Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

posiadaczka AA

troche nudne mam to zycie

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa18
o ja.......ja to rozumiem o tyle:)

Gość BeznadziejnaOsobaPrzerazona
noje też jest n maksa nudne ale kiedy staram się to zmienić za bardzo się denerwuje :o

sluchajcie, co zrobic byc zyc ciekawiej?moja kolezanka ciagle gdzis wyjezdza, cos porabia.to woodstck to cos tam innego.mnie woodstock nie interesuje, wiem, ze jest duzo innych tego typu imprez ale nie moge znalezc nic dla siebie.

Gość
Ile masz lat ?

Gość
Zastanów się co lubisz robić, co Cie interesuje Zacznij sie doksztalcac, zrób jakis ciekawy kurs, zacznij nowe studia, uprawiaj sport Odnow stara znajomosc, nie musisz miec ekipy znajomych zeby sie dobrze bawic, wystarczy jedna, fajna kolezanka :)

Gość
ja też mam 19. Zaczynasz studia od października ?

Gość
Faceta masz ? No to zastanów sie spokojnie czego bys chciala i co mozesz zrobic, zeby Twoje zycie nie bylo nudne w tym wieku, tak mysle, to dopiero wszystko sie zaczyna

Gość
Może po prostu nudzi Ci sie, bo masz za duzo wolnego czasu ? Nie Tobie jednej bywa nudno w czasie wakacji

nie mam faceta wlasnie tu nawet nie chodzi o faceta..po prostu naprawde czuje sie niespeniona, wiem, ze to glupio brzmi :) ale ciagle mi czegos brakuje, jets dobrze pare dni a pozniej znow mnie lapie taka frustracja.jakby mi zycie uciekalo;| niby wszystko jest k, spotykam sie ze znajomymi, wychodze tu siam ale chce czegos jeszcze.ale nikt mi nie pomze skoro sama nie wiem czego chce nie?:)

Gość
Może poluzuj troche ? Zacznie sie nauka to wszystko przejdzie Gdzie i co bedziesz studiowac ?

Gość
Może brak Jej urozmaiceń, tez mam podobne uczucie czasami

e tam nudne, czasami muszę być poważna, ale z reguły śmiech i wygłupy to nieodłączny element mojego życia. zaraz spadam na rower, mp3 w uszach i juuuuu 🖐️🖐️🖐️

oby zarzadzanie na UWMie w olsztynie ale co ja zrobie, ze jestem jedna z tych osob, ktore nie lubia siedziec na tylku?najchetniej latalabym caly dzien, zwiedzala, poznawala ludzi, robila rozne dziwne rzeczy.:O dobra spadam na kurs. dzieki, pap