Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zmartwiona

bardzo wazne pytanie bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość bardzo zmartwiona

Mam bardzo powazne pytanie i nie wiem gdzie znalezc na nie odpowiedz otoz jakies 10 dni temu powinnam dostac okres ale nie dostalam nie bylo to na pewno skutkiem ciazy tego jestem pewna( po prostu z nikim nie spalam wiec pewnosc jest) zastanawiam sie czy nie bylo to spowodowane dlugotrwala dieta odchudzajaca( przy czym nie odchudzilam sie az tam bardzo ciagle mam troche tluszczyku ale dosc dlugo juz stosuje diete) ale pare dni temu przespalam sie z jednym facetem on niby byl zabezpieczony ale ja mam obawy chcialam zrobic test ciazawy i teraz mam problema bo nie wiem kiedy mam go zrobic skoro moj okres spoznial sie juz wczesniej a na testach ktore dzis ogladalam pisze ze najlepiej go robic na dzien przed przewidywanym okresem dodam ze jestem w tej chwili za granica wiec polecanie jakis polkich testow nie wiele mi daje chcialam sie po prostu zapytac czy ktoras z was byla w podobnej sytuacji jak ja i jak wtedy to sprawdzily:(

Gość bardzo zmartwiona
:(

Gość malwinkaaa
nie martw się to na pewno skutek diety, też tak miałam i okres spóżnił mi się 40 dni, jeżeli nie dostaniesz do miesiąca czasu idź do lekarza i nie odchudzaj się tyle

Gość bardzo zmartwiona
ale kiedy waszym zdaniem moge zrobic test? i jaka waszym zdaniem bedzie jego skutecznosc z tej sytacji?

to co bywalo podobne w mojej sytuacji do Twojej to odchudzanie i zaniki miesiaczki poprzez to. Bardzo pradopodobne ze to wlasnie jest tym spowodowane, a jesli chodzi o test... jesli operujesz jezykiem to zapytaj w aptece... a w jakim kraju jestes?

Gość co za problem....
? Idziesz do apteki i prosisz o test ciążowy-gdzie kolwiek jesteś - przecież one są dostępne na całym świecie! No chyba,że tak słabo znasz język-ale jak tam jesteś to chyba umiesz się dogadać...

Gość tanga
ja kiedys na samych ogoreczkach jechalam przez miesiac a moze i wiecej okresu potem nie mialaz ze 3 miesiace ...........ale to za mlodu teraz to ja taka glupia nie jestem :o

Gość bardzo zmartwiona
nie chodzi o problem z kupieniem testu chodzi mi raczej o to jaka bedzie jego skutecznosc w sytacji gdy tak mi sie okres popieprzyl:( kiedy anjwczesniej mozna zrobic test ja tu znalazlam jakis ktory mowi ze juz po tygodniu od stosunku? czy to mozliwe? ale i tak musze czekac 5 dni:(

Gość bardzo zmartwiona
wie ktos?

Gość bardzo zmartwiona
nikt nie wie ???