Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fistaszka

najgorsze imiona swiata!!!- biedne dzieci

Polecane posty

Gość a ja nazywam sie Kalina
pewnie rodzice mysleli że będę taka ładna jak Kalina Jędrusik

Dziecko Szymona Wydry nazywa się...... Simona Wydra.:(

Anyżówka już Ci sie wakacje kończą ?? czemu tak wcześnie ? :P :D

a mój dziadek miał na imię Teofil;-) ale mi się podobają te staroświeckie imiona, a nie jak to ktoś stwierdziła telelnowelowe;-) Koleżanka dała dzieciom na imię Oliwka i Ksawier - ble...

ja tam miałam w szkole i stasia i jadzie i maryśke i stefana i z wszystkich tych imion zawsze byłą polewka i te dzieciaki miały przerąbane,taka prawda.Za to była jedna vanessa i wszyscy się zachwycali, że ma takie piękne,nie pospolite imię i do tego takie światowe.To się podoba.Tak jak Katis wolałabym być Nikola albo Sandra niż jakaś Maria.Prawda jest taka ,że jest XXI wiek i takie staroświeckie imiona są niemodne i w wielu przypadkach po prostu obciachowe. Znałam kiedyś dziewczyne, która miała na imie właśnie tak po staropolsku i zawsze mówiła, że czuję się tak jak by była przebrana w starą, niemodną sukienkę po prababci.Właśnie tak całe życie się czuła ze swoim imieniem.

no tak się składa,że w kościele nie bywam,ale mieszkam w dużym mieście,mam różnych znajomych i na studiach i jeszcze z czasów liceum,wiele z tych osób ma już dzieci i nie spotkałąm się żeby ktokolwiek nazywał tak dziecko.Wybierają imiona raczej na czasie jak to się mówi.U mnie w bloku też jest dużo szkrabów i też takich imion nie ma.Tylko jedna znana mi osoba nazwałą córkę marysia i większość znajomych i nawet rodziny krzywiła sie strasznie na tą maryśkę.to moje zdanie,nie musisz się z nim zgadzać Droga Koleżanko:)

W tym tkwi sęk, że każdemu podoba się co innego. A tak było by nudno gdybyśmy mieli same Samanty albo Franciszki;-)

Gość estuary
Ja znam chłopców o imionach: _-Rene, - Ruben - Ariel - Gwidon. To trzecie chyba najgorsze, w sumie Persil tez dobre byłoby...

ja chyba wolę te nowocześniejsze, choc te staropolskie (niektóre) sa całkiem znosne np. Julia, Eryka, Eliza

dziwnie by było słyszeć dzieci o imionach: Józek, Wiesiek, Staczek, Mietek, Marian, Bronek, Jurek, Władek Kazia, Józia, Stefka, Stasia, Władzia, Zosia itd

moja babcia - Teodozja a sąsiedzi - Anzelm i Hildegarda

chłopak był, że ma orginalne imie, mama nie bardzo, ale przywykła, na ojca wszyscy wołają Andrzej co do sąsiadki to nie wiem;-)

A swoją droga to nam się czasy zmieniają;-) Moja mama z tatą opowaidają jak chcieli dać siostrze na imię Izabella, a pani w urzędzie powiedziała, że to nie po polsku i wpisała Izabela;-)

Gość GiaDeath
i tak nie jest tak zle,teraz moda panuje na Gabryski i JAski..... szkoda ze nie jak w USa na "Apple" czyli JAbłka lol Gruszka Kowalska Papaja Nowak lol

aaa przestancie. mam zakwasy i nie moge sie smiac bo boli...a tak dla przykładu podam kilka dziwadeł- na szczescie z kalendarza : cezaryna, klotylda, zefiryna. igifenia, kordula, grzymisława, idalia, pulcheria :D gilda, iryda , i meskie: masław, ludomir, celestyn, dezydery, medard :D, benon (beton-lol) ewaryst, lenart, ewald, edwin, kasjan, fidelis, mamert, lutogniew, marcjal

Dwóch facetóz którymi się spotykałam miało nietypowe imiona;-) Jeden to byl Aureliusz -Ariel;-) a drugi Lechosław-Leszek;-)

moja koleżanka miala miec na imie Gniewosz, w razie gdyby urodzila sie chlopcem :)