskowo :o ale mamy wolność słowa i przekonań, nie wiadomo jakie imię spodoba się naszemu dziecko w końcu, a nie można ciągle patrzeć na innych. Zawsze byłam nonkonformistką :) Pozdro🖐️

a mi sie wydaje że z imieniem nie wolno przesadzać.... a co jak taka Dolores czy Samantha wyrośnie na metalowca czy rockowca?? wyjade mi sie że takie imiona od razu określają dziecko i wstawiają je na konkretną pułke... ale każdy ma prawo do swojego zdania:) pozdrawiam

moda przemija, kiedyś z nas będą się śmiać :) a tak między Bogiem, a prawdą, to bardzo trudno wybrać imię dla dziecka, żeby wilk był syty i owca cała :) Wiem tylko tyle, że każde imię żeńskie w Polsce musi się kończyć na literkę -A, inaczej nie zarejestrują w USC :) Pozdro🖐️

nie kazde:) Miriam nie kończy sie na a... pozatym wszystko zalezy od czlowieka, który w urzędzie przyjmuje wniosek... dlatego tez po świecie chodza spacje, entery czy wilki:)

to jestem zaskoczona:) u nas nie zarejestrujesz bez -A na końcu, ale może dlatego, że to małe miasto :)

Gość alvion
Czy imiona "ustawiaja" czlowieka? Chyba sie nie zgodze... Moj siostrzeniec nosi wielce szacowne imiona Janusz Wladyslaw - z czym Wam sie kojarza? Mi conajmniej z naukowcem, w kazym razie z z powaznym, rozwaznym starszym panem - tymczasem jest metalowcem z dlugimi wlosami, w glanach, osobnikiem anarchizujacym, do powagi mu daleko! A rodzice dobrze chcieli...

Gość =====kasia======
Znajomy ma na imię Alfons a jego żona Matylda :) Ładnie się dobrali :)

Gość kuneguunda
a ja znam rodzine gdzie dzieci nazywaja sie syn-sanrer,czyt,sanda corka-maxi,trzecie dziecko dziewczynka -suei,czyt,zui Mieszkaja w niemczech i mimo to gdzie jest tyle nietypowych imion i tak kazdy zachodzi w glowe ,ktore jak sie nazywa,bo trudno odroznic ,ktore to imie dziewczynki a ktore chlopca.

Gość SZERSZEN JASKRAWY ==
Pałla - ja pierdole!

Gość lo matko
moja sasiadka ma wnusie Ellii ,,i psa tez Elli OO!MASKARPONE!!

Gość ja znalam
jordan palmira :/

Gość Jasia.77
Wujostwo w Grzeszkowicach maja suczke Amelke.

Gość mój dziadek miał starą kozę
o imieniu Amelia :O ja to mam dopiero skojarzenia z tym imieniem....

Gość plina
gdzies czytałam ze jest takie imie jak SEKSGBURGA

Gość Samanta Natan Dżesika