Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carbon Black

Czy wypada iść na wesele w czerni???

Polecane posty

rozumiem. Jeśli ona chce \"zabłysnąć\" i ubrać się w średniowieczną suknię - co jej w tym przeszkadza? To jej dzień, i ona ma się czuć wspaniale.

Gość ee tam
Albinoska - ooo, dokładnie :D A wesele w starym zamczysku, w ciemnej komnacie i tylko mnóstwo świec... Kto za to zapłaci ;) A Twój ślub już był czy dopiero będzie..?

Gość Hahaha Rain Drop
NIC NIE ROZUMIESZ. Tu nie chodzi o żadne zabłyśnięcie, tylko o zorganizowanie wesela w jakimś stylu. Może być gotyckim, może w stylu lat '20. Albinoska, dobrze zrozumiałam?

no, to mówię, co jej w tym przeszkadza? Niech organizuje, w końcu to jej dzień i ona ma być zadowolona. :-)

Gość fffffffffffffffffffffff
Na ślub nie wypada iść ani w bieli ani w samej czerni!!!!:-D

Gość gość
no bez przesady, mnie było przykkro, gdy teściowa wjechała w ogromnym czarnym kapeluszu:(

Gość gość
Nie. Nie wypada. Nie ma na to usprawiedliwienia. Mogę uwielbiać czerwień i nosić tylko ją z różnych powodów, ale nie zapytam czy mogę przyjść na pogrzeb w czerwonej sukience. Kropka.

Gość gość
A jeśli panna młoda ma sukienkę w innym kolorze niż biały (dokładnie niebieski), to dlaczego ja mam nie założyć czarnej czy białej sukienki?

Gość lilijka26
Tego nie wypada tamtego nie wypada, a ja mam to gleboko gdzies bo to nie sa jakies pieprzone zasady ktorych trzeba chocby nie wiem co przestrzegac. Chodzilam wiele razy w czerni na slub.

Gość gość
Na ostatnim weselu miałam czarną krótką sukienkę z różowym pasem (ciemny róż, fuksja, czy coś) i szpilki w tym samym kolorze - no raczej na pogrzebie by to nie przeszło :p

Gość gość
zależy co kto lubi,

Gość gość
zależy co kto lubi,